Hát igen , idő is lenne , június 12.-én lenne az első verseny Kecón , mivel elmarad siófok.
Esetleg Ápr. végén , május végefele lehet nem kéne , mert esetleg nembirják összeszedni az emberek a pénzt (mint pl. én , egy középiskolás gyerek)
Említettél régebben valami márc. végei Brezovát , meg valami Dimma vagy Nándibát is ehez az eseményhez.
Ha nem törik meg, nem gond.
Nekem is volt kubkoros csövem, mert rozsdás volt a tank.
A kunkor alján,szépen összegyúlt a zacc, amikor már sok volt, tudtam, hoy karbipucolás jön:)
Szia Zoli!
A múltkor írtam, hogy beragasztottam a porlasztóból kijövő csövet, azt kérdezném ezzel kapcsolatban, hogy nem gond ha a benzincsövet nem egyenesen vittem le a tanktól a porlasztóig, hanem hosszabbra hagytam és így tettem bele egy kunkort? Így talán nem rezegteti annyira a porlasztót de nem okoz ez működésbeli problémát?
Viszont, ebből következően, csinálhatnánk az első hivatalos versenyig még egy kétórás balhét.
Persze, a mostani politikai helyzetben, kérdés, hogy mennyien lennénk, de meg lehet próbálni!
Vivinek mondtam, hogy Brezovára megyünk mucinális helyett. Mondta, hogy cseppet sem bánja a mai álhírt cáfoló álhír után. Ezután egy hosszabb, és elég pontos jellemrajzot készített a kisbuziról, de pozitív jelzők nem voltak benne.
Marha nehezen, de azért én is kisakkoztam
Asszem bele is telt vagy 0,1 másodpercbe
Persze, kösz az infót.
Ami a leg viccesebb, hogy a kizárásomat indokló borzasztóan bomlasztó hozzázólás vagy 5 órája kintvan a zala topikban, mert Bor kitette:)
(engem ugye a borgunyomi géniusz 7 perc alatt kitett)
Szóval, akkor, ha következetesek, akkor:
1:kiteszik Bort is bomlasztás címszóval(nem fogják)
2:Vissza vesznek enggem, mertha Bornak lehet, akkor nekem is!(ezt mégannyira sem fogják:)
De ha nagyon következetesek, akkor rájönnek, hogy hibáztak, visszavesznek, és elnézést kérnek a tagságtól.
(erre kb május 40 ben fog sorrakerülni:)
Következtetés: bár mit csinálnak, kurvára kilóg a lóláb, hogy eleve ki akartak tenni, és ez az egész erről szólt.
De hogy ez engem már mennyire untat, azt nem tudom elmondani.
A szinvonaltalanság egy ideig szórakoztató, de ez már nem az.
Esetleg Ápr. végén , május végefele lehet nem kéne , mert esetleg nembirják összeszedni az emberek a pénzt (mint pl. én , egy középiskolás gyerek)
Említettél régebben valami márc. végei Brezovát , meg valami Dimma vagy Nándibát is ehez az eseményhez.
Nekem is volt kubkoros csövem, mert rozsdás volt a tank.
A kunkor alján,szépen összegyúlt a zacc, amikor már sok volt, tudtam, hoy karbipucolás jön:)
A múltkor írtam, hogy beragasztottam a porlasztóból kijövő csövet, azt kérdezném ezzel kapcsolatban, hogy nem gond ha a benzincsövet nem egyenesen vittem le a tanktól a porlasztóig, hanem hosszabbra hagytam és így tettem bele egy kunkort? Így talán nem rezegteti annyira a porlasztót de nem okoz ez működésbeli problémát?
Persze, a mostani politikai helyzetben, kérdés, hogy mennyien lennénk, de meg lehet próbálni!
Én tuti megyek Brezovára.
Amúgy Siófok elmarad?
Egyet sem kaptam...
(vígasztalhatatlan vagyok:)
Most érte oda hogy Dreamer szerint én töröltem ki a sajuát H sz em, süti szerint meg a regemet is
Hát ez esküszöm kurvajó:)
Igaznak persze nem igaz, de ez legalább ötletes hülyeség:)
Asszem bele is telt vagy 0,1 másodpercbe
Persze, kösz az infót.
Ami a leg viccesebb, hogy a kizárásomat indokló borzasztóan bomlasztó hozzázólás vagy 5 órája kintvan a zala topikban, mert Bor kitette:)
(engem ugye a borgunyomi géniusz 7 perc alatt kitett)
Szóval, akkor, ha következetesek, akkor:
1:kiteszik Bort is bomlasztás címszóval(nem fogják)
2:Vissza vesznek enggem, mertha Bornak lehet, akkor nekem is!(ezt mégannyira sem fogják:)
De ha nagyon következetesek, akkor rájönnek, hogy hibáztak, visszavesznek, és elnézést kérnek a tagságtól.
(erre kb május 40 ben fog sorrakerülni:)
Következtetés: bár mit csinálnak, kurvára kilóg a lóláb, hogy eleve ki akartak tenni, és ez az egész erről szólt.
De hogy ez engem már mennyire untat, azt nem tudom elmondani.
A szinvonaltalanság egy ideig szórakoztató, de ez már nem az.