Hát, az én ablakomon a huzat, és majdnem a vonat is bejön. :)
Ament is azt kérdezte, vagyis ha jól hallottam a vonat zajától, hogy nem hallatszik be a vonat? :)
Háztól kb 25-30m-re megy a Budapest-Záhony vonal.
A központi rugóhoz csinálok egy olyan toldót, ami a felső rögzítési pontot eltolja hátrafele. Egyenesebben fog állni a teló, így nem lesz olyan puha és Amentnak se lesz mibe belekötnie. :)
Asszem már a puszta létezésem is bomlasztásnak számít. Érdekes, mert néhány nappal ezelőtt még nem voltam tisztában ezzel a képességemmel.
Szvsz a simsonális megrendezése bizonytalan, amíg sorversenyek és mesemondó verseny lesznek a nap fénypontjai. Vagy az átlagéletkor nem fogja elérni a 15 évet. Engem egyik verzió sem vonz.
Nem tudom igazából, hogy jól esett vagy sem:) Annyi a dolog, hogy egyszerűen nekem rohadtul nem tetszett ez az egész vergődés ott a klubban.Nem csak Zoli miatt. Hanem ez a kavarás, ferdítés. Ezért is léptem ki a francba. Nekem nem kell az ilyesfajta klub.
Eleve nem akartam menni, csak kussoltam róla, csak Ament tudja hetek óta, neki adtam át a kecsó szervezését, azzal hogy ne reklámozza hogy nem megyek.
Hogy miért?
Mert nem hiányzik a feszkózás, és emberek, megtévesztett csoportok kerülgetése.
Ugye milyen bomlasztó vagyok?
Szerintem, aki mind a kettőn szeretne részt venni, simán megoldhatja.
De sztem én is versenyre mennék, ha nem tudom megoldani, mert a gyakorlás mindenképpen kell, meg amúgy is...
Ament is azt kérdezte, vagyis ha jól hallottam a vonat zajától, hogy nem hallatszik be a vonat? :)
Háztól kb 25-30m-re megy a Budapest-Záhony vonal.
Azt mondta, nem mindegy, hogy a huzat, vagy a vonat jön be az ablakon:)
:)
Szvsz a simsonális megrendezése bizonytalan, amíg sorversenyek és mesemondó verseny lesznek a nap fénypontjai. Vagy az átlagéletkor nem fogja elérni a 15 évet. Engem egyik verzió sem vonz.
Egyébként üdv Bomlasztók.
Hogy miért?
Mert nem hiányzik a feszkózás, és emberek, megtévesztett csoportok kerülgetése.
Ugye milyen bomlasztó vagyok?
Az a pálya úgyis nagyon bejött:)
De sztem én is versenyre mennék, ha nem tudom megoldani, mert a gyakorlás mindenképpen kell, meg amúgy is...