Hát olyan nem sűrűn van, meg szerintem nem örülnek neki mármint anyu:D
de igazából szerintem maradok a külső palástos megoldásnál most ezért rakjam össze hogy utána szétszedjem hát...bár biztos pontos az is tuti, de mind1 abszolút ráér.
csere nem érdekel
3gangos
a szine nem eredeti de kék!
azt nemtudom hogy bontatlan e mert most cseréltem én is és meg akarok tőle válni mert kéne a pénz a CR-hez...
Azt tudom, már kint van csak az macera ,hogy felmelegíteni lehűteni mert nyílvűny gyorsabb mint kiütővel kiszenvedni sajnos ezt legutóbb is havernál így csináltuk...nincs gázom
Ezzel a cikkel, csak annyi a bajom, hogy kb. a felét nem írja le a történéseknek. Szerintem a labda előtt és mögötte kialakuló nyomás viszonyoknak több köze van a valósághoz mint amit magyaráz az ember. Szerintem a labda mögött kialakuló vákum fékezi és hozzá teszem instabillá teszi a röptét. Ez a vákum csóva kb. úgy működik mint a sárkány farka fékezi és irányítja a repülést, de mivel turbulens áramlás alakul ki ezért eléggé össze vissza. A gödröcskés labda csökkenti a turbulens áramlást kevéssé fékezi és stabilabb pályán repül. Kísérlet: csúzlizás mozgó célpontra. Pl. a Rákos patak 4-5km/h-s sebessége alkalmas. Céltárgy hungarocel. Lövedékek csapágy golyó vs. hlf m12-es anya. A gömb sugárirányban enyhén kacsázva távozik kilövésnél az anya a csúzli mozgatásának irányában egy enyhe ívet ír le és stabilan repül. Nem meglepő módon az erősen barázdált anya sokkal alkalmasabb lövedék.
ha úgy jó?