Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yo reggelt...az elmúlt napok eseményei után igyekszek ide többször is benézni...vicc ami mostanában megy...
Hát igen , idő is lenne , június 12.-én lenne az első verseny Kecón , mivel elmarad siófok.
Esetleg Ápr. végén , május végefele lehet nem kéne , mert esetleg nembirják összeszedni az emberek a pénzt (mint pl. én , egy középiskolás gyerek)
Említettél régebben valami márc. végei Brezovát , meg valami Dimma vagy Nándibát is ehez az eseményhez.
Köszönöm az infót.
Ha nem törik meg, nem gond.
Nekem is volt kubkoros csövem, mert rozsdás volt a tank.
A kunkor alján,szépen összegyúlt a zacc, amikor már sok volt, tudtam, hoy karbipucolás jön:)
Szia Zoli!
A múltkor írtam, hogy beragasztottam a porlasztóból kijövő csövet, azt kérdezném ezzel kapcsolatban, hogy nem gond ha a benzincsövet nem egyenesen vittem le a tanktól a porlasztóig, hanem hosszabbra hagytam és így tettem bele egy kunkort? Így talán nem rezegteti annyira a porlasztót de nem okoz ez működésbeli problémát?
Viszont, ebből következően, csinálhatnánk az első hivatalos versenyig még egy kétórás balhét.
Persze, a mostani politikai helyzetben, kérdés, hogy mennyien lennénk, de meg lehet próbálni!
igen, sajna elmarad.
Szerintem Brezova lehet jobblesz mint mucinális.
Én tuti megyek Brezovára.
Amúgy Siófok elmarad?
Mert volt régebbi is? :)
Egyet sem kaptam...
Láttam. :) 2 napja volt itt. :)
Én sem kaptam meg egyiket sem...
volt újabb hírlevél? én már nem kapok...
(vígasztalhatatlan vagyok:)
Vivinek mondtam, hogy Brezovára megyünk mucinális helyett. Mondta, hogy cseppet sem bánja a mai álhírt cáfoló álhír után. Ezután egy hosszabb, és elég pontos jellemrajzot készített a kisbuziról, de pozitív jelzők nem voltak benne.
Jól bebomlasztottam, többet nem fordul elő
off:
Most érte oda hogy Dreamer szerint én töröltem ki a sajuát H sz em, süti szerint meg a regemet is
Hát ez esküszöm kurvajó:)

Igaznak persze nem igaz, de ez legalább ötletes hülyeség:)
Azért látom, még Vidra nickjével vissza jöttél bomlasztani...
Ha meglátod élőben rájössz:)
Elnézést , látom ,itt már normális élet folyik, szóval befogtam:)
Marha nehezen, de azért én is kisakkoztam
Asszem bele is telt vagy 0,1 másodpercbe
Persze, kösz az infót.

Ami a leg viccesebb, hogy a kizárásomat indokló borzasztóan bomlasztó hozzázólás vagy 5 órája kintvan a zala topikban, mert Bor kitette:)
(engem ugye a borgunyomi géniusz 7 perc alatt kitett)
Szóval, akkor, ha következetesek, akkor:

1:kiteszik Bort is bomlasztás címszóval(nem fogják)
2:Vissza vesznek enggem, mertha Bornak lehet, akkor nekem is!(ezt mégannyira sem fogják:)

De ha nagyon következetesek, akkor rájönnek, hogy hibáztak, visszavesznek, és elnézést kérnek a tagságtól.
(erre kb május 40 ben fog sorrakerülni:)

Következtetés: bár mit csinálnak, kurvára kilóg a lóláb, hogy eleve ki akartak tenni, és ez az egész erről szólt.

De hogy ez engem már mennyire untat, azt nem tudom elmondani.
A szinvonaltalanság egy ideig szórakoztató, de ez már nem az.
Köszee
Sok sikert!
Meglátom milyen kedvem lesz. aztán neki ugrok
Persze, kicsit tovább engedi forogni, meg egy picit erősebb is vele.
Széria gépre is lenne értelme? mert ugye én nem nagyon tuningolok
A b-s se rossz, de a minivel egy picit jobb.