Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó simson s50 s51 30 és 40ezer ft-os áron felújított blokkokal
illetve eladó bontott és új alkatrészek Kecskemét
Sziasztok!
Simson-ra cserélném a robogómat! Adatlapomon láthattok róla több infót! Akit érdekel írjon itt, e-mailt., vagy hívjon!
adatlapomon megtalálsz minden elérhetőséget.
Majd legközelebb! Köszi a választ!
Halí tudna nekem valaki segíteni a tirisztoros s51b simóval kapcsolatban .gondom az,hogy szikra nincs csak alacsony fordulaton értem ez alatt aszt,hogy ha a berugót kézel lassan nyomom le akkor van szikra mint állat de ha rendesen berugom no szikra a moci nem megy se tolásra se rugásra toláskor is csak a legvégén pöffen egyet mielőtt megálna a főtengely .
ezt egy mosás óta csinálja ! akkor beindult de 10 méter után megállt és azóta semmi!
valaki járt már így?
vagy valami ötlet?
kereső a barátod pöcsi !

ha 50ccm-es a géped akkor 1.8mm, ha 60ccm akor 1.6mm, ha 70-es akkor 1.4mm legyen az előgyújtás.
Heló! S51-es simsonom van 70-re megcsinálva! Mekkora előgyújtást állítsak be neki? A sima 50-hez 1,8-at írnak, valahol olvastam, hogy 1,4 kell a 70-nek. Ha mondjuk 1,8-2-ön van milyen hátrányom lehet belőle?
Üdv!Lassan fel szeretném újítani a Simson ,mondanátok pár boltot ahol jó alkatrészeket lehet rendelni.Kössz!
hát igen, én is kb itt tartok :D
amit nekem tanácsoltak: nézzétek meg, hogy benzint kap-e rendesen?
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy mi baja lehet a schwalbe-nek
tejesen felújítótűk és amikor összeraktuk nem tudtuk elindítani pedig mindent jól raktunk össze. Szikra van csak egyszerűen nem indul el
Hát ha hiszed, ha nem járműdiagnosztikában dolgozom, szóval akár.. :)
De msn-em nincs, viszont egy mailcímet kérnék akkor.
köszi, megpróbálom megcsináltatni, remélem összejön
Finoman meg kell síkolni mindkettőt.
Néha nem is látszik a sérülés, ahol ereszt.
Nekem is volt olyan, amit 3szor kellett megsuboickolnom mire nem fújt ki.
A legbiztosabb egy jó eszterályos, aki megsíkolja finoman mindkettőt.
figyelj!

én pénz nélkül nem küldök csomagot, elveim vannak és sajnos rossz tapasztalat is!
a másik dolog az hogy ha hibás lenne a teló akkor nem itt árulnám!
aztán hogy nézitek meg a csillapítást hoztok egy lengéscsillapító padot vagy mi?

egy a lényeg szép tiszta olaj folyás mentes, tekeredés, baleset mentes a teló.

ha kell-kell ha nem-nem, ennyiért szerintem ajándék.
szia Zoli!
remélem tudsz nekem segíteni, mert nagyon elakadtam.
probléma: s50 henger és hengerfej között kifúj, valamitől teljesen olajos az egész hengertalp tömítésem is( másik simsonomnál meg nem).
próbáltam másik HF-el, újak a tőcsavarok, új a hengertalp tömítés is. 12nmel van lehúzva a hengerfej, elvileg minden jó, csak akkor nem fújna ki:S
Dzsi!
Zolitól vettem már néhány dolgot, korrekt embernek tűnt.
Vedd meg azt a szart, ha neked nem kell, átveszem.
Egyébiránt a tubus, villahidak esztétikai szépsége nem érdekel. Geometriailag legyen tökéletes, krómszárak is hibátlan krómozásúak legyenek, illetve csillapítson is.
Bocsi, hogy túlragozom a témát, de általában a teleszkóp állapottal kapcsolatban a tökéletes szó az én elképzelésemben egészen mást szokott jelenteni, mint másoknál. Mert sajnos elég sok tökéletes teleszkópot láttam és vettem már. Sőt állítom volt olyan, mikor a tulaj tisztában sem volt azzal, hogy az áru értéke egy árva petákot nem ér és teljesen jóhiszeműen állította a dolog jóságát. :)
Bár Kecskeméti átvétel ismerős által sem lenne problémás, de nyilván ott is nyílegyenes élvonalzóval kezdené, majd szétszereléssel folytatnák :)
Ha hibátlan és megbízol bennem, akkor elküldhetnéd és ha tényleg az kifizetem. Ha hulladék, akkor csakis kizárólag portósan vagyok hajlandó visszaküldeni, úgy hogy te fizeted a postaköltésget vagy kidobom a kukába.
Áll az üzlet?
Ja, tény hogy majdnem nyertél vele, sőt ott voltunk az élmezőnyben m06-at atom nagy esőben, de hogy egy fosadék utcai mintás vee rubber is jobb lett volna arra az atomvizes pályára az is tuti :)
nem akarok hüjeséget mondani mer még nem tuningoltam 70-es hengert
inkább kérdezz ojat aki othonos a témába
de az 50-es és a 70-es hengerhez nem ugyan az a kipufogó kell
mennyire szélesítsem ki a kipufogó nyílást?:D
70-es hengerbe elég nyomaték van, mármint egy gyári simsonhoz képest
ha mégtöbb nyomatékot akarsz akkor tegyél a motorba egy 400-as 4 ütemü blokkot
jobbat nem tudok
talánn egy tervezett kipufogó segíthet valamit rajta
1 hónapos benzinnel el kell indulnia
lehet hogy az uszóházba nem fojik le a benzin és azér nem kap benzint