lenne egy gondom, hátha tudsz, tudtok segíteni.
most a megnövelt fordulatszám végett megnőtt a rezonancia és a világító és töltő tekercsek fellazultak a vasmagról(lötyök a tekercs a vasmagon) és így tönkre is ment.
ezek gyáriak voltak, mit tudok ez ellen csinálni, most hiába vezsek újat az is kibírja 2hónapig az nekem nemjó.
de amugy hogy birnak igy emberekmegtalálni, 3éves kommentet,hogy ak irtam hogy nekem emgvan miki cime pár hónapja is igy jártam,hogy amikor még mitom volt, volt 1 eladó kipuffom rá,és irt 1 srác hogy őt érdekelne de 3éve irtam, és kb mikor irtam 1 hétre rá el is adtam
hali
mér,annyira titkos miki msn cime? én nemtom amugy nem tartom vele a kapcsolatot,csak régről megvan az msn cime.
azt se tom ,h hogy áll a szimo tuningolással.
de leht 1 potenciális vevő kéri z msn cimét,akkor még jól is jár ha megadjuk neki,nem?
bár szerintem a szimó úgy jó ,ahogy a gyárból kijött,nem kel lannak tuning,nekem is van ám 1, gyári, és mindent kibir, nem lehet mindig a 900rr el menni,ha monyuk a szomszéd uccába kell menni,vagy a boltba, vagy hasonló esetekben
de eddig nem hallottad hogy csörög-zörög a csapágy?
akkor vegyél uj csapágyat meg szimeringet is
meg nézd meg a hajtókart is mijenek a görgők mer ha igen mozok fel-le akkor azt is cseréld ki hamár széjel van szedve
Szia Csoki! Ma vettem dugot.gyürüt,csapszeget stb kicseréltem egyböl indult győnyőrüen járt ellindültam vele 50-méter után ugyanugy kopogot a hengernél lehusztam és most a dugo tetejét verte szét mérgemben széthuztam a blokot semilyen koborlo alkatrész nemvolt a blokban de akkor derült ki hogy mind a 2 fötengely csapágy kuka.
Szevasztok simsonosok!A gyujtás most lett beállítva nem rég kapott egy új hengert. Olyan problémám van ,hogy amikor felmelegszik a motor akkor beköpi a gyertyát de hidegen működik rendesen . válaszokat előre is köszönöm
Üdv!Nem tudom mi baja lehet a Simsonnak Szikra nincs de,eljut az áram a gyertyapipához mert engem mindig megrázott(elég rendesen),ha ráteszem a gyertyapipát(gyertyát)akkot már nincs. Nem értem.
megkaptad a gyújtást?
lenne egy gondom, hátha tudsz, tudtok segíteni.
most a megnövelt fordulatszám végett megnőtt a rezonancia és a világító és töltő tekercsek fellazultak a vasmagról(lötyök a tekercs a vasmagon) és így tönkre is ment.
ezek gyáriak voltak, mit tudok ez ellen csinálni, most hiába vezsek újat az is kibírja 2hónapig az nekem nemjó.
előre is köszönöm!
üdv:Zoli