Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szisztok azt szeretném kérdezni tőletek szerintetek milyen lenne s51-es simson /6 felömlővel?
hello de én tudnék segíteni
msn:crossmotor15@hotmail.com
Próbáld ki dekli nélkül(nxyilván nem kell beindítani:)
HA akkor jó, akkor tegyél a dekli alá még egy tömikét, mert szorul a kar.
Enyém is ilyen.. meg még sok más emberé, sztem ne aggódj emiatt
a 30assal nem találkoztam, de úgyláttam gyári motorról való.

ehez a phbh-hoz minden sarkon hozzávágnak alkatrészt ha úgy adódna, meg 9 ezerért nem pénz, annyiért árúlják meg még drágábban a 19-21eseket.

annyit kérdezz meg hogy mennyire van kikopva, szuszogókkal mi a helyzet, eltömődések, meg a légszűrő felöli kis műanyag megvan-e, bár az a legkevesebb, esztergályos pótolja, de még kül szügség sincs rá.
Szerintem is inkáb a 28-ast vedd meg, az sem lesz túl nagy, és sokkal újabb, és csinibb.
első rálátásra, elég öregnek tünik ( egyszóval nem mai darab.) Én inkább egy frissebb kiadásut ajánlanék, azok se sokkal drágábbak, és fele ennyire se lehasználtak, kopottak.

szerintem nézd meg ezt a PHBE30HS 12ezerért(bár ezt nemnagyon ismerem, de csak dellorto)
phbe30hs

vagy pedig amit már elég sokan jól ismernek: phbh 28mm

phbh28

megjegyzem a második elég korrekt áron van, igaz néhány helyen mintha hiányozna a szuszogó, de kérsz róla pár képet és megmutatod itt vásárlás előtt.

remélem tudtam segíteni
150-es ETZ-re lenne karbi, emzoli és kungalo javasolták h. próbálhatok 28-asat, de ezt láttam meg olcsón, így gondoltam kikérem egy hozzáértő véleményét erről.
Feltéve ha jól értelmeztem és 25-ös akrbi. O.o
Ez Simsonra akkora, mintha megakarnál enni 3 kg kenyeret együltő helybe. :) Szerintem...
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a motor beveszi az 1-est és a 2-est könnyen, de a 3-4.-et nem, csak akkor ha egy hajszálnyit előtte rálépek a váltóra. Mintha nem húzná vissza rendesen. A probléma csak felfelé váltásnál van. Valami rugó vagy esetleg léptetővilla?
Zoli!
Mi a véleményed erről a karbiról? Bocs, hogy téged zaklatlak ilyenekkel, de más hozzáértőt nem tudok megkérdezni:S
Valaki tudna segíteni abban, hogy egy aprillia af1/50 típusú motor komplett első részét hogyan tudnám belevarázsolni a simson vázba? Milyen átalakításokra van szükség, kb mennyi pénzből jönne ki?
Üdv:Tomi
nemtud valaki szerezni keystone dugóhoz csak gyűrűt?
érdekes megoldás
Kinek kell mert most eladó 33 000-ért!
Mennyibe kerül kb. egy közdarab Babetta gyújtáshoz?
Ha mondjuk nem esztergályossal csináltatom.
akkor majd rakok bele valami mást
csak most ezt találtam amivel egyátalán elindult
Ember...
260as való bele, nem babetta, 1/10 es kompresszióviszonynal megy.
isolator gyertyábol melyik való nyárra?
alikhanem most 225 van benne és néha nem indul be melegenn, de lehet hogy azt a szimering okozza?
Sziasztok!Keresek egy Simson S51B vagy Electronik motort, teljesen gyári állapotút, kevés km-el 300000 ft-ig. Tel. 06-20-940-7849 Hívjon aki tud ilyet köszönöm.
Kecskemét
posta utánvét esetén 1690ft
váltó 6ezer ft
Poni Romet kerekek 3000ft/db
értem:) köszi az infót, szerintem kelleni fog, posta játszik? ha igen akkor mennyi pengő? esetleg merre laksz?
bocsi, de léptető villa nincs hozzá!
ez egy S51-es váltó!
ha S51-es blokkba rakod akkor a 3as váltó ki 4es be és kész az átalakításhoz nem kell venni semmit (adok mindent)