Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA, hát főldúton azért el lehet ketyegni vele.

Bármiylen jelentősebb tunig blokkfelújítással kezdődik.
Hát a simsonból semmiylen tunningolással sem lesz yamaha dt képességű, terepre is alkalmas motor.
értem
A felömlők számában.
60/2F = 60cm³, 2 felömlő
60/4F = 60cm³, 4 felömlő, ezért értelemszerűen
80/6F = 80cm³, 6 felömlő.
még egyet miben külömbözik a 60/2F a 60/4F fözött?
értem és kösz
bocsii szar a netem :S :D
:D
Szerintem vegyél simsonbolt.hu-n 60/2F hengert, ha ezzel és egy 13-as lánckerékkel nem bírja a szimód, akkor DT =)
De simán bírnia kell az alap 50-esnek is.
:D
vegyél simsonbolt.hu-n 60/2F hengert az ócsó és talán jobban is megy vele. De amúgy ha nincs szétgányolva meg nem "hatvanhatodik" túlméretes a hengered akkor egy 13-as lánckerékkel simán bírnia kell a terepet.
akkor senki nem tud segíteni?
értem
Ha tőlem kérded, én nem értek hozzájuk annyira, csak próbálok itt okoskodni :)
te is értessz a motorokhoz? mert akkor töled kérnék segítséget!
áááááá
nem csak én írtam rosszúl! bocsi érte
Ha nem egy krosszpályán keresztül vezet az út a horgászhelyedig akkor jó:)
de én nem nyakigérő sárban használom csak horgászni járok vele arra azért jó lehet nem?
csak szeretnék rajta erősíteni kicsit és ahoz kértem volna segítséget mert nem értek hozzá hogy miket vegyek meg ahoz hogy 60cmm es re átalakítatsam!
ha veszek egy 60-as 4 felömlős hengerszett akkor probléma nélkül át lehet szerelni ? és kell e hozzá főtengely vagy nem ? jó e hozzá a 70cmm -es főtengely?
A lényeg benne, hogy egy simson nem alkalmas terepezésre, gyenge a váza, futóműve,stb. Egyszerűen nem arra találták ki, ezért érdemesebb venni emzoli által említett motort, mert azoknak a felépítése terepre van kitalálva, és még talán erősebbek is mint egy simson:)
akkor hiába csináltatnám meg 60cmm re nem érek vele semmit! az komoly
De gondolom ez minőségbe is megmutatkozik:) akkor keressem fel sós antit vagy GI-t? esetleg tudsz valakit ajánlani aki olcsón dolgozik?
Én mostanában nem vállalok semmit.
HA csinálnék, akkor is én vagyok a legdrágább.
Ilyen kifejezés, hgy "gyengélem" iylen nincs:)
(és "áldoznák" sincs)

A simson nem alkalmas hosszas terepezésre, arra vegyél egy Dt yamahát vagy egy honda mtx et, olcsóbb is mint egy simson.
aha akkor miket kellene hozzá vennem hogy azzonnal össze szerelhető legyen?
Akkor aztmondod hogy elég lenne csak reszelgetni? talán te bevállalnád? ha igen akkor mennyi forintért?(és akkor tuti marad az 50es)
60hoz nem kell perselyeztetni.
2felömlővel is lehet a teljes sávban erősebb, és néggyel is.
(3éve csináltam egy 2f 60ast, ami jobban ment széria cuccokkal mint egy széria 70es.
(volt benne két darab 23mmes felömlő:)