szia. melyik kormánykapcsoló ? ball jobb vagy mind 2 ?
gyújtásról és a többi alkatrészről képet hétvégén tudok küldeni, egy mailcímet meg 1 telószámot majd lőhetsz és a többit megbeszéljük ott.
Ez jó meg minden csak sajnos egy hibája van mégpedig a jeladó, ami miatt ki kell vágni a blokkból.
Amúgy biztos jó gyújtás lehet, ilyenekkel kapcsolatban semmi tapasztalatom.
SImsonra könnyen ráalakítható CDI gyújtás. Alaplap átmérője kicsivel nagyobb mint a simsoné, ezáltal közdarabot sem kell hozzá gyártani.
Megvan a teljes kábelkötege, amiből kilehet bogozni az összes szervnek a kábelét.
100%-os Slick gumik--> aa....No Comment !
fehér lámpa,index búrák-->+pléboy replica ! :D:D
egyedi csomagtartó-->that lol.
Tervezett rezonátor-->gyári könyökkel=hülyeség.
na jó nem akarok kötekedni, meg semmi ilyen, csak ez vicces
Eladóvá váltt a Simsonom, itt a link:http://www.kepesmotor.hu/simso...
Remélem valakinek elnyeri a tetszését!
Tatabánya
35000
merre van? (megye, város) és beindul?
de gondolom az se a napokba lessz meg ha ennyire győzködni kell
Mikit kel rávenni, hogy gömbölyítse le végre a phbg be valót.
Jelenleg phbh hoz sincs, mert azt is ki kellene reszelni.
Egyelőre a phbh hoz való is totál kifogyott.
Praktikussági okból a 2,5-ös lépcsőket szoktam ajánlani, tehát egy értelmes sorozat neked, hogy a 90 kb a közepén legyen az:
85-87,5-90-92,5-95
Persze, ha már a 90essel is sokall, akkor nyilván annak kellene lenni a tetejének, tehát pl 80-82,5-85 satöbbi.
A "mifélére" nem tudokmit mondani, oylan amalféle:)
gyújtásról és a többi alkatrészről képet hétvégén tudok küldeni, egy mailcímet meg 1 telószámot majd lőhetsz és a többit megbeszéljük ott.
am kb árrba mire gondoltál ?
Amúgy biztos jó gyújtás lehet, ilyenekkel kapcsolatban semmi tapasztalatom.
Megvan a teljes kábelkötege, amiből kilehet bogozni az összes szervnek a kábelét.
Amikor elvesztettem a kulcsomat, kifúrtam a zárat. Gondolom nem lezárt állapotban van úgy nincs mit eltörni. Fúrót neki.