hali kösz a tanácsot,igaz a hiba megoldodott kivettem a kipufogobol a leghátsó furuját és a hiba megoldodott,kicsit repettfazék hangja lett de sebaj :)
Heló! Nekem is gyertya kérdésem lenne. Nekem sima 70-es a gép és PAL Super N7-es gyertya van benn. Nyárra milyenre cseréljem, ha szükséges? Nem indul mindig tökéletesen a gép, de ha megy akkor nagyon pöpec :)
Nem titok, a formula 3000 től van, bárki megteheti, hogy vesz 18 litert, akkor 1705 forintra jön ki egy liter.
Városi szarakodás után én nem túráztatnám magam azon, hogy egy darabig fütytűű, alacsony fordualton megy, telerakódik, a simson, mz satöbbi is ilyen, sőt, szerintem kb minden 2t iylen lenne, ha mennének 3000-es fordualttal is.
Gondolom az olajbótosoktól rendelitek. Megjegyzem az a 200 Ft a postaköltséget se nagyon fedezi.
Nekem nincsenek olyan nagyon messze, el szoktam érte menni. De az az Elf nekem nagyon bejött!
Ami nagyon nagy szó nála, hogy valóban nem füstöl a Pannónia tőle! Nem úgy, mint az összes többire, rá van írva, hogy füstölésgátló, de 20 km város után országítón 10 km-en át füstbe borítom a környéket :) Remélem nem akarják az árát megemelni. Tavaly a 10W-40 -es Elfét nyáron felvitték, karácsonyra visszacsökkentették Kis huncutok...
Hát hogy a 2. képen lévő motorka építője nem ért egyáltalán a 2T működéséhez az biztos, egyébként meg nézz szét umbaun, bár szerintem ezek csúnyák, meg használhatatlanok.
Zoli, és a kupások!
Láttam lessz hétvégén verseny Kecsón, meik nap lessz? vagy ha mind2 nap, melyikre érdemes lemenni nézelődni? Belépő díj van nézőnek?:)
Kíváncsi vagyok rátok, ezért gondoltam leugrunk megnézni titeket.
Sziasztok!
Ilyen motort szeretnék a Németeknél Simson pocket néven fut, ha valaki tudja, hogy hol találok még ilyen képeket (ötletgyüjtésnek) az segítsen!
Köszi!
Szevasztok lenne egy kérdésem segitség kéne.Van egy simson robogom és néha csinál olyat ha nem pörgetem hogy huzni akarom neki és nem akar felpörögni csak egy bizonyos fordulaton pörög és van hogy laáll de amikor ujbol beindittom és felpörrenik megy rendessen.Ilyenkor hiába állok meg vele van hogy nem pörög fel lekell álitani vagy leáll magátol és akkor fellehet pörgetni és ujbol használható.Én karbira gyanakszok sokat kaphat vagy valami ilyesmi.
http://youtu.be/O-53zMws1mM
nem Simson, de egy frankó kis moci!
Tomos ATX 40 ezer ft!
Városi szarakodás után én nem túráztatnám magam azon, hogy egy darabig fütytűű, alacsony fordualton megy, telerakódik, a simson, mz satöbbi is ilyen, sőt, szerintem kb minden 2t iylen lenne, ha mennének 3000-es fordualttal is.
Nekem nincsenek olyan nagyon messze, el szoktam érte menni. De az az Elf nekem nagyon bejött!
Ami nagyon nagy szó nála, hogy valóban nem füstöl a Pannónia tőle! Nem úgy, mint az összes többire, rá van írva, hogy füstölésgátló, de 20 km város után országítón 10 km-en át füstbe borítom a környéket :) Remélem nem akarják az árát megemelni. Tavaly a 10W-40 -es Elfét nyáron felvitték, karácsonyra visszacsökkentették Kis huncutok...
60/4F hengerhez milyen hőértékű gyertyát ajánlotok így ebben a 30 fokban? Mert az Isolator nem igazán jött be
Verseny szombaton, belépő egy sör nekem:)
Láttam lessz hétvégén verseny Kecsón, meik nap lessz? vagy ha mind2 nap, melyikre érdemes lemenni nézelődni? Belépő díj van nézőnek?:)
Kíváncsi vagyok rátok, ezért gondoltam leugrunk megnézni titeket.
Ilyen motort szeretnék a Németeknél Simson pocket néven fut, ha valaki tudja, hogy hol találok még ilyen képeket (ötletgyüjtésnek) az segítsen!
Köszi!