Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kopottabb motor csinál ilyet, meg jellemzően a légyhűtéses motor jobban megy félmelegen mint melegen.
HA tök hidegen jobban megy, mint melegen, akkor Tujinak van igaza, és soakt kap kicsit.
Egyszerűen sokat kap. Inkább rosszul menjen hidegen és csak bemelegedés után működjön jól.
szerintem gyujtás gondok vannak
Mondhatjuk úgy is!
Szóval minden el lett állítva és nem tökély a motor?
Zégergyűrű?
Ja és melegen tök jól indul (pl ha leteszem 5 percre)! szinte meg sem kell rúgni és már ketyeg is! ja és S51-es simó (70-es)
Azt mondjátok meg nekem, az mitől van, hogy: Este leteszem a motort másnap délután 3szivató, gyújtás és utána 1 rugás és indul! Megyek vele, bemelegszik, és ha leteszem pihenni 20 percet elég nehezen indul! HA utána elindul akkor megy minden ahogy kell! Karburátor elvileg jó, lendkerék csere után nem lett a gyújtás állítva! Lehet ez a baj? Lendkerék csere előtt patika volt! Igaz a karbi is el lett állogatva, de mondom, ha elindul akkor tök jól megy minden! Mit próbáljak rajt állítani? Előre is köszi
emZoli, mitől van az, hogy hidegen nagyon jól megy a motor, és ahogy melegszik egyre szarabb? Karbi az fülre jól van belőve,az lehet h már kopott a motor és ahogy tágul a hüvely úgy megy el a kompresszió?
hello van egy problémám a haverom motorja bedöglött és most nálam van szétszedtem és vmi miatt nem tom kihuzni a berúgótengelyt nagyon kéne a segítség
kösz
hála istennek Nekem nincsenek ilyen gondjaim, Nekem már készvan 1 ideje az átalakított babetta gyújtás
Nekem műanyag van egyenlőre, egy vezetékkel megoldható a testelési probléma. Nagyobb gond hogy a műanyagot nem lehet rendesen leszorítani.
Osztálytársam is felkereste, ETZ-re babetta gyújtás farigcsálása céljából! Megbeszéltek mindent, igaz nem kért előre pénzt, de nem lehet elérni. Se telefonon, se MSN-en. Másnak felveszi a telefont, de neki nem. Remélem veled nem lesz paraszt ha felkeresed!
Hőtágulásnál azért nagyobb probléma, hogy vassal kicsi, műanyaggalemg egyáltalán nem volna szikra:)
persze, ha nincs szikra, akkor egyúttal a hőtágulás mint probléma egyből meg is oldódik:)
hőtágulás is szempont nem ? Énis ezeket mondtam
Az aaplap, illetve a közdarab em lehet műanyagból, és ferromágneses anyagból.
Műanyagból azért, mert az nem vezeti az áramot, vasból meg azért, mert az mágnesesen csinosan rövidrezárná a tekercseket.
szerintem nem jó. mivel az alu eggyezik meg a blokk hőtágulásával, ezért is csinálják abból. más meg az hogy bezavarná-e a mágnest meg stb..
Na jó de az pézé megy ez meg ingyen lenne.
Arra vagyok kiváncsi hogy jó e a vassal.
tesa mondtam már múltkor hogy 3 ezerért csinál a gyerek, simson.hu-n megtalálod hírdetések között.

há vakon vagy?
Üdv!
Ismét csak a babetta gyújtásról van egy kérdésem.
Mégpedig,hogy vasból lehet e közdarabot csinálni hozzá,mivel alut nehéz beszerezni,de vas az lenne,és lenne is a családban aki megcsinálná,esztergályos.
Szóval jó e a vas ? Vagy sem?
végre
Üdv mindenkinek..
ha esetleg valamire szükséged lenne a simom eladó..ár megegyezés szerint.Postán is küldöm..email cross04@freemail.hu
Már jó.
Helló
segitségeteket kérném, tegnap fennakadtam egy gödrön és behorpadt a rezó (vrezó) könyök után. ahol elkezdödik az az egyenes ott. Hogy lehetne kihuzni segitsetek pls...?
simson.hu-val mi a fene lett?
nekem egy bambi kép jön be