Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simsonba most castrol actevo-t raktam ugynéz ki hogy jó neki
Helló.Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell beállítani azt az RPM-es progit?:D
1-2 hét és lesz
olyannal amilyet igényel.

karbi, kipufogó, henger faragásától függ.
Hali!
60/4F hengert hanyas fúvókával használjátok?
72-es elég neki?
Relatív kérdés....
Enyémnek 11,5 et 5.ben akkor örülnék:)
Gondolom nem kell tovább magyarázkodnom.... érted a célzást:)
60/4f nek mennyit kéne forognia?
köszi, igaz, tényleg az első
Az jó lesz a első kislánckeréknek is:)
31: 8500-8750 között
60: 8500

De persze ez feltételezi azt ,hogy be van állítva az óra kerékátmérőre, ugyanis ha nem, akkor fals az eredmény.
Posta.hu-n nem találtam értkékmegörző csomag díjszabást, tapaszalat még nincs róla? Mondjuk 9 liter, hogy tuti beleférjen a 10kg-ba?
17-es hátsó lánckerónál mennyit forog 1-esben egy 3 sebességes szimó 31 km/óránál, és kettesben 60 km/ó nál?

Köszi
Helyes!:)
Akkor majd tárgyalunk még az olajról jövőhéten, mert nekem előreláthatólag 5 liter kellene:) beszéltünk nemrégiben phbh témáról is, a 28as phbh-hoz van hidegindító fúvókád?
jelenleg 6 liter van.
Hétvégén vélhetően el is fogy a versenyen, akkor rendelünk újra, és lesz megint, tehát folyamtosan lesz.
20 kilóig 990 forint, ha nem értékmegnevezéses a csomag.
HA bevállalod, hogy esetleg, elvész, megsérül, mittudomén, akkor 990 ért több litert is tudok küldeni, nyilván előre utalással.
Értékmegnevezéssel 1600 forint tól indul, de az a súlylal növekvő árú.
Üdv

Na mi a helyzet megymár a gép?
nekem van csak felújításra való és kéne bele blokk csak. meg egy két apróság.
Áh nekem sincs olajam, de csak hónap közepén tudok venni, de addigra meg elhappoljátok előlem EMzoli ugye lesz még ilyen olajad ennyiért?:)
Bárkinek küldesz utánvéttel vagy előre utalással? 18db-ot nem tudnék megvenni, és egyszer már a futár is meg akart szivatni, úgyhogy még a postával is jobban járnék
Meg, 1600 a csomag díja:)
Nem lennék meglepve ha az elf paraméterei jobbak lennének.
valaki nem tud kecskemét környékén eladó simson?
Amúgy próbálkoztam több levegő bejuttatásával a karbi felé, levettem a levegőszűrő fedelét, ettől még szűr a levegőszűrő betét, csak nem a vázon keresztül:) Valamivel jobb lett a cucc, de szerintem a kisebb fúvóka jelent majd megoldást, mert még mindig sokall.
most vettem Agip Racinget 2800/literért