Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Erről a Murai Dani féle hengerről írnál még pár dolgot? :)
Előre is köszi!
Dani 91! Köszönöm elismerő szavaidat...Ha gondolod gyere el, és a kezedbe adom a mérőórát mérheted kedvedre a hengert..1986 óta foglalkozom simsonokkal..Ha az ambika dugattyú okoz problémát akkor lehet gyárival, Keystone 2x1,5 krómgyűrűssel, Keystone 1gyűrűs versenydugóval, 2-fajta magyar dugóval, vagy lengyel Horse Poover-rel is kérni...Illesztés is kérhető igény szerint... Hozzászólás?
Itt van róla a szimulált adat:
A piros lenne a macifüles móka, a kék anélkül.
Ez nagyon szép görbe, nagyon hasznos tud lenni az ,hogy felül ennyire széles a hasznos tartomány.
Egy ilyen görbe egész jól áthúzza magát a váltó sajnos elég rossz kiosztásán, mindamellett még forog is:)
Ez kb. hasonló lenne mint az enyém, legalábbis erősen függ a megmunkálásomtól.
Az enyém ha minden igaz ugyan az lesz mint Vaczkóé, fölül ugyan azzal a széles 9-től 11,5-ig tartó hasznos tartománnyal.
itt van a mért görbe.
Bár rossziul emlékeztem, ez csak 9, de azt 2500 nyi fordulkaton tartja és azért az nem zsömle.
Ha csúcsosabb lenne, jóval 10 fölé menne.
Hát igen, bár ha jól emlékszem Tábori úgy mondta a 10 pacalt ,hogy nem kötötte ki azt a részletet hogy ,60-as legyen, de mindez nem változtat sokat a tényen.
Amióta van lehetőségetek fékpadon mérni azóta már senki nem mondhatja ,hogy hasra pacsira mondjátok azt amit:)
Ill. szépen összedolgozható a szimuláció a valósággal.
Virbóé majdnem ott van 10 pacinál, és 60as.
Legutóbb amikor én voltam nála akkor azon hümmögött ,hogy nem létezik 12 Le-s 60 as, hülyeséget csinálok, a tuning tervezőjének üzente (Mihu) ,hogy ha 10 Le-st tud faragni, akkor megtapsolja:)
Ettől eltekintve, tisztelem, azért van mögötte szakmai háttér és tény ,hogy jól dolgokat csinált. Arról meg nem tehet ,hogy ennyire maradian fogja fel a dolgot, pedig lehet előnyére is válhatna ha kicsit frissítene.
Bár én még mindig távol állok, szakmai tudásban tőle és tőletek is, csak fogalmazzunk úgy ,hogy kapiskálom, és szerencsém van:)
Nem saját cuccal, Táborit vettük rá az iylesmire.
Hümmögött is erősen, hogy nem lesz az úgy jó:)
Biztos jó minőségű gépmunka lehet, meg kiváló minőségű Ambika dugó.
Sziasztok!HENGERFÚRÁS AKCIÓ!
Hihetetlen áron csak néhány napig Főleg Szolnok-békés megyeieknek, Hengerfúrás+honolás, dugattyúval, gyűrűvel, csapszeggel, 1900 ft /db.. Az akció sajna csak s51 hengerre vonatkozik..Postaázás is lehet + postaköltségért.. Egyébként Mezőtúr-ra kell elhozni a hengert.. Ezenkívül 3-6 ezer között a legkülönbözőbb dugókkal választható a hengerfúrás.. Még annyit hogy ez az akciós dugattyú indiai..Keressetek:06309108277
Értem, akkor szerinted Tábori megtudná csinálni?
Mert ők vannak spec a legközelebb hozzám, bár lényegtelen mert ha kell el is postáznám oda ahol megcsinálnák.
Amúgy ha szabad megkérdenem te kivel csináltattad vagy csináltad?:)
Írta előbb 1-2 oldallal simi7 ,hogy neki a gyöngyözés kb 3500 volt, az egész blokk.
Írj neki, biztosan tud majd segíteni neked.
Tábori simán eszkábált magának egyetemes esztergából rezgőkésest, azon gömbolyíti a dugókat.

Mezei egyetemes esztergán annyit lehet megtenni, hogy egy hangyafasznyit leszedsz belőle.
Persze az ovalitáas akkor csökken.
Értem, én érzem rosszul ,hogy ezt EPJ nem fogja tudni megcsinálni?
Nem tudom, hogy EPJ milyen gépekkel rendelkezik, de sejtem ,hogy ez a rezgőkéses eszterga nem valami egyszerű minden háztartásban megforduló cucc, sajnos ilyen gépekkel nem sok tapasztalatom van...
Eladó Simson alkatrészek Kecskemét!
Nemcsak a képen láthatóak!
Állítólag a fürdők megválasztásával lehet színezni, tehát amilyen oxid keletkezik olyan színű lesz.

Tuji
nemtom, asszem négyzetmiliméterre megy az ár, ahol meg kiszámolhatatlan, mondnak egy összeget gondolom.
A színezés nemtom hogy megy, gondolom, valami szinezőanyagot tesznek az eloxálófödőbe, rengeteg elox cég van, hívd fel az egyiket.
És mitől függ a szine? Mert vannak ilyen eloxált alu cuccok motorra, mindenféle színben:)
Értem! Akkor a homokszórást kihagyom. Egy henger gyöngyszórása kb mennyibe fáj?
Egen, az elox, elektromos úton oxidált felületre fordítható kábé.

Tulajdonképpen, csak az aluminium természetzes oxidálódását gyorsítja fel , és növel meg a rétegvastagságot az eljárás.

És mint kiderült jelentősen növeli mind a hőemissziót, mind a hőfelvételt.
A homokszórás cumi, mert egyszer szép, de ha koszos lesz lemoshatatlan.
Gyöngyözni kell, ha mindenáron szóratni akarod.
Igen igen, és ez a réteg az, ami jobban adja le a hőt, mint maga az alu.
Ha jól olvastam akkor egy alu oxid réteg van rajta.
De azon van egy réteg, az az eloxált réteg, nézd meg a PDF-et amit emzoli linkelt.