Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30-as keverékkel legalább 500km-t kell járatni félgázon
ok én nem vitatkozom senkivel
Ami te mondasz azt darabban is lehet venni
ez sárga dobozban volt egy pár(meg is van a doboza)
képen én is láttam és tényleg ugy néz ki
de nem egyforma
Be kell!
Ha új a főtengelyem a dugóm és a hengerem akkor be kell járatnom avagy mehet neki ami a csövön kifér?
Miből gondolod, hogy egyátalán jó neki a 90-es főfuvóka, ha nem jó neki tetőre, akkor sehogy sem lehet beállítani, kivéve persze fuvókacserével .:)
Egyébként igen, pár kanyar után rájöttem, hogy mégsem ez kell nekem :)
Úgy, hogy kb motoron, tehát üzem közben, 10km távig volt fenn, majd leszedésre került. :)
Ez dettó ugyanaz :)
Az nem ugyanígy kinéző, hanem ugyanaz :). Én is asszem annyiért adtam el, a fene tudja már mennyiért vettem anno, talán 16-ért a párt.
Mielőtt hosszú fejtegetésbe kezdenék arról, hogy milyen, csak annyit árulnék el, hogy akinek versenyre kell (mondjuk Simson kupa), az ilyet ne vegyen.
értem én
nem haragszom
boltja vállogatja h mekora haszonkulcssal dolgoznak
én is voltam már ugy h km spirálra 11 ezret mondtak
aztán 2800 ért vettem igaz nem ugyen ugy nézett ki de a célra megfelelet
a nagyker ára annak kb 1500 lehet :D
Én meg nem a boltodat akartam rontani, csak...
ok nem kötök lehet hogy máshol olcsobb ,de igy is olcsobban adom mint a bolti ára és az enyém nem is volt motron (tényleg tök uj)
mert eladtam mielött felkerult volna rá a 17 akkor is jo ár érte!
Felső holtpontra álíltott dugattyú mellett, beálíltod a megszakítóhézagot 0,4mm-re, visszatekered a lendkereket a forgásiránynal ellentétesen annyit, ahogy a dugattyú a felső holtponttól 1,4-1,8mm re legyen kiegyenlíted a kopott főtengely holtjátékát, és az alaplapot addig csavarod, amíg a megszakító itt az 1,4-1,8mm-nél kezd nyitni.
Ehhez hézagmérő és minimum tolómérő kell, és egy próbalámpa, vagy zümmer.
És hogy kell mert nekem nem sikerült
Hali!
60/4F hengerhez jó a 72-es főfúvóka?
És ha rezót akarok hozzá terveztetni, akkor el kell küldenem a hengert vagy nem?
Tudna.
Tudna valaki segíteni, hogy kell beállítani a gyújtást
Csak a játék kedvéért a simsonbolt is árul iylet többféle verzióban.
Látható, hogy van ebből drágább, meg olcsóbb.
A natix meg ki tudja mit árul, de a 35 akkor is vicc
http://www.simsonbolt.hu/cat.c...
Úgy, hogy jól néz ki csak hurka.
HA eléggé felkemínyíted, már kevés a csillapítása, és ez a remek kínyayni teló nem szétszedhető mint az eredeti NDK, merthogy abban belül el/be lehet álíltani a csillapítást, ebben meg nem.
Mármint, amiről GI értekezett.
a gyújtás tirisztorosnak tűnik. és a hátulján van vmi azonosító vagy vmi beütés?
Tényleg lehet vele valamelyik nap véletlenül hirtelen megrántottam az elsőféket. és pillanatra megemelte levegőbe a hátsókereke. :D
Kérlek írjátok le nekem, mit hogyan kell beállítani kb. 21-es amal karbinál, 90-es fővúvókával, 60/4f motorhoz?
Köszi.
Hogy tud egy telópár 10 kilométert futni? Nagy melóval felteszi valaki, aztán egy kanyar után: Á, mégse ez. és leszereli?, Vagy hogy?
JAh, és természetesen a váltót "német gyártmány" nak árulják, miközben ehte távolkeleti.