Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát persze.

Mutassak neked oylan oldalt, ahol a simsonhoz való 5sebis váltó 85ezer forint?
Máshol meg 35 volt legutóbb, a németeknél meg mégkevesebb.

Az, hogy a natixnál mi mennyi, nem jelent semmit.
hát igen :"gyakorlatilag ugyanígy kinéző "ez sport rugó SKK német gyártmánya (
lifan is ugy néz ki mint a dax blokk)

tudom h mit beszész te az ujjan 5600/db áron lehet venni de ezt meg lehet nézni a natix.hu n 35000ft a pár abol amit én árulok a gyári dobozában van meg és nem darabban vettem
ugyhogy sorry de nem akarok senkit hülyének nézni
sze.az egy ,,druzsba'' tipusu orosz láncfűrész gyújtása
Nyilván bármit meglehet csinálni, de azért a küllőszám nagyvonalakban stimmeljen :)
Én 8k-ért adok bárkinek egy gyakorlatilag ugyanígy kinéző kb 10km-t futott éppen ilyen telópárt. 8-ba a postát is bele lehet alkudni.
A simson saját elsőfékével stoppizni lehet, ha jól van beállítva
Bármit bele lehet fűzni a simson felnibe, de ha már fék akkor inkább tárcsa. Át sem kell fűzni. Agyat kell csinálni a tárcsának , felbilincselni a fékhengert.
Igaz igaz, bocsánat, csakhát puchom nem lett, anyagi okok miatt, és a gilerát meg, ami miatt bejelentkeztem, keveset használom, mert inkább a simsonomat nyúzom. Persze még majd visszanézek
Heló!
NAgyon eltűntél a puchosok közül?
BAloldali 2.sorban ami van gyújtás az mié lehet?
Az a baj, hogy a szimónak az első féke igen gáz. Betétcsere, kis idő múlva szétszedés és felcsiszolás után sem az igazi. Lehet, nagyok az igényeim. Hallottam egy ötletet, miszerint volt versenyző a hőskorban, aki simson kerékbe fűzetett nagyfékdobos pannónia dobot. rövid küllők lettek ugyan, de kiváló fékhatás . Nos szeretném tudni a hozzáállásotokat a leirtakhoz.

Köszönöm.
Köszi szépen a tanácsot, figyelni fogok rá!
arra figyelj hogy a dugattyú lentebb jár mint ameddig a hüvely ér!
összerakás előtt erre figyelj!
szimo sport telö tök ujj a bolti ár feléért
17000 a pár
Köszi!
A hüvely külső átmérője 50mm, tehát 50,4 re, hogy 2tized hézag maradjon oldalanként
Üdv mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni hogy mekkorára kell felmaratni a blokkfeleket simsonnál hogy rámenjen a 70es Almot henger?
Sajna nincs még nálam a henger,de gépmunkát most vállalták el!
Segítséget előre is köszönöm
Oké köszi, csak nem vettem észre azt a topikot:)
és miért pont simson vázba raktad a 125 ös yamahát?
JAh, hogy te vagy az:)

VAlahogy láthatóvá kell(ene) tennünk, de van egy topik, friss regeltek számára.
Ott felsoroltam pár dolgot, hogy mit kérünk, attól aki regel.
Ez ezért van, mert mint a te esetedben is, pusztán mail címről nem tudjuk azonosítani az illetőket.

Becsinállak:)
esztergáltunk 2 csészét a csapágyaknak belett préselve ésheggesztve és annyi:)
Üdv! Engem az érdekelne, hogyan sikerült az első villát összehoznod a vázzal.
Köszi a választ. Megfontolom még.Körülnézegetek máshol is.
Komarracing kolléga által készített kipufogó ma megérkezett. Nekem tetszik, nemsokára felteszem, kipróbálom, és aztán megírom a tapasztalataimat.
Szerintem mutatós darab. Majd lökök képeket...
oké