Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem, ha csinálunk magunknak, akkor lesz. :)
De van ember, aki képes mondjuk úgy elkölteni 200.000 Ft-ot egy Trabantra úgy, hogy az égvilágon semmi nem látszik meg rajta?
Sajnálom Zsoli, hogy ide jutott ez az egész.

Az, hogy ennyi zséről van szó, nem is gondoltam... Most megnéztem, jelenleg 193 pártoló tag van.
Köztük én is, de minek? Majd nyáron jár le. Addig nem törlöm magam. De esélyes, hogy majd ők törölnek :) Mert írtam egy hsz.-t, ami valószínűleg nem fog tetszeni Marcikának.

A másik durva dolog, hogy a zöldek belementek ebbe a dologba. Szánalmas...
így meg lehet hogy tényleg nem lesz simsonális mert addigra széthullik a klubb.
Tavaly is a trabant vitte el a sok pénzt :)
A pénz meg nem benzin, nem párolog csak el úgy. :)
Egyébként röhögni fogsz, de engem pl. ezzel próbáltak etetni. :) Állítólag a Trabant vitt el akkor sokszázezret, ezért sem volt a Simsonálisra pénz.
Sperdifi meg 8felömlős 7leömlős rezonátor.. :)
Én ezt nem mondtam. Én azt mondtam, hogy a pénzről senki sem tudja hol van. :)
Sokat evett biztosan. :)
Zoli, mire gondolsz. Biztosan a trabant javítására ment el. Kormánymű kellhetett bele 300ért vagy valami más
Szerintem nem kell bíróságra vinni, de végső megoldásnak kiváló. Én mostanában úgyis nagyon ráérek, ráadásul kellőképp köcsög is vagyok az ilyesmihez, szóval egy hivatalos vizsgálatot akár meg is érhet a dolog. :)

Bár szerintem nem kell néhány nap, és a klub úgy fog darabjaira hullani, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Úgy olvastam, hogy még egy pirosbetűs is lemondott, aki ráadásul akkor is ott volt, mikor én, és a kimondottan értelmes figurák közé tartozott/tartozik. Ezt a klubot az elnök találta ki, és az ő butasága, kapzsisága tette tönkre. Ennél már alig van lejjebb.
Csak gratulálni tudok neki ...
Ehhez kell bőr az ember képére...
Zoli...tudsz skype elérhetőséget adni?
300 kártyás
2007 es pénzügyi év, ara volt rálátásom kicsit.

Volt majdnem 3000 kártyás(300 x 2500=750 ezer forint)
volt 260 valahányezer az adó 1% okból

Ez durván 1 guriga.

Simsonális 200 valahány belépővel 200 x 2500
add össze, és add hozzá, hogy soha senki egy szál bizonylatot nem látott 8 éve.

Ekkora összegekről beszélünk, és mást nem is mondok:)
Az igen , nem semmi...
Már kezdem elveszteni a fonalat , hogy mi is történik a klubban...
Volt ősszel egy közgyűlés, ott HATÁROZAT született, hogy az elnök köteles elszámolni.

Szerinted?
:)
Ha bíróságravisszük, simán megnyerjük, csak pereskedjen a faszom éveket.
Igen csak jó ,hogy még egy ember le akar mondani a vezetőségi tagságáról.
Jelenleg már olyan szinten ideg vagyok ,hogy ezen gondolkodom én is mert egyszerűen lejárattam magamat.

Mzoli!
Sajnálom ami történt. Pont ,hogy téged nem kellett volna kizárni..
Szóval "Mucika" szépen húzza le a népet pénzel?
Péter!

NE ÍRJÁL NEVEKET!
(úgy is tudja mindenki kiről beszélsz)
És nehogy azt hidd, hogy érzik, ez erkölcsig mennyire gáz, áhh dehogy!
Azon rágódnak a zöldben," hogy jön emzoli ahhoz, hogy a simsonális kampányát szétbassza"

Nem értik, hogy ez kb olyan "vicces" mintha valakit felhívsz, hogy meghalt egy hozzátartozója.

Persze, első dolguk volt a zárt topikok megerősítése, és azon rágódni, hogy "áruló van köztünk"

Még newm döntöttem el, hogy ovoda vagy avh a találó hasonlat:)
Nos, én is végleg törölve lettem. Pedig semmi szabályellenest nem tettem, hacsak néhány személyes tapasztalat megosztása nem az.

Nem akarok fárasztani senkit önéletrajzzal, ezért akit ez nem érdekel, szerintem gördítsen tovább.

Tehát annak idején én azért léptem ki a klubból, mert egy idő után a gyomrom nem igazán bírta az ilyen jellegű ötleteket. A tagsági díj bevezetését is elleneztem Sibivel együtt. A klub vége ez lesz (lett), mert a pénz azért el tudja butítani az embert. Marci ebben a klubban azt a lehetőséget látta elsőként, hogy mennyi lóvét lehet belőle kihúzni minél rövidebb idő alatt. A tagság, programok, satöbbi csak ez után jöhettek. A simsonális szervezésekor igényt nyújtottam be, hogy a befolyt 600.000 Forintból lehetőleg csoportosítunk félre 100-at, vagy amennyit lehet, mert nagyon szükség lenne rá az országos találkozóhoz. Májusban közölték, hogy nincs pénz, elfogyott, a Trabant elvitte, nincs és kész, ne érdekeljen. Én erre azt válaszoltam, hogy akkor én nem csinálok Simsonálist. (ez volt a cserbenhagyás) A Dreameres vitára már nem is igazán emlékszem, az vmi gyerekes dolog volt csupán, a klubra nézve jelentőséggel nem bírt. A végleges kilépés mellett akkor döntöttem, amikor sokadszor határozottan kértem az elnökségtől, hogy a kezelt pénzről készítsünk vmilyen elszámolást, hogy ha felmerül az a kérdés a fizetők részéről, hogy hol van a pénzük (nem a mienk, az övék), akkor meg tudjuk mutatni, ne gondolják, hogy lopunk. Ez sokszori próbálkozásom, kérésem, követelésem után is elutasítást kapott, elsősorban Marci részéről. A következtetéseket mindenki vonja le maga.

Ennyi röviden, de hálisten itt nincs cenzúra.
Vicc ez ami itt megy, akkora idiótaság nem lett volna a simsonális elmarad trükk, de akkor hozzá kellett volna tenni, hogy kivéve, ha csináltok talikat. Mer ez így nem jött át senkinek szerintem.
Marcikirály meg tövig becumázhat.
pedig már nézegettem külföldi, első sorban német klubokat, hogy jó lenne oda is irogatni (tudok jól németül) és felvenni velük a kapcsolatot meg ilyenek, pl ez is egy lehetőség..... mondjuk én nem tudom, hogy honnét indult a klub csak azt látom, hogy most visszafejlődik elég rendesen.....