Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig Castrol Power1 racing-et használtam, és azt felénk 3500ért osztogatják, gondom nem volt még vele, de szerintem megfelel bele valami olcsóbb kategóriás olaj is.:)
Postai küldés megoldható?
Kupásnak 1705 forint, külsősnek 1900.
nagy lehúzás:)
30-435-1769
És akkor így literje mennyire jön ki egy nem kupás emberkének?:)
Hávazeg, ha rejtegeted az infókat...
:):):)
csak tuareg 50 cuccok vannak
telószámom e-mail címem adatlapomon:)
mondjad rx 50tank meg ülésed nincs? ha megy az mzoli akkor azt is elhozhatná a ÍNándinak kell.
őőő, még nem vitték el?

Akor valahogy megizéljük:)

Ha tudnál magánban tolni egy telszámot akkor megbeszélhetnénk, valaki megy feléd holnap.
tudnék.
Elf moto2 Xt full szinti
Az adaltlapjában igen jó értékek szerepelnek, némivel jobbak mint a repsol competitionnnak.

Bármiylen szénnéreszelt simsonba tökéletes.
Nekem ez nem üzlet, mi kartonszámra vesszük azért olcsó mert nagykerárban van a kupásoknak.
Külsősőknek egy durvának nem mondható 200 forint "haszon "van rajta, az 20% sincs, ez is csak azért, mert a mi összeadott pénzünk áll benne.
Heló, múltkor emlegettél valamiféle szintetikus elf olajat, van még belőle? és tudnál pár infót mondani róla?
de ez nagyon zsír infó
*simson
Eladó a SIMOSN S51-esem! Adatlapomon találtok több infót!
Üdv

A lényeg :http://www.simson.hu/index.php...

ETZ NAgYON ELVASD EL:
Illetve majd még apa elviszi, hogy magában a hengerben is kitágitsák a kimenetet..
Hello

Na le lett vágva a könyök megfurva 2 nagy luykra a dob, és kitágitva a vég..A hangja sokkal jobb..
sziasztok vannak eladó simson alkatrészeim gyári 50-es henger dugóval, váz, alukerekek, kuplung, stb ha kell valami irjatok megegyezünk mert nekem csak utba vannak
Félreértesz! Nekem tetszett
De ha gyári N-es kipukönyök van rajta, ami nagyon hosszan belóg a kipufogóba, azt el ne vágja, adja oda nekem, adok érte gyári B-sre valót, manapság már ez is egyre ritkább.
a kezed a bilibe...
ahogy találkozik a könyökcső és a kipudob, a dobba csak kb 3cm-nyi cső nyuljon be, a többit pedig vágd le
Hello

Nem fúj ki a hengerfejnél!Miért dobnám el a Hengert?Azt a kipufogos dolgot csak félig értettem azt hogy 3cm-re logjon bele..Mire gondoltál?

Mire adnál 20-at?
Hello

Nem fúj ki a hengerfejnél!Miért dobnám el a Hengert?Azt a kipufogos dolgot csak félig értettem azt hogy 3cm-re logjon bele..Mire gondoltál?
Ne Haragudj ,hogy csak közbe pofátlankodok, de írtam emesén ha tudnál rá szánni néhány percet megköszönném:)