Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok simsonosok,valaki nem tud eladó schwalbe aprópénzért(max.20ezer) nógrád megyében balassagyarmathoz közel?kívülről nem baj ha ramaty csak induljon menjen..köszi széles utat olcsó benzint....
főtengely javítás vagy henger fúrás......
..akkor Tábori mester.

taborituning.hu

hidd el megéri ha tartós macit akarsz, tapasztalatból mondom!
nem tud valaki erősített főtengelyt s50hez? vagy olyant aki csinál?
Sziasztok! Van egy simom mennet közben furcsa csatogo hangot adott ki a hengernél,szétszetem levetem a hengert kikötötem a dugattyut és a dugatyun a kipufogo felöli oldalt repedést meghorpadást találtam rajta. Valaki tud valami okoságot hogy mit dolgozhatott fel a fötengely alol?
Írtam egy mail-t, ha nagyon sok ideje lesz, kérem nézzen rá, köszönöm.
Még nem mondtad mitől hámlik a henger!
Ehez a váltótípushoz van jelen pillanapben váltóm komplett kuplungal együtt gyújtásom.
Megoldható az alkatrészbeszerzés!
Helló!
Tud valaki olcsón kilóméteróra tartót, azt a két karikásat?
Szevasztok! HA van valakinek eladó S51-es simsonja Zalába az írjon és felveszem vele a kapcsolatot! Előre is köszi!
Megvan a megfelelő ismeretségem már ahoz ha szóész lesz!
de hol kapok puch-hoz alkatrészt ha valami elromlik?
mifelénk nincsen sok puch
Üdv
Nem is vagy messze nemrég Bársonyosról hozunk egy motort!
A kitámaszójához kell egy rugó mert elhagytam aztért támasztottam a fűnek!
Üdv
Tatabánya!
Tavaj 1000 kilómétert használtam hiba nélkül!Aváltóját átkell nézni de így használtam tavaj végig jó motor kell venni rá egy felső gyűrűt mert jelen pillanatban nincs!
Ennyi pénz szerintem megér csere érdekel puchra.
Ha érdekel gyere nézd meg!
Szóval inkább picivel 0,4 alá állítsd.
A megszakítóhézag tudtommal 0,3 +-0,1mm.
Rájöttem, a mekszakítóhézag=0,5mm,előgyújtás oké.Most csak egy bajom van:nincs szikra.(mekszakító nyit,gyújtótekercs fél éves)Nem tudom mi lehet a baja.(lehet kondi?)
ha van valakinek simsonja(hugyértszarért:D) az szóljon!
max 10 000
Küldtem mailt.
hol van pontosan a motor?
Szia! Jó állapotban van? Meg kéne üzletelni!
Nemkővalkinek 30-ért?
+36302862895
+36 70 940 6738 hivj és részletesen elmagyarézom.
Üdv! Van egy schwalbe blokkom eredeti gyújtással. Be kellene állítani . Ha valaki leírná megköszönném.(mekszakító hézag, elő-,utógyújtás)Bocs az amatőr kérdésért.
rendben ezeket holnap mindenképpen megnézem és irok hogy mi lett, köszönöm a válaszokat
-Lehet. még nézd meg vélet lenül a lendkerék éket nemnyirhatta -e el és egy nagyun kicsit arébb szorult meg. veddki a gyertyát és néz meg az előgyultást. a lendkeréken van egy jel meg a blokkon, hasonlisd őket őssze.