Heló! Érdeklődnék, hogy simson kilóméter óra mennyibe kerül és, hogy mitől ugrálhat a régi óra mutatója? Illetve, hogy hátsó lámpa tartó lemez mennyi hozzá? Nézegettem, az óra 10ezer, tatró meg 1000ft. Az óráért sokallom, rossz helyen néztem? Előre is köszi
Sziasztok! Az volna a problémám,hogy a simora felkerült a babetta gyújtás,nos nem ez a gond ez éppenséggel jó ,hanem az hogy a deklit nem tudom normálisan felrakni.Mit kezdjek vele ?
Ja és ha valaki elmagyarázná a babetta gyula beállítását annak is örülnék,egyszer már zz4 leirta de nem értettem meg teljesen,ott akadtam el hogy valami lendkerék jeladó mágnest emlegetett hogy azt kell a felsőholtpontól 1,5mm-re az óra járásával ellentétes irányba fordítani,és ahoz az alaplapot.
De nekem a lendkereken semien jeladó nincs csak maga a lendkerék.Az alaplapon van valami ilyesmi,vagy én már nem is tudom.Bocs de eddig kb 8 évig csak megszakítás gyújtásom volt ahoz értek,ehez még nem.
Köszönöm előre is a deklis,illetve a gyujtásos válaszokat.
viszont ha érdekel találtam 5ezer ft-ért NSR 125 dugattyút,
mivel van a 100as simson szettem és abba is NSR dugó kell.
nemtudod eladni vkinek a 100as szettem?
Szeva Csoki! A fötengely jo,de a 2-csapágy szimeringek cserések.Semmilyen hangja nemvolt meglepöen hallkan dolgozot a motor. Egy jopár ideje hajtok simsont de ilyen problémám még sosem volt az embert mindig megtudják uj dolgok lepni.Köszönöm a segitségedet!
s50!
szóval beírod a gugliba: babettegyujtás bellítása, ottmegkeresed a kluboldalon molnár gábor cikkét, de ott van Virbó és sanya cikke is.
www.simson.hu/index.php%3Fmit1..." target="_blank">link
Ja és ha valaki elmagyarázná a babetta gyula beállítását annak is örülnék,egyszer már zz4 leirta de nem értettem meg teljesen,ott akadtam el hogy valami lendkerék jeladó mágnest emlegetett hogy azt kell a felsőholtpontól 1,5mm-re az óra járásával ellentétes irányba fordítani,és ahoz az alaplapot.
De nekem a lendkereken semien jeladó nincs csak maga a lendkerék.Az alaplapon van valami ilyesmi,vagy én már nem is tudom.Bocs de eddig kb 8 évig csak megszakítás gyújtásom volt ahoz értek,ehez még nem.
Köszönöm előre is a deklis,illetve a gyujtásos válaszokat.
mivel van a 100as simson szettem és abba is NSR dugó kell.
nemtudod eladni vkinek a 100as szettem?
lécci, rakd el, nekem, ma vagy holnap utalok.
persze, ha ilyen tempóban rakod fel a nekem barátságos cuccokat, még összzejöhet egyéb is:)
nincs pl egy döglött nsr hengered?
jönnek érte vagy posta?
van egy ilyen szettem és van még pluszba egy membránom az +1000ft
az eladó 70ccm-re váltás miatt adta el...(elmondása szerint)
összerakom aztán kiderül, max fúrás+egy dugó.
de ha összerakod a motort akkor eleinte azért finomann mennyél vele had járódjon be a csapágy