Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képet holnap tudok feltenni meg holnap mondod hogy menyit adnál érte és megbeszéljük!
ha úgy jó?
Hát olyan nem sűrűn van, meg szerintem nem örülnek neki mármint anyu:D
de igazából szerintem maradok a külső palástos megoldásnál most ezért rakjam össze hogy utána szétszedjem hát...bár biztos pontos az is tuti, de mind1 abszolút ráér.
Kajak főztök valamin egyáltalán vagy szenes sparheltvan?
Az sincs itthon XD..apám bevitte a céghez....
Vagy a mikrohullámúba.HiHi.
ha nincsen gáz akkor ha nincsen otthon anyád rakd be a villany sütőbe
Kár a 3 gangért!
Képet tudnál tenni?Ja és mennyit kérsz érte?
Tedd fel rezsóra!
Az alumínium jobb hővezető az acélnál előbb tágul meg!
csere nem érdekel
3gangos
a szine nem eredeti de kék!
azt nemtudom hogy bontatlan e mert most cseréltem én is és meg akarok tőle válni mert kéne a pénz a CR-hez...
Azt tudom, már kint van csak az macera ,hogy felmelegíteni lehűteni mert nyílvűny gyorsabb mint kiütővel kiszenvedni sajnos ezt legutóbb is havernál így csináltuk...nincs gázom
CSere?
Hány gangos a tiéd?Gyári színű bontatlan?
S51 érdekelne?
Ezzel a cikkel, csak annyi a bajom, hogy kb. a felét nem írja le a történéseknek. Szerintem a labda előtt és mögötte kialakuló nyomás viszonyoknak több köze van a valósághoz mint amit magyaráz az ember. Szerintem a labda mögött kialakuló vákum fékezi és hozzá teszem instabillá teszi a röptét. Ez a vákum csóva kb. úgy működik mint a sárkány farka fékezi és irányítja a repülést, de mivel turbulens áramlás alakul ki ezért eléggé össze vissza. A gödröcskés labda csökkenti a turbulens áramlást kevéssé fékezi és stabilabb pályán repül. Kísérlet: csúzlizás mozgó célpontra. Pl. a Rákos patak 4-5km/h-s sebessége alkalmas. Céltárgy hungarocel. Lövedékek csapágy golyó vs. hlf m12-es anya. A gömb sugárirányban enyhén kacsázva távozik kilövésnél az anya a csúzli mozgatásának irányában egy enyhe ívet ír le és stabilan repül. Nem meglepő módon az erősen barázdált anya sokkal alkalmasabb lövedék.
És ha egy vasöntvény hengerről van szó, ami egyben van persellyel?:)
nekem volt másfeles is:)
Zoli, egy perselyt meddig lehet vékonyítani biztonságosan?
menni kellene...
(nem mintha lenne miből bármit vennem:)
(a szmájliknál van a linkcsináló, de a hosszúakkal nem bír el)
majd megpróbállok szerezni
amugy kösz az infót
Az ki, de szerezz már légyszi egy helyesírássellenőrzőt.
Holnap:
http://veteran.hu/index.php?op...
abban csak bízok, hogy link lesz belőle...
de az a persej kivehető amire wmw van ráirva?
hűű, nemtom minek a rövidítése.
és mit jelent a wmw?
az mejik?
Bakker, mér nincs itt moderálás, kilyavítanám:)

WmW van a bordák közé beöntve alul.
arrol a lengyelröl már hallottam hogy azt nem lehet kivenni
van valami szám a henger ajján de honnan tudom hogy nekem mijen van?