Sziasztok!
Az a gondom, hogy miután bemelegszik a gyertya elkezd dadogni a motor de ha kicserélem isolatorra akkor megint jó amíg be nem melegszik.
ez lehet a hőérték? Jelenleg Brisk N14C van benn.
árúlnak itt sportmotoron sűrűn 28as delortyókat, 8pénzért kapsz már tűrhető állapotuakat, az bőven kiszolgálná ha meg ezek után is gond van akkor tovább kutatás.
Valami olyasmit csinál ahogy az elején írod:)
A kipu ősz óta van rajta, csak eddig nemigazán foglalkoztam a problémával, azt hittem ennyit tud a gép:), de volt már rá példa, hogy hozzá sem nyúltam, és sokkal jobban ment a motor, ez mitől lehet? van amikor nagyon megy, és van amikor sokkal rosszabbul, annak ellenére h. hozzá sem nyúlok:) a levegő hőmérséklete ennyit számítana? amikor jól ment kb 3-4 fokkal volt hűvösebb mint amikor nem ment olyan szépen, próbáltam már h. kicsit kevesebb anyagot kapjon, de akkor meg átesett a ló másik oldalára és csak nyúlt:)
És elnézést a Simsonosoktól, hogy szétoffolom a topikot.
Ha csak nyúlik, forog, a fényig, de nemigen megy, akkor rá lehet próbálni egy nagyobbat, de gondolom MIhu valamekkora karbival számolt.
Nyilván, ha megkéred futtat neked nagyobbal is.
NGK B9 vagy B10
Isolator 260
nekem ezek váltak be
A motor s50/5f.
Az a gondom, hogy miután bemelegszik a gyertya elkezd dadogni a motor de ha kicserélem isolatorra akkor megint jó amíg be nem melegszik.
ez lehet a hőérték? Jelenleg Brisk N14C van benn.
babetta gyula 2000ft vagy trafóval 3000ft
A kipu ősz óta van rajta, csak eddig nemigazán foglalkoztam a problémával, azt hittem ennyit tud a gép:), de volt már rá példa, hogy hozzá sem nyúltam, és sokkal jobban ment a motor, ez mitől lehet? van amikor nagyon megy, és van amikor sokkal rosszabbul, annak ellenére h. hozzá sem nyúlok:) a levegő hőmérséklete ennyit számítana? amikor jól ment kb 3-4 fokkal volt hűvösebb mint amikor nem ment olyan szépen, próbáltam már h. kicsit kevesebb anyagot kapjon, de akkor meg átesett a ló másik oldalára és csak nyúlt:)
És elnézést a Simsonosoktól, hogy szétoffolom a topikot.
Nyilván, ha megkéred futtat neked nagyobbal is.