Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma már megkaptam törzsasztalon:)
Hát, az én ablakomon a huzat, és majdnem a vonat is bejön. :)
Ament is azt kérdezte, vagyis ha jól hallottam a vonat zajától, hogy nem hallatszik be a vonat? :)
Háztól kb 25-30m-re megy a Budapest-Záhony vonal.
Kössé' bele. :) Bomlasztó kanyarvadász. :) :)
Brahvel Szigfridnek volt egy konferansza, arról értekezett, mi adifferencia a húz és a von között.

Azt mondta, nem mindegy, hogy a huzat, vagy a vonat jön be az ablakon:)
"nem lesz olyan puha és Amentnak se lesz mibe..."
:)
Az telókinyomó. :) Érzed a különbséget? :)
A központi rugóhoz csinálok egy olyan toldót, ami a felső rögzítési pontot eltolja hátrafele. Egyenesebben fog állni a teló, így nem lesz olyan puha és Amentnak se lesz mibe belekötnie. :)
Megleltem. :)
A kukorica héjja főleg, olyan annyagot valami cellulózfélét tartalmaz, aminek a megemésztéséhez növényevő összetett gyomorkell
Asszem már a puszta létezésem is bomlasztásnak számít. Érdekes, mert néhány nappal ezelőtt még nem voltam tisztában ezzel a képességemmel.

Szvsz a simsonális megrendezése bizonytalan, amíg sorversenyek és mesemondó verseny lesznek a nap fénypontjai. Vagy az átlagéletkor nem fogja elérni a 15 évet. Engem egyik verzió sem vonz.
Nem tudom igazából, hogy jól esett vagy sem:) Annyi a dolog, hogy egyszerűen nekem rohadtul nem tetszett ez az egész vergődés ott a klubban.Nem csak Zoli miatt. Hanem ez a kavarás, ferdítés. Ezért is léptem ki a francba. Nekem nem kell az ilyesfajta klub.
az let mondva, hogy les helyette más, én nem tudom mi a valóság
Azért gondolomm, csak jól esett
Dicsekedjen a halál:)
Jut eszembe bomlasztás: a konzerv kukorica nektek is úgy jön ki, ahogy bemegy? Én nem tudom megbomlasztani.
Na mi van dicsekszünk dicsekszünk?
Szervezzék, legyen nem hiszem hogy ez gond. Más kérdés, hogy csak motorozás lesz és verseny valószínű nem. De engem ez már hidegen hagy..
Üdvözlégy bomlasztó köreinkben Mintha láttam volna ma a kocsidat Bián.
Hát nem tudom van-e értelme:)
Tehát akkor a kecsói motorozás így is meg lesz tartva?
Részemről, mivel a Simsonálison eddig is csak a kanyarvadász keménymaggal találkoztam, nyílván Brezova.

Egyébként üdv Bomlasztók.
nekem is, ot vívtam bacsival egy faszát, és második lettem
Eleve nem akartam menni, csak kussoltam róla, csak Ament tudja hetek óta, neki adtam át a kecsó szervezését, azzal hogy ne reklámozza hogy nem megyek.
Hogy miért?
Mert nem hiányzik a feszkózás, és emberek, megtévesztett csoportok kerülgetése.
Ugye milyen bomlasztó vagyok?
Facca!
Az a pálya úgyis nagyon bejött:)
Szerintem, aki mind a kettőn szeretne részt venni, simán megoldhatja.
De sztem én is versenyre mennék, ha nem tudom megoldani, mert a gyakorlás mindenképpen kell, meg amúgy is...