Vrb féle electronika, és egy gerjesztő tekercs,babetta gyujtáshoz egyben eladó a 2ő, vadonat újak, továbbá 51-es 4 sebis gyári blokk, aprilia hűtő és minden ami aképen látható eladó.
Akartam magamnak csinálni egy vizes simsont, csak sajna közbejött más és arra kéne a pénz
Én azért megemlíteném ,hogy pl. a középső képen nem saját munka:) (tábori tuning)
Akkor a helyedben odaírnám, hogy ilyet is készítek... stb:)
És Zolinak, már megint csak igaza van:)
Üdv:
Segitség kéne milyen módon tudnák a simóm gyorsulásán javítani?
és mekkora a normál lánckerék mérete mert azt kisebre szeretném cserélni.a válaszokat előre is kössz.
Most lett teljesen felújítva a Simson-om. Új csapágyak, hajtókar, dugattyú, henger fúrás, szimeringek. Már túl vagyok a 120km-en.
Valamiért a motor azt csinálja, hogy ha bemelegedett (megyek vele kb. 5km-t), elég furcsán reagál a gázadásra. Ha adok neki egy gázfröccsöt, akkor először lehorkan és aztán pörög fel, illetve egy picit erőtlen. Hidegen pedig teljesen jól reagál a gázadásra és jól is megy. A súbertű most majdnem teljesen lent van, egyel visszább, próbáltam még egyel feljebb tenni, valamivel javult a helyzet, de nem sokkal, próbáltam még egyel följebb tenni, de úgy rosszabb lett, illetve ha legalulra teszem akkor se jó, végül visszatettem oda, ahol eredetileg is volt.
multkor kerestél 4dugattyús első féknyerget
most van 3ezer ft
illetve van ismét membránom és hozzá szívócsonkom ha kell még
és van még egy kissebb is membrán is meg fék is
a dupla vasmagos tekercsért mennyit kérsz?