Sziasztok simsonosok,valaki nem tud eladó schwalbe aprópénzért(max.20ezer) nógrád megyében balassagyarmathoz közel?kívülről nem baj ha ramaty csak induljon menjen..köszi széles utat olcsó benzint....
Sziasztok! Van egy simom mennet közben furcsa csatogo hangot adott ki a hengernél,szétszetem levetem a hengert kikötötem a dugattyut és a dugatyun a kipufogo felöli oldalt repedést meghorpadást találtam rajta. Valaki tud valami okoságot hogy mit dolgozhatott fel a fötengely alol?
Üdv
Tatabánya!
Tavaj 1000 kilómétert használtam hiba nélkül!Aváltóját átkell nézni de így használtam tavaj végig jó motor kell venni rá egy felső gyűrűt mert jelen pillanatban nincs!
Ennyi pénz szerintem megér csere érdekel puchra.
Ha érdekel gyere nézd meg!
Rájöttem, a mekszakítóhézag=0,5mm,előgyújtás oké.Most csak egy bajom van:nincs szikra.(mekszakító nyit,gyújtótekercs fél éves)Nem tudom mi lehet a baja.(lehet kondi?)
Üdv! Van egy schwalbe blokkom eredeti gyújtással. Be kellene állítani . Ha valaki leírná megköszönném.(mekszakító hézag, elő-,utógyújtás)Bocs az amatőr kérdésért.
-Lehet. még nézd meg vélet lenül a lendkerék éket nemnyirhatta -e el és egy nagyun kicsit arébb szorult meg. veddki a gyertyát és néz meg az előgyultást. a lendkeréken van egy jel meg a blokkon, hasonlisd őket őssze.
..akkor Tábori mester.
taborituning.hu
hidd el megéri ha tartós macit akarsz, tapasztalatból mondom!
Megoldható az alkatrészbeszerzés!
Tud valaki olcsón kilóméteróra tartót, azt a két karikásat?
mifelénk nincsen sok puch
Nem is vagy messze nemrég Bársonyosról hozunk egy motort!
A kitámaszójához kell egy rugó mert elhagytam aztért támasztottam a fűnek!
Tatabánya!
Tavaj 1000 kilómétert használtam hiba nélkül!Aváltóját átkell nézni de így használtam tavaj végig jó motor kell venni rá egy felső gyűrűt mert jelen pillanatban nincs!
Ennyi pénz szerintem megér csere érdekel puchra.
Ha érdekel gyere nézd meg!
max 10 000
+36302862895