Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gond. Én, amióta narancs, egyesek szerint arany, lettem, nem láttam sem a zöld, sem a piros topikot.
mea culpa, elnézést.

Azért mélyen meglep, hogy a narancsok nem tudtak róla, mikor még én is tudtam, pedig a klub keresztrefeszített barabása voltam sokáig.
Helyes, igy kellett volna mindenkinek!
Egyébként meg, Zolinak a legnagyobb tisztelet, egyetlen "szines" aki kimerte mondani, és ezért ki is dobták.tiszta komcsi feeling.

Nemigen ismerem Zolit, de eddig mindig segitett, normális értékrdendel rendelkező ember igy tenne, ahogy Ő.
Szeki. Csak az a nick már sok számmal együtt is foglalt. Nézd meg az adatlapomat.
Nem tudom, hogy hány zöld piros hupilila van, de nemám azt mondod, hogyha felszólal 30ember, hogy ugyanmá,mi ebbe nem megyünk bele, levált mindenkit.
Akkor egyből kiderült volna.
Ne haragudj, de sajnos az itteni nickedből nem tudom, hogy ki vagy... :)
Én nem hiszem, hogy itt most a zöldekre haragudna bárki is, bár aki az első sorban nyomatta, hogy írjuk alá, meg tüntessünk, ő azért megérdemelne egy faszkorbácsot. A többieknek meg nyilván nem volt más választásuk...

De ha csak abból indulunk ki, hogy a klub elnöke és elnöksége azt gondolja, hogy egy ilyen arcátlan átbaszás nem fog kiderülni és nem lesz belőle óriási balhé, akkor az az elnök és az az elnökség ostoba, tehát alkalmatlan egy talicska vezetésére is. Nem beszélve egy klubról. Szerintem ez már magában kurvagáz, maga az ötlet.
lehet, az én értékrendemmel van baj, de ők sem különbek!
Én nem tudtam róla. Ha igen, akkor szerintem azonnal tudattam volna a többiekkel, hogy kézzel-lábbal tiltakozok ellene, mint ahogy a flaskából sem engedtem.
Hát ez részetekről is eléggé szar húzás volt,már bocs.
Bár nem tőlem kérdezted, de sejtem a választ. A zöldek mind tudták, volt aki csinálta a hangulatkeltést, volt, aki hallgatólag tiltakozott. A narancs színűek is tisztában voltak vele, de ez csak az én véleményem. A pirosak pedig szintén.
Végülis nekünk meg lett mondva ,hogy hazudjunk. Egyik helyzet rosszabb mint a másik... Ha nem hazudunk azét vágnak ki ha meg hazudunk akkor jól lejáratjuk magunkat.
Zoli!
ha jól rakom ki a képet, akkor te akkor mondtál le mikor ezt megtudtad?
És kik voltak bennt ebben a hajcihőben?
Az összes zőld?
Kimegyünk itt a közelbe Szálkára napi 15 a strand és kész
http://w3.teol.hu/galerialp/19...

Bár tudom nincs sok esély rá
19617: Ujvári Viktor 2010-03-19 20:32:51

Gondoltam, hogy majd írok indoklást, hogy miért, de végül nem tudtam szépen megfogalmazni.
A nézetkülönbségek miatt, és a klub általam vélt ellehetetlenedése miatt lemondok régió elnöki tisztemről....

Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, aki eddig támogatott.

Viszont a továbbiakban is teljes mértékben minden simosnos rendelkezésére állok.
Tudom, a másodikon ott voltam. A környezet annyira nem volt jó, mint a népfőiskolán. A harmadikat motorhiba miatt hagytam ki, a többin mindig jelen voltam, hosszabb-rövidebb időre.
Zoli, mikor én leléptem, azért volt után vki, aki átvette, az akadékoskodó köcsög szerepét a vezetőségben? Vagy belső ellenzék, vagy mindegy hogy nevezzük.
Csongrád megye régióelnöke is lemondott!
Akármilyet. :)

Én csináltam már hármat, szerintem menne egy negyedik is. háhá :)

De azért az nagyon kemény, ami a törzsasztalon folyik. Kíváncsi vagyok, hogy az elnök vállalja-e majd a következményeket, ahogy egy tiszteletbeli tag kérte, vagy nagyon durva cenzúra és hazudozás következik.

Én már szarok is az áprilisi választásokra, ez itt sokkal jobb. :D
Hát nem tudom mi lesz a klubból nyár elejére....
Önköltségest?
ja berakták a csomagtartóba és elvitte...
Zsolííí nagyon nem jó ez így de sebaj max itt iszom szavaidat