Orbán Tomi így reklámozta simsonbolt- on. Akkor másképpen fogalmazok, nem a sima mezei kéjcton hanem a kúposabb változata ( "...A sima Keystone-hoz képest nagyobb kúposság, 5 százados kúposság helyett 15 százados kúposság!-->Dugattyú megszorulási hajlama ezzel minimálisra csökken, bejáratási idő csökken!...")
Tehát arról a racsni változatról beszélek.
Érdekes:) , akkor mégiscsak megéri, én olyat olvastam, hogy akár 30%-ot is javíthat a hengerfej hőleadásán...
Hát mondjuk nagy melegben tűző napon is megnézném az eredményeket:)
Köszönöm, hogy utána jártál:)
Hát látod ez az amit sejtettem, mondjuk ez már csak akkor tűnt fel amikor megcsináltam, végül is 1000 ft volt, mert egy jó 41,5-es gyűrűért cserébe vettem a polcról.
Tudnál segíteni ,hogy ,hogy tudnám felvenni Sajtos úrral a kapcsolatot? ill. ,hogy egy 11,5-re hangolt 60 asba szerinted kell(ene) a rennsport nevű változata?
Előre is köszönöm!
heló
féreértetél!
és azokat nézem le akiknek van 1 simsonuk ráköltötek 50 ezret a vételáron kivül és azokal frenkliznek!
most lehet hogy te nem olyan vagy de általába mind olyan!
már ne is haragugy! nekem is van simsonom már vagy 7-éve!
évente volkt olyan hogy 2 is!
ugyhogy nem mindenkit nézek le!
csak nem kelene más cucát lenézni!
Nem védeni akarom, mert én sem adnék érte 45-öt, de nem igen lehet semmit sem kapni 10 ezerért. Meg ennyiért eladni sincs értelme. Ha esetleg tudsz ilyen működö gépet 10000-ért, akkor rögtön szólj nekem.
Czege: Te újítottad fel?
Kétségtelen, azért már láttam ennél szebbet. Tényleg félkésznek tűnik. Persze attól még mehet jól. Nem gondolom , hogy egyből le kellene szólni a motort, azért, mert össze van lapátolva. Czege te meg kicsit írhatnál helyesebben is...
"A táblázatban a sugárzóképesség megadja, hogy az anyag kb. 0-200 C° közötti hőmérsékleten,
felületén mennyi energiát sugároz ki"
A táblázatban a szinalumínium hőkisugárzása 0,09 az eloxált alué pedig 0,84.
MAgyarul, az eloxált felület sokkal jobban képes kisugározni8és mellesleg elnyelni is) a hőt!
Tehát, vagy rosszil emlékeztem, vagy marhaság volt a könyvben.
Lenne egy kérdésem, volt valamikor még szó a klub fórumán amikor is EGON-nak volt az a bizonyos rejtélyes 12-13 000 -es dugó szétrepüléses története a 60 asában...
Na mármost nézegettem a dugóm (amiről tudni kell ,hogy egy sima mezei kéjcton) ,hogy vannak benne zárványok, legalábbis 2db van ami létható, nem tudom ,hogy az van-e még az anyagba, nem vágtam ketté mert elv. ez lenne az új szett dugója.
Szerinted ez problémát okozhat?
Az egyik a csapszegnél található, az a nagyobb és mélyebb is...
Ill. a csapszeg is kb olyan finoman megy bele ,hogy már félek kiesik, ez normális?
Milyennek kéne lennie?
Ja és közben haladok a hengerrel van is kép a galériában ha érdekel és van egy kis fölös időd meglesheted.:)
Szeretném hővezető pasztával összerakni, te milyet használtál ill. ,hogy lenne célszerű, csak rákenem és kész?
Előre is Köszönöm!
hát ja ez igy van