Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesznek tuning p20 asok is aszem, meg is lesznek pengetve a motorok, talán valami idétlenkedés is lesz a parkolóban.
már tavaj is volt kirakva simson
mostani kiállitáson nem csináltál fényképet?
Kiálításon a MAMI "standjánál" volt kirakva két simson, meg két kupás ETZ, nekem az egész kiálításban ezek tetszettek a legjobban
Nem sajna.

Mellesleg, erre a kiállításra is mehetett volna a klub, el tudtam volna intézni tök ingyen, de nem, nem kell, mert hozzám kötődik, inkább fele ilyen rangos eseményekre mennek kiállítani sok pénzért.(klubtagok pénze!).

Önerőből meg sohasem jutnak ki, ide mert nagyon drága kiállítani.
Zoli! Holnap kint leszel a kiállításon ?
Én meg mindenkinek az egyszerű matematikai műveletet ajánlom:

tagdíjak+simsonális+egyéb zsebpénzek.
Itt erről van szó, nem másról.

És akkor ez még csak a jéghegy csúcsa, arról kevesen tudnak, ami ez után jön.

De hát nyilván annak is én leszek az oka, nem kérdéses:)

Nagy pofáraesések lesznek, amikor rájönnek majd maguk is a mostani félrevezetettek, hogy miről van itt szó, és hogy mi készül.
Lesz meglepi.
Úgy néz ki sajnos a szőnyeg alá fognak kerülni a dolgok....és az egyértelmű hibás Zoli természetesen...
Marci annyira durván gyárt ideológiát a hülyeségeihez, hogy az életveszélyes. Pár napja a zöldben volt egy kirohanása a volt elnökség egyetlen aktív tagjának (V.S.) ahol elég rendesen bekérdezett és jelezte, hogy egy közgyűlésre komolyan felkészül, akár jogilag is.
Reakció: Sajnos az említett személynek már nincs ideje (...) ezért kell helyette valaki. Egyáltalán nem reagálta le a tényeket, ezzel játszik évek óta. Mint a kezdeményezésünknél, amikor alapszabályt akartunk módosítani.
A maradók? Tolják a fostalicskát.
Na én is "megkaptam a magamét" privátban mucikától.
Ez tiszta elmebaj.
Bomlasztó lettem.
;)
Nem, itt az a durva, hogy az etikáról beszélnek...
Az a kemény Zoli, és ezt sokan nem fogják fel, hogy aki nem hajlandó aszisztálni Marcika tökátlátszó hazugságaihoz (mint pl Te vagy Én) az van beállítva bomlasztó egyénnek. És mikor valaki lemeri írni az igazságot, akkor még neki ál feljebb.
Mondjuk akik aszisztáltak hozzá, akármennyire is átlátszó volt, azok meg hát no comment.
Ez nem jó ötlet, nem a rendezvénnyel, nem a haverokkal van a baj.
El kell menni, és jól érezni magatokat.
Elnézést, ma bomlasztottam kétszer is…

Egyszer délkörül a virslis lecsót, és este vacsora után a rántotthúst.
Ez a bomlasztás bizonyos kultúrákban tilos (disznóhús)

Ha ez a fajta bomlasztás zavaró a klubtagok számára, megígérem, hogy legközelebb kizárólag bomlasztás nélkül , fotoszintézis útján fogok táplálékot magamhoz venni.

Komolyra fordítva, mindenkinek köszönöm a szimpátia nyilvánítást-aláírásgyűjtést.

(elnézést, a sztenderd hülyeség, belőlem mindíg humorizálást vált ki:)
Na én megyek aludni. Viszont lett egy tisztán szabad 7végém július 10-e körül... :P
Hihi, nincs 10 perce, hogy valakinek skipén leírtam a forgatókönvet, hogy hamarosan indul a szarpaszírozás, az ügyek elsikálása.

Hát már meg is kezdődött:)
namennyafenébe
Zoli a e-mailed maradt a régi? a @simson.hu végű?
Te Zoli, biztos én vagyok elborult, de rohadjak meg, ha nem fordult meg a fejemben, hogy ez még mindig a szindarab része. :)
Ugye ilyenbe nem mennél bele?

Ha téves a feltételezés,akkor elnézést érte.
Péter, a klubnak momentán NINCS elnöksége!
(le vannak mondva:) már vagy egy hete.

kb 3 ember mozgatja a szálakat, ebből egy az éppen nem létező elnökség tagja.

Engem sem mucika dobott ki.
Felmerül a kérdés, hogy akkor ki?
És ki adott ehhez jogot neki, mert a közgyűlés az biztosan nem!

Annyira kilóg a lóláb, hogy az már röhely.
monnyá le! :) :) :)

üdv Bakon András somogy! :) - akkor se lett pici a reflexnyílás! - de igazad volt!
Még saját magad is a te hibád vagy!

Igen, nehéz megvédeni magát az embernek, ha nincs jelen.
Monnyá le!

Azt hiszem nagyon idevág:)
Nem az utóbbi két nap, hanem azt megelőző sorozatos kutyakmédia miatt mondtam le, de ha tegnap még piros vagyok, akkor ma mondok le, a végeredmény szempontjából mindegy.

Biztos vagyok benne, hogy az lesz a szövegelés, hogy szemét módon kihasználtuk ezt a"csepp ballépést" és szétvertük a klubot.

Erre azt tudom mondani, hogy Horváth Miki, és Szeki is egyetértett velem, hogy ezt az átvágosdit nem szabadna.
Ez önmagáért beszél, ahogy a 4 piros lemondása is.

Elég nyakatekert logika lenne, ezt rám verni.

Lesz még azövegelés, hogy kivittük a klubból a problémákat.

Hát igen, ha nem lenne a törölgetés, utána meg a beszólogatás, vádaskodás azzal szemben aki nem tud válaszolni mert törölték, akkor ez sem lenne.

(monnyuk nyilván ez is az én hibám:)
Az, hogy valakiből zöld lesz, nem egyenértékű azzal, hogy felnőtt is az adott dologhoz, nem biztos, hogy annyira komolyan tudja venni a dolgokat, ahogy az élet megkívánja.

Hogy valakit törölnek, hogy semmit nem vétett? Nincs véleményem.

Az elmúlt évben keveset olvastam, mert két oldalnyit már nem olvastam vissza. Oka? Nem tetszettek a dolgok, ahogy mentek. Többször elmondtam, hogy a klub életébe nem egészséges sporttagozatot bevinni. Bocs Mzoli, veled is beszéltünk róla párszor, nem is te voltál igazán mellette, hogy így legyen.

Kik moderálnak? Többek között én is, ha olyat látok, ami szerintem nem fér bele az értékrendembe. Ha pl olyan dolog van, amit én itthon sem tennék meg, azt simán kimoderáltam eddig is, ezután is meg fogom tenni. Szándékom egy olyan társaság, akik nagyjából egyforma értékrenddel rendelkeznek, nincs káromkodás, felbújtás szabálytalanságokra... Ha érted, mire gondolok.
De, ha már így összefutottunk, akkor egy kérdést gyorsan rádzúdítok. :)

Mi a véleményed arról, ha vki, aki zöld nem meri leírni a véleményét, mert fél, hogy kidobják utána? Mi a véleményed arról, hogy egy mezei tagot törölnek, mikor semmi szabályellenest nem írt, csupán a cenzoroknak nem tetszett?

És még egy kérdés, bár tudom, hogy erre nem fogsz válaszolni. Kik moderálnak? (azon kívül, hogy hosszú fekete ballonkabátot viselnek) :)