A klubnak szerintem is annyi, az elmúlt 5 évben tulajdonképpen arra a szintre fejlődött vissza, ahonnan 2002-ben elindultunk. Én nagyon sajnálom, mert annyira szükség lenne egy jó klubra. Nem beszélve a rengeteg lehetőségről.
Inkább én is átjöttem ide. Elég komoly, ahogy esik szét a klub. Én azért erre nem számítottam, amikor anno leléceltem. Úgy látom Marci körül fogynak az emberek. Elég gyorsan.
Kész vicc ami fennt a fórumon zajlik, semmi értelmét nem látom.
Amit meg veled csináltak, hát...
Mit akartak ezzel elérni? Azon kívül hogy a klubbot "felzaklassák" semmi mást nem értek el. Meg ilyen gyerkes dolgok hogy letiltják a regisztrációt, a következő lépés mi lesz? Szép lassan egyesével törölnek mindenkit aki fel mer szólalni ellenük? Erre nincs más szó mint hogy nevetséges.
Aszem, akkor ideje rendbetenni a dolgokat, elmagyarázni a tagságnak, hogy mi folyik a törzsasztalon második napja.
Volt ugye egy simsonálist előkészítő konfi.
Ezen a konfin, ki lett találva egy tematika idénre.
Ennek a tematikának a lényege hogy ki lesz adva egy ÁLHÍR miszerint a simsonális elmarad.
Ezt nyilván felzúdulás követi(követte is).
Ez után, a régióvezetők arra lettek bíztatva, hogy szimpátia megmozdulásokat szervezzenek a régiójukban, hogy igen is legyen simsonális.
Tehát sohasem volt úgy gondolva, hogy a simsonális elmarad, mindössze annyi történt, hogy ki lett találva egy rendkívül otromba vicc, aminek a tagság szépen bedőlt.
Közben nevetgélés folyt a zöldben, hogy a sok birka, hogy veri a palávert.
Ez történt, szépen hülyére lettetek véve, és még ki is lettetek nevetve.
Ezek eddig a száraz tények.
(nyilván le lesz tagadva, vagy ki lesz moderálva, különösebben nem érdekel, a szokásos tömegmanipuláció folyik igen otromba módon)
A következményeket bár ki láthatja, aki az elmúlt napban követte az eseményeket.
Az elnök(mert elnökség jelnleg nincs, mivel ketten lemondtak a háromból) kitalált valamit, ami rondán viszaütött, ahelyett, hogy nagy közös összefogás lenne( amit provokálni szerettek volna) kis csoportok faszán elkezdték szervezni KÜLÖN a maguk kis simsonálisát.
Egy rohadt rossz szót nem lehet rájuk mondani, mivel csúnyán át lettek verve, a zalaiak, somogyiak, Vadász Petya, és még vagy három régió, akik önálló esemény szervezésébe kezdtek.
Az már csak hab a tortán, hogy amikor az elnök látta, hogy „remek ötlete”- az egész klub átverése- nem úgy alakul, ahogy szerette volna, akkor elkezdte a szokásos „mindenről a kanyarvadászok tehetnek” mantrát, és a balul sikerült „tréfa” felelőssége elől a szokásos trükkbe menekült:
Egymásnak ugrasztotta a klubtagokat.
az hogy minituning az neked mit jelent?
mer van néhány variáció ami alapján lehet otthon sufnituningolni
van: felömlő polírozás bár valaki azt mongya hogy jó van aki szerint nemjó
kipufogó csonk rövidíttése
nagyobb fúvóka
kipufogó nyilás reszelés
aztánn ami komojabb, ezt már nem ojan egyszerü: babetta gyujtás
egyéni rezó
nagyobb karbi
nagyobb henger
több most nemjut eszembe meg nem akarok hüjeséget mondani mer én nem tuningoltan szarrá a motoromat
Hali. Akinek van egy kis ideje, az leírná nekem, hogy miből is áll a minituning? Mert én ehhez hülye vok.És azt meg lehet csinálni házilag?
Mert ha igen, akkor érdekelne.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy a cenzúra felütötte a fejét. Nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyesmi bekövetkezik.