Kösz srácok! Megpróbálok beleönteni először fél decit, majd ha nem lesz változás akkor adagolom! Nektek nem lóg az alja 1 picit, ahogy lentebb írtam? Illetve hogy töltsem bele pontosan? Azt is lentebb kérdeztem. Ezek a kérdések lennének mára és nem zavarok.
Akkor úgy kéne , hogy kettőt postázol majd Rótanknak , és nekem majd Makai lehozza...És Rótank meg fizetheti az enyémet is
( Majd valószinűleg a pénzt is Makainak adom)
Róóóóland , irjál , mikor akarsz te venni koptatót ?
Meg így megoldható lenne a postázás?
Baszod szófosiban amott nemrég kérdeztem hogy kell-e:) De már a Világi májsztró lecsapott rá.
Azt a mofaker félét vettem csak olcsóbban, már csak egy fölös pár maradt, az meg már foglalt.
De lehet róla szó hogy megkérdezem a vaterás csókát hogy van-e még, és akkor veszek aztán elpostázom, lehet úgy is olcsóbban jöttök ki. Róland is szólt hogy kéne neki majd.
Igen! Simson.hu-n rossz helyre írtam először. Biztos nem a kormány csapágynál mozog, megpróbálom először a hidraulika olajat, az pont van itthon. Mennyit kéne bele öntenem? Csak a tetején kicsavarom a 13-as csavart és ott bele is tudom önteni, vagy a villanyak alján is ki kéne, hogy valamennyire csússzon be a szár? Amúgy hány deci kell a teleszkópba?
Hidraulika olaj jó bele, mondjuk iso vg 46-os, bár valami hígabb motorolaj is jó lehet, de én a helyedben szétszedném az egésszet.
Blokkba 4 deci pl 15W40-es 4t motorolajat rakj.
Ellenőrizd a kormánycsapágykat.
Szevasztok! Nemrég vettem egy simson S51-et, még nem nagyon értek hozzá. Az első telekóp kicsit darabosan mozog, nem különösen zavaró, de megpróbálnék olajat önteni bele. Milyen olaj kell bele és, hogy kell beleönteni, illetve mennyit? Valamint a váltóba is lecserélném az olajat, milyen kell bele és hány deci? Előre is köszi a válaszokat! Még valami! Ha sztenderten van és az eleje a levegőben, az első teleszkóp alját megfogom, akkor kicsit kotyog, kb 2 mm-t. Ez mitől lehet, hogy lehet javítani, ha kell? Bocs, ha hosszú voltam.
Sziasztok srácok! budapesten a 18. kerület közelében, maximum gyálon, 19. vagy 10. vagy 19. vagy 20 kerületben vennék simsont! olcsón! működőképest maximum 30 000ft-ig
kérlek segítsetek és akinek van vmije az írjon! daniberinszki@freemail.hu
Egy barátom szülei máv dolgozók.
A mittoménmelyik fővonal mellett laknak szolgálati lakásban, mintegy 5 méterre a fővonaltól.
párás idő esetén, 25 volt mérhető az ereszcsatornájuk és a föld között:)
Az én gyomrom annyira nem összetett, hogy még (a) Sütik megemésztése sem zökkenőmentes. Igen komolyan megüli a gyomromat, és még a hányinger is elkap néha...
én inyekciós tűvel nyomtam bele