Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm és a mai beszélgetést ist, sokat tanultam belőle:)
Sajtosnál 2500 a 70es dugó , és fúr is:)
Rohadt angol billentyuzet.
Sziasztok. Ha valaki olthatatlan vagyat erez egy star hatso sarhanyo vagy egy star tank irant, az irjon !
Figyelem a képgalériámban friss eladó alkatrészek!
Sziasztok!HENGERFÚRÁS AKCIÓ!
Hihetetlen áron csak néhány napig Főleg Szolnok-békés megyeieknek, Hengerfúrás+honolás, dugattyúval, gyűrűvel, csapszeggel, 1900 ft /db.. Az akció sajna csak s51 hengerre vonatkozik..Postázás is lehet + postaköltségért.. Egyébként Mezőtúr-ra kell elhozni a hengert.. Ezenkívül 3-6 ezer között a legkülönbözőbb dugókkal választható a hengerfúrás.. Még annyit hogy ez az akciós dugattyú indiai (Ambika)..Keressetek:06309108277
Az álnév mögött Korponai úr rejtőzik.
Csak a szokásos pár hetente előforduló esemény.
Amúgy nem tudjátok mi van a simson.hu-val?
Nekem egy bambis szervert ad ki vagy mifene
Ne keltsd fel olyan korán, hagyd még egy kicsit pihenni az előző nap után, és nem fog horkolni menet közben =)
sziasztok! a segítségeteket szeretném kérni. a motrom tegnap előtt este elkezdett fulladni és azóta mintha nem lenne benne erő még egyenes úton sem, emelkedön pedig pl ha megyek fölfelé kb 200 métert elkezd horkolni és csak nagyon kis gázon megy vagy szívatóval. alapjárat van csak gázzal indul. olyan mintha nem kapna benzint de már a karburátort kitisztítottam kifújkáltam szennyeződés nemvolt benne. állítva az utóbbi időbe nem volt semmi rajta kb 4 hónapja ezzekel a beállításokkal ment!
kérlek segítsetek válaszokat előre is köszönöm üdv:gábor
szia 1500Ft nincs belepótolva, nem oda raktam volna akormányt
Ja és köszönöm szépen!
Vááá és tényleg, pedig már csomó helyen olvastam (többek közt már tőled is) ,hogy nem jó ha éles.
Tábori bácsi eleve ilyenre nyitotta, én meg picit nyúltam bele, de kösz a tippet, viszek bele egy kis kerekséget:)
Hát nekem csak a középsó volt egyedül ismerős, de többi is sejtette magát, hogy nem ő készítette.
Igyekezünk:)
De azért van még hova fejlődni, kéne rendes felszerelés mert ilyen házilag esztergált bronzperselyes multigép (villanymotor plusz fejegység) -el nem olyan könnyű, ráz a km/h spirál miatt egy picit stb... szvsz egy proxxon, dremmel szettel jobban menne:)
Hát az egyszer már biztos!:)
A fő és segéd felömlő közötti elválasztót ne csináld élesre . Legyen szép lekerekítése. Nem tudom miért csinálják sokan élesre, de, hogy egyikük sem tanult aerodinamikát, abban biztos vagyok
A jobb oldali az 99%, hogy Langtuning, abból is talán 105-ös. A bal oldali is asszem német, mégpedig 60-as, bár alakja alapján lehetne egy tipikus Anti-féle is, de valahogy mégis a Langtuningos kép sejlik fel előttem ebben az esetben is.
Szép tiszta munkának látszik.
A henger, az mindíg oylan, hoyg amikor készen van , akkor már másképpen csinálnád:)
Emzoli!

Ha esetleg nem probléma, ránéznél a "fogpiszkáló ha el nem ba***om"-ra:).
Lehet nyugodtan leszólni, csak mint gyakorlottabb, tapasztaltabb szakit, kérdezlek:)
Bár már most is egy-két dolgot másképp csinálnák, ha elölről kezdhetném.... de majd a következő... :)

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok!
kivel lehet rezót terveztetni?
Az igen kiváló volna!
A két ruppó több mint remek, ha te is úgy érted, hogy konzolok+karok.

Hol mikor?
Nekem bármikor jó.

06 20 34 27 688

Ha kijöttél az oskolából vagy mittudomén, csörgess meg, odamegyek.