Akkor majd tárgyalunk még az olajról jövőhéten, mert nekem előreláthatólag 5 liter kellene:) beszéltünk nemrégiben phbh témáról is, a 28as phbh-hoz van hidegindító fúvókád?
20 kilóig 990 forint, ha nem értékmegnevezéses a csomag.
HA bevállalod, hogy esetleg, elvész, megsérül, mittudomén, akkor 990 ért több litert is tudok küldeni, nyilván előre utalással.
Értékmegnevezéssel 1600 forint tól indul, de az a súlylal növekvő árú.
Bárkinek küldesz utánvéttel vagy előre utalással? 18db-ot nem tudnék megvenni, és egyszer már a futár is meg akart szivatni, úgyhogy még a postával is jobban járnék
Amúgy próbálkoztam több levegő bejuttatásával a karbi felé, levettem a levegőszűrő fedelét, ettől még szűr a levegőszűrő betét, csak nem a vázon keresztül:) Valamivel jobb lett a cucc, de szerintem a kisebb fúvóka jelent majd megoldást, mert még mindig sokall.
karbi, kipufogó, henger faragásától függ.
60/4F hengert hanyas fúvókával használjátok?
72-es elég neki?
Enyémnek 11,5 et 5.ben akkor örülnék:)
Gondolom nem kell tovább magyarázkodnom.... érted a célzást:)
31: 8500-8750 között
60: 8500
De persze ez feltételezi azt ,hogy be van állítva az óra kerékátmérőre, ugyanis ha nem, akkor fals az eredmény.
Köszi
Hétvégén vélhetően el is fogy a versenyen, akkor rendelünk újra, és lesz megint, tehát folyamtosan lesz.
HA bevállalod, hogy esetleg, elvész, megsérül, mittudomén, akkor 990 ért több litert is tudok küldeni, nyilván előre utalással.
Értékmegnevezéssel 1600 forint tól indul, de az a súlylal növekvő árú.
Na mi a helyzet megymár a gép?