Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35 000 az ára? adok érte 18 350 jó magyar forintot (ennyit sikerült húsvétkor összekaparnom, és vmiből még jogsit is meg kéne szerezni)
keystone dugóhoz esélytelen csakk gyűrűt szerezni?
Ugyanaz a darabka vas tartja nyitott állapotban, mint zárva. Szóval van mit eltörni.
Gyorsító 4 sebesség(olyan mintha 5 sebességes lenne a motor….ezáltal nő a végsebesség)-->ez kúrva jó.

100%-os Slick gumik--> aa....No Comment !

fehér lámpa,index búrák-->+pléboy replica ! :D:D

egyedi csomagtartó-->that lol.

Tervezett rezonátor-->gyári könyökkel=hülyeség.

na jó nem akarok kötekedni, meg semmi ilyen, csak ez vicces
Sziasztok!
Eladóvá váltt a Simsonom, itt a link:http://www.kepesmotor.hu/simso...
Remélem valakinek elnyeri a tetszését!

MA sikerült beindítani.
Tatabánya
35000
Köszönöm az információt.Az a baja hogy konkrétan mintha állandóan összeakarna szakadni.Tök bevan esve fékezek leakar mászni z útról szóval nem stabil.
helló
merre van? (megye, város) és beindul?
értettem főnök értettem elsőre is !

de gondolom az se a napokba lessz meg ha ennyire győzködni kell
Lassan írom, hogy ércsed:)

Mikit kel rávenni, hogy gömbölyítse le végre a phbg be valót.
Jelenleg phbh hoz sincs, mert azt is ki kellene reszelni.
kár, most 75ös van benne, az még most jó, de ha jön az új kipuff szerintem nagyobbat fog igényelni
phbg !
Mikit kell rávenni, hogy a gömbölyítős részét csinálja meg.
Egyelőre a phbh hoz való is totál kifogyott.
phgb-hez még mindig nem csináltok ?
A tól, annyit jelent, hogy 70esnél nem szívesen csinálok ksiebbet, az Ig meg annyit, hogy felőlem 300 asat is kérhetsz:)

Praktikussági okból a 2,5-ös lépcsőket szoktam ajánlani, tehát egy értelmes sorozat neked, hogy a 90 kb a közepén legyen az:

85-87,5-90-92,5-95

Persze, ha már a 90essel is sokall, akkor nyilván annak kellene lenni a tetejének, tehát pl 80-82,5-85 satöbbi.

A "mifélére" nem tudokmit mondani, oylan amalféle:)
Tigris gyújtásnak olvastam elsőre . Az engem is érdekelne
a tól-ig az hány darabot és miféléket takar?
aszittem lesz 450 is.
Úgy fúrd ki, hogy a szélét lehetőleg ne roncsold és akkor az új zárbetét szépen belemegy.
Hát akkor majd nekiesek :)
szia. melyik kormánykapcsoló ? ball jobb vagy mind 2 ?
gyújtásról és a többi alkatrészről képet hétvégén tudok küldeni, egy mailcímet meg 1 telószámot majd lőhetsz és a többit megbeszéljük ott.

am kb árrba mire gondoltál ?
Ez jó meg minden csak sajnos egy hibája van mégpedig a jeladó, ami miatt ki kell vágni a blokkból.
Amúgy biztos jó gyújtás lehet, ilyenekkel kapcsolatban semmi tapasztalatom.
SImsonra könnyen ráalakítható CDI gyújtás. Alaplap átmérője kicsivel nagyobb mint a simsoné, ezáltal közdarabot sem kell hozzá gyártani.
Megvan a teljes kábelkötege, amiből kilehet bogozni az összes szervnek a kábelét.
Szia!
Amikor elvesztettem a kulcsomat, kifúrtam a zárat. Gondolom nem lezárt állapotban van úgy nincs mit eltörni. Fúrót neki.
érdekelne a tiris gyujtás és kormánykapcsoló.