mondjuk előtte is volt már bajom vele, nehezen indult, gyertyát cserélgettem, de akkor legalább mindig olajos lett a gyertya,
de sajna amióta nálam azóta nehezen indult...
egy hónapja mentem vele, akkor raktam bele benzint, a múlt héten szedtem elő, akkor már nem indult, azóta meg nézegettem, hogy ugyan mi lehet vele, de nem jöttem rá
én azt furcsállom, hogy a gyertya most nem úgy nézett ki mint aki benzines lenne :S
Hello!
Van valakinek valami jó ötlete arra hogy miért lassul be nagyon simsonom motorja ha rákapcsolom a világítást?Tudom, hogy ez a csökkenés kismértékben természetes de nálam nagyon visszafogja.
A motor egy s51b-s 6v -os indexes jármű.
Jóóó régen írtam már ide, de sajna mostanság nem volt időm motorozni se...
viszont most hogy előszedtem a motort, hát szegény nem akart indulni. jóhát előfordul ilyesmi, a gyertyámat szokta beköpni, mindig van nálam tartalék tiszta ,nézzük azzal.
hát csak nem megy. hát próbáltam mindenfélét:
gyertyákat cserélgettem, kiszedtem a gyertyát, megnéztem úgy, szikrázott. aztán miután többször megpróbáltam berúgni, kiszedtem a gyertyát, de nem úgy nézett ki mint ami benzines/olajos lenne... benzinszaga se nagyon volt...
a benzincsőt megnéztem, a porlasztót szétszedtem, de nem tapasztaltam semmi rendellenességét.
Szerintetek mi lehet a baja, miért nem indulhat a mocim?
nem akarok okosnak lenni.van nekem is egy épülő simóm és ez a baja ami neked.szerintem a tűszelep nemzár vagy szorul.és sok üzemanyagot kap. nem tudom.lehet h hülyeség amit írtam.
Hali! Karbihoz szeretnék pár ötletet. Teljesen kopp lent van a súber és a levegőállító csavar is teljesen bevan tekerve mégis pörög a motor mint az állat ha kijjebb tekerek a levegő csavaron mégjobban. Ha befogom azt a két kis lukat hátul akkor van kb rendes fordulaton de még mindig kicsit magas. Ha minden kopp nullán van zárva, le kéne állnia, én az alapjárati fúvókára tippelek, hogy kicsi. Talán ti többet tudtok mondani, hogy jól tippelek-e esetleg van más ötlet mi lehet. Választ köszi előre
úgy akartam kérdezni hogy mekkorát bir el a felni
máma voltam egy boltba és a k55-öt 8000-ért akarták adni, sokallom
hehet hogy k63-at vagy a mitas-t veszem meg
mitas elég jó árba van, de azér nem mennék vele esőbe
Jut eszembe, a levegő csavar volt csak tekergetve, de az vissza lett állítva, meg alapjárati csavar, de ezek csak nem számítanak, ha vissza lett állítva. Benzin szint nem volt csesztetve! Új megszakító lett bele téve, 0,4-es hézaggal! Előgyújtás egy másik lenkerékhez lett belőve, az enyémhez még nem lett megcsinálva, csak a hézag!
de sajna amióta nálam azóta nehezen indult...
én azt furcsállom, hogy a gyertya most nem úgy nézett ki mint aki benzines lenne :S
Van valakinek valami jó ötlete arra hogy miért lassul be nagyon simsonom motorja ha rákapcsolom a világítást?Tudom, hogy ez a csökkenés kismértékben természetes de nálam nagyon visszafogja.
A motor egy s51b-s 6v -os indexes jármű.
köszi a segítséget előre is!
Jóóó régen írtam már ide, de sajna mostanság nem volt időm motorozni se...
viszont most hogy előszedtem a motort, hát szegény nem akart indulni. jóhát előfordul ilyesmi, a gyertyámat szokta beköpni, mindig van nálam tartalék tiszta ,nézzük azzal.
hát csak nem megy. hát próbáltam mindenfélét:
gyertyákat cserélgettem, kiszedtem a gyertyát, megnéztem úgy, szikrázott. aztán miután többször megpróbáltam berúgni, kiszedtem a gyertyát, de nem úgy nézett ki mint ami benzines/olajos lenne... benzinszaga se nagyon volt...
a benzincsőt megnéztem, a porlasztót szétszedtem, de nem tapasztaltam semmi rendellenességét.
Szerintetek mi lehet a baja, miért nem indulhat a mocim?
Előre is köszönettel
Márk
hibátlan Showa elsőteló 10pénzért
Tuji
Eladó SUB ládák!
SAL 250W BandPass láda fél évet ment újonann vettem nincs széthajtva kipróbálható 10ezer ft
Kenwood 500W Zárt láda 2hetet használt újonnan vettem nincs széthatva kipróbálható 15ezer ft
felújított blokkal 30ezer ft
máma voltam egy boltba és a k55-öt 8000-ért akarták adni, sokallom
hehet hogy k63-at vagy a mitas-t veszem meg
mitas elég jó árba van, de azér nem mennék vele esőbe
Tehát 80/90/16
vagy milyen méretet vegyek?
heidenau k63 k65 k55