Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heló
hát ja ez igy van
akkor ez a kúposabb dugó megegyezik a kondrák féle 2008as racing dugókkal ?

link
Rá lehet venni Sajtost kúposabb dugó gyártására, de egyszerre csak többet hajlandó.

D eértem, akkor vedd Tomitól, forgósabb motorba az való.

Ennyire kúpos dugót elég lesz 4 századra illeszteni.
Igyekszem megalapozott dolgokat fecsegni.
Persze, néha azért becsúszik ez az:)

Egyébbként az eloxálás tök olcsó.
Én csupán közöltem veled a körülbelüli valós értékét a motorodnak.
hogy keveredtél ide erre a fórumra?(czege)
sajnos egyes emberek értelmiségi szintje még a minimumot se ütik meg!
Már nem bírtam tovább....
Na most elvetted a lehetőséget előlem, én akartam megemlíteni neki a magyar helyesírásra vonatkozó tudás birtoklásának előnyeit.:)
Na, a telefonszáma már megvan, email-t nem találtam, esetleg van neki vagy legalábbis ott jobb lenne.
link : Használd egészséggel
Orbán Tomi így reklámozta simsonbolt- on. Akkor másképpen fogalmazok, nem a sima mezei kéjcton hanem a kúposabb változata ( "...A sima Keystone-hoz képest nagyobb kúposság, 5 százados kúposság helyett 15 százados kúposság!-->Dugattyú megszorulási hajlama ezzel minimálisra csökken, bejáratási idő csökken!...")
Tehát arról a racsni változatról beszélek.
Érdekes:) , akkor mégiscsak megéri, én olyat olvastam, hogy akár 30%-ot is javíthat a hengerfej hőleadásán...
Hát mondjuk nagy melegben tűző napon is megnézném az eredményeket:)
Köszönöm, hogy utána jártál:)
Nemtom mit értesz rennsport változat alatt...
Sajtos meg gugli.
Hát látod ez az amit sejtettem, mondjuk ez már csak akkor tűnt fel amikor megcsináltam, végül is 1000 ft volt, mert egy jó 41,5-es gyűrűért cserébe vettem a polcról.
Tudnál segíteni ,hogy ,hogy tudnám felvenni Sajtos úrral a kapcsolatot? ill. ,hogy egy 11,5-re hangolt 60 asba szerinted kell(ene) a rennsport nevű változata?
Előre is köszönöm!
igy van!
amugy nincs öszelapátolva!
anyi a más hogy a blokot tetem bele !
anyira lenézik !
ugy fel bir az ijen idegelni!
akor vegyél anyiért nehogy azt hid hogy minden áron eladó!
heló
féreértetél!
és azokat nézem le akiknek van 1 simsonuk ráköltötek 50 ezret a vételáron kivül és azokal frenkliznek!
most lehet hogy te nem olyan vagy de általába mind olyan!
már ne is haragugy! nekem is van simsonom már vagy 7-éve!
évente volkt olyan hogy 2 is!
ugyhogy nem mindenkit nézek le!
csak nem kelene más cucát lenézni!
Olvasd el, mit írtam először.
Nem védeni akarom, mert én sem adnék érte 45-öt, de nem igen lehet semmit sem kapni 10 ezerért. Meg ennyiért eladni sincs értelme. Ha esetleg tudsz ilyen működö gépet 10000-ért, akkor rögtön szólj nekem.
Czege: Te újítottad fel?
Kétségtelen, azért már láttam ennél szebbet. Tényleg félkésznek tűnik. Persze attól még mehet jól. Nem gondolom , hogy egyből le kellene szólni a motort, azért, mert össze van lapátolva. Czege te meg kicsit írhatnál helyesebben is...
itt egy másik PDF ami az eloxálás folymatával foglalkozik:http://elektron.uw.hu/elektro/..." target="_blank">link
Egy hőtan PDF ben ezt találtam:

"A táblázatban a sugárzóképesség megadja, hogy az anyag kb. 0-200 C° közötti hőmérsékleten,
felületén mennyi energiát sugároz ki"

A táblázatban a szinalumínium hőkisugárzása 0,09 az eloxált alué pedig 0,84.
MAgyarul, az eloxált felület sokkal jobban képes kisugározni8és mellesleg elnyelni is) a hőt!

Tehát, vagy rosszil emlékeztem, vagy marhaság volt a könyvben.

SZóval, eloxáljatok, mert jó!
Ez a dugó simán selejtes, mielőtt megdolgoztad, vissza kellett volna vinni.
Mihu!

Lenne egy kérdésem, volt valamikor még szó a klub fórumán amikor is EGON-nak volt az a bizonyos rejtélyes 12-13 000 -es dugó szétrepüléses története a 60 asában...
Na mármost nézegettem a dugóm (amiről tudni kell ,hogy egy sima mezei kéjcton) ,hogy vannak benne zárványok, legalábbis 2db van ami létható, nem tudom ,hogy az van-e még az anyagba, nem vágtam ketté mert elv. ez lenne az új szett dugója.
Szerinted ez problémát okozhat?
Az egyik a csapszegnél található, az a nagyobb és mélyebb is...
Ill. a csapszeg is kb olyan finoman megy bele ,hogy már félek kiesik, ez normális?
Milyennek kéne lennie?

Ja és közben haladok a hengerrel van is kép a galériában ha érdekel és van egy kis fölös időd meglesheted.:)
Szeretném hővezető pasztával összerakni, te milyet használtál ill. ,hogy lenne célszerű, csak rákenem és kész?
Előre is Köszönöm!