Szia Zoli!
Megragasztottam a porlasztót bár nem azzal amit ajánlottál de talán jó lesz. A végén pillanatragasztóval is körbefolyattam a tetején, talán nem jön ki újra és a benzin sem fog szivárogni.
alul azért ilen, metz nem lehet elégséges szyvószöget adni neki az ablak lefelé nagyobbításáva, ilyenkor a dugó a lját szedik feljebb, ez jól van megcsinálva, vannak támasztófülei, nem csak levágotta szoknyából.
60 as nak a 40 es méret felettieket mondják, persze, az valójáan csak 55 ccm.
hali. nem belszólni akarok, de a 60as hengerek végülis túl fúrt gyári hengerek.(mivel nem kell marni a forgattyúsházat a persely végett)
nem akarom rontani senki boltját, de megfogsz egy gyári hengert és 60as méretre fúratod(semmivel nincs többe, mint egy síma fúratás) ha jól emléxem ez 41,00mm-er.ilyenkor még 4fúrást elbír a henger mivel 0,25mm enként van méret(dugattyú)
utolsó méret 42,00mm.
Kérdésem lenne, te tapasztaltabb vagy simson téren...
Vettem netről egy 60-asnak mondott hengert, négyfelömlős.
A dugó házilag meg van marva, kiderült a méretéből, hogy nem is 60-as hanem valami 50 sok-sok túlméret.
Láttál már ilyen dugót (illetve ekkora kimarással szerinted működőképes lesz?), vagy vegyek bele egy szűzet?
Üdv Zoli!
A motorom már kezd az idegeimre menni! Ma hazajöttem melóból aztán ahogy sztenderre tettem a kapu előtt azt vettem észre, hogy folyik a benzin. A porlasztóból kijött az a kis cső amire rámegy a benzincső. Hogy lehet azt visszajátszani a helyére, hogy ne jöjjön ki újra és hát a benzin se szivárogjon mellette?
Némely tekercsek valóban hajlamosak fellazulni, van amelyik cséveteste, és a vas között átlátni...
Gondolom a gyujtóval bajlódsz.
Utángyártottból többféle van, tiruisnél van amelyikből hiányzik alulról a rövidrezárt tekercssor, az ilyen fordulaton kipurcantja a z elektronikát, tehát olyan kell, aminek a vasán mindkét oldalon látszik a rövidrezárt tekercsrész forrasztása.
csévelötyögéssel egyetlen dolgot tehetsz, kiö9ntöd műgyantával(pl uverapid) a rést.
Megragasztottam a porlasztót bár nem azzal amit ajánlottál de talán jó lesz. A végén pillanatragasztóval is körbefolyattam a tetején, talán nem jön ki újra és a benzin sem fog szivárogni.