hát igen :"gyakorlatilag ugyanígy kinéző "ez sport rugó SKK német gyártmánya (
lifan is ugy néz ki mint a dax blokk)
tudom h mit beszész te az ujjan 5600/db áron lehet venni de ezt meg lehet nézni a natix.hu n 35000ft a pár abol amit én árulok a gyári dobozában van meg és nem darabban vettem
ugyhogy sorry de nem akarok senkit hülyének nézni
Bármit bele lehet fűzni a simson felnibe, de ha már fék akkor inkább tárcsa. Át sem kell fűzni. Agyat kell csinálni a tárcsának , felbilincselni a fékhengert.
Igaz igaz, bocsánat, csakhát puchom nem lett, anyagi okok miatt, és a gilerát meg, ami miatt bejelentkeztem, keveset használom, mert inkább a simsonomat nyúzom. Persze még majd visszanézek
Az a baj, hogy a szimónak az első féke igen gáz. Betétcsere, kis idő múlva szétszedés és felcsiszolás után sem az igazi. Lehet, nagyok az igényeim. Hallottam egy ötletet, miszerint volt versenyző a hőskorban, aki simson kerékbe fűzetett nagyfékdobos pannónia dobot. rövid küllők lettek ugyan, de kiváló fékhatás . Nos szeretném tudni a hozzáállásotokat a leirtakhoz.
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni hogy mekkorára kell felmaratni a blokkfeleket simsonnál hogy rámenjen a 70es Almot henger?
Sajna nincs még nálam a henger,de gépmunkát most vállalták el!
Segítséget előre is köszönöm
VAlahogy láthatóvá kell(ene) tennünk, de van egy topik, friss regeltek számára.
Ott felsoroltam pár dolgot, hogy mit kérünk, attól aki regel.
Ez ezért van, mert mint a te esetedben is, pusztán mail címről nem tudjuk azonosítani az illetőket.
Komarracing kolléga által készített kipufogó ma megérkezett. Nekem tetszik, nemsokára felteszem, kipróbálom, és aztán megírom a tapasztalataimat.
Szerintem mutatós darab. Majd lökök képeket...
Mutassak neked oylan oldalt, ahol a simsonhoz való 5sebis váltó 85ezer forint?
Máshol meg 35 volt legutóbb, a németeknél meg mégkevesebb.
Az, hogy a natixnál mi mennyi, nem jelent semmit.