Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogaskerekek jó állapotúak? léptetővilla is van hozzá? váltódob meg minden? tehát csak megfogom beszerelem és ennyi?
nagyon jó állapotú 20ezer ft az ára
És milyen állapotban van? Komplett? És milyen áron?:)
Brisk N15YC
NGK B9 vagy B10
Isolator 260

nekem ezek váltak be
Ezt tudom énis csak az egésznek tisztára szív alakja van.
babi gyula nincs átalakítva(dehát a közdarab lenne ennyi héj!)
csak direkt van egy delrottyó 28
Nincs véletlenül 28as karbid?
a váltó kompeltten 6ezer ft minden fogaskerékkel együtt
így jött nem én faragtam, de jó lehet sztem egy kis finomítás de így is jó
Bocs!
A motor s50/5f.
Sziasztok!
Az a gondom, hogy miután bemelegszik a gyertya elkezd dadogni a motor de ha kicserélem isolatorra akkor megint jó amíg be nem melegszik.
ez lehet a hőérték? Jelenleg Brisk N14C van benn.
Ez szokásos eljárás, a célja ugyan az, hogy ne törjön bele a gyűrű.
Szia! Babi gyula át van alakítva? és a 4. sebességet talán tudnád úgy adni hogy megvan az összes fogaskerék? tehát 1-4. ig?
ez 1 kis "nyelv" a közepén
Van itthon elfekvőben 30as, azzal pakolták a 250eseket, az gondolom már túl nagy lenne, jól gondolom?
Én eddig csak olyanról hallottam hogy szív alakú kipu , de mostmár szívó is van.
szííp:)
s50es reszelt henger 3000ft
babetta gyula 2000ft vagy trafóval 3000ft
Pontyosan, 150 esre kockázat nélkül felpattintható, pláne, hogy 3kilométerre van a hengertől a karbi.
árúlnak itt sportmotoron sűrűn 28as delortyókat, 8pénzért kapsz már tűrhető állapotuakat, az bőven kiszolgálná ha meg ezek után is gond van akkor tovább kutatás.
Értem, azért köszönöm a segítséget.
Olyasmi amit mondasz, egy reszelt motor érzékenyebb lesz, de iylesmit amit kérdezel távolról megíténi lehetetlen.
Valami olyasmit csinál ahogy az elején írod:)
A kipu ősz óta van rajta, csak eddig nemigazán foglalkoztam a problémával, azt hittem ennyit tud a gép:), de volt már rá példa, hogy hozzá sem nyúltam, és sokkal jobban ment a motor, ez mitől lehet? van amikor nagyon megy, és van amikor sokkal rosszabbul, annak ellenére h. hozzá sem nyúlok:) a levegő hőmérséklete ennyit számítana? amikor jól ment kb 3-4 fokkal volt hűvösebb mint amikor nem ment olyan szépen, próbáltam már h. kicsit kevesebb anyagot kapjon, de akkor meg átesett a ló másik oldalára és csak nyúlt:)
És elnézést a Simsonosoktól, hogy szétoffolom a topikot.
Ha csak nyúlik, forog, a fényig, de nemigen megy, akkor rá lehet próbálni egy nagyobbat, de gondolom MIhu valamekkora karbival számolt.
Nyilván, ha megkéred futtat neked nagyobbal is.