Járatom a 60/4 f hengeremet. Valami brutál sok oilt tehettem bele, mert füstöl nagyon, de sebaj, mert eddig nem csörgött be.
Naon idegölő ezer kilómétert várni , míg megcsavarhatom a bajszát. Mondjuk az első 100 km-em túl vagyok. mekkora temp óval járassam be, mekkora utazóval? 76 kiló vagyok, 17-es lánckeróm van.
Megpróbálom, köszi. Másik gondom: Sz@r a világítás (6volt), kicsit be van vakulva a foncsorom, tehát alapból nem csodálkozom rajta, a kérdés az, hogy jó foncsorral elég lesz-e, vagy ha nem, akkor van e valami bevált ötlet rá, hogy lehet fényerőt növelni?
Köszönöm.
Köszi a választ Kapu2006! Kicsit messze van Debrecen az a baj. Egyébként nektek sem vállalták el a marós emberek a blokk marását 70-esre? Mert engem már a második ember küld el hogy nem tudja befogni.
lehet praktikákkal próbálkozni, árnyékolni a drótot, vagy iylesmi, de alapvetően jó minőségű órákat nem szokta zavrani a gyula.
HA valami jobb az órád, akkor aft.
Sziasztok!
Miért van az, hogy : 1 felraktam a kormányra a bringaórát, és 1 hétig jó volt, majd hibát jelzett. Amikor elvettem a kormányról és áttettem a lámpára, megint jó volt egy hétig, aztán megint hol adott hibasüzenetet, hol nem. Másik keróórával is hasonlóan jártam. Kóboráram?
4f és 2f megmunkálás között azért van különbség. de igencsak megvárom még bejáratom és "elhasználom" vele a mostani dugót, utánna megy hozzá sziesztázni és doppingolni 1et
Hát most ha szépen és olcsón farag akkor mit akarsz?
ha 5000 ért csinálja szerintem bőven megéri rá várni.
Nekem tábori 10 ért csinálta meg a 4f et, de a perselyt most lehetett nekem faragni....nem volt szimmetrikus, legalább az alu az jól sikerült.
Szerintem küld el neki..
Jahh, ha ez a kérdés, akkor persze, azzal nem lesz gond.
Akik valamit csinálnak, azoknak nem éri meg átverni senkit, ert hamar elterjed a rossz hírük.
Meg redszerint aki előállít valamit, az más szellemű, lelkületú ember, mint aki csak nepperkedik valami alkatrészekkel.
Tuji, VArgarobi ,Anti,Kovi,Virbó, papp Miki mind megbazható emberkék.
(több is van, dfe hirtelen ennyoi jutott eszembe)
Naon idegölő ezer kilómétert várni , míg megcsavarhatom a bajszát. Mondjuk az első 100 km-em túl vagyok. mekkora temp óval járassam be, mekkora utazóval? 76 kiló vagyok, 17-es lánckeróm van.