Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán...
Szerintem nem vagy kidobva a rendezvényről, hiszen az nyilvános. Persze lehet, ami késik, nem múlik...
Én mondtam neked, hogy ha áprilisban kész a biciglim akkor megyek versenyezni. De pl. ha nincs kész a bringa akkor is megyek segíteni vagy mittomén. Brezovára meg végképp mivel nekem elég közel van..
Én speciel versenyre nem, de a Simsonálison részt veszek, ha sikerül normálisan megszervezniük.
Részemről nincs kövezés.
Én még mondtam is, hogy aki akar menjen mert jó.

Én lemondtam a brezovai versenyt a szervezőknél, mert olyan bomlasztó vagyok, hogy nem akartam párhuzamos eseményt.

De akkor most lesz verseny,és mindenki eldöntheti, hogy mucinálisra, vagy versernyezni megy.

Mivel én ki vagyok dobva, nyilván a versenyre megyek, ahogy Bacsi és Dzssi is akik törölték magukat.

Persze lesz ugatás, na és, ki nem szarja le?
Ezért tuti megköveztek, de azért megkérdezem.
Valaki rajtam kívü ezek utánl szeretne versenyre is meg Simsonálisra is menni?
Akarsaz reggel egy jó marópárásat a sátorba?
Jó, rakjuk össze!

Szólnom kell Lecsónak, hogy még is megyünk, mert ugye lemondtam a mucinális miatt, de most visszacsinálom.
Felőlem is:)
De csak veled akarok aludni:)
Az anak a napnak a másnap reggelén van, amikor lenyelted a mobiltelefonod:)
naná, hogy Brezova.
Má megin' bomlasztasz!
Ha nemteccik, egyé' vécépapírba tekert lekvároskenyeret!
Mi az a telókitoló?

Am egyet értek.
Ez nem rossz ötlet, bár én nem tudom, hogy az hol van. :)

Én speciel szívesebben versenyzek (vagy inkább nézem), minthogy időre egyek lekvároskenyeret vagy vécépapírba tekerjem magam.
Támogatom:)
Írtam neked szófosiban amott a...
Ez a simsonális ez mikor lesz?:)
Én megcsinálom magamnak ne aggódj. :)
kezdem egyre inkább azt érezni, hogy ez a helyzet méltatlan.

Nemtom, nem a saját dolgunkkal kelle e inkább törődni, a versnyszervezésre koncentrálni, mint azon rugózni, hogy ki mit hazudozik össze-esetleg álnéven- valahol máshol?

hogy mást ne mondjak, brezován pont a simsonáli időpontjában lesz verseny, akár el is mehetnénk.

Valami szállást lehetne intézni a környéken, előző nap lemenni, bulizni, ottaludni, másnap versenyezni, harmadnap hazajönni.

Ennek több értelmét látom, mint hülyékkel vitatkozni.
Értelek, de azért jó lenne, ha egyszer tiszta vizet öntenétek a pohárba, mondjuk kb semmi közöm hozzá.
Zoli elvette Marcika játékát és ezért most durci van...
"Ehelyett be lettünk állítva hazudós rosszindulatú mindenkit átvágó embereknek és még a VAdász Petya is aki nem mellesleg a negyedik Simsonális idején azt mondta h Kaposszerdahelyen lesz ő oda csinál és ne menjen senki Lakitelekre (semmit se csinált) még ő is jobbnak van titulálva mint mi" - Süti

Most büszke vagyok magamra. Egyrészt egy szóval nem mondtam, hogy Lakitelekre ne menjen senki, kedves Süti. Én azt mondtam, hogy a SKM-nak nincs kedve csinálni, akkor majd én. És azt sem mondtam, hogy ez Kaposszerdahelyen lesz. Egyébként, ha csinálok is találkozót, akkor az pont fele annyiba fog kerülni, mint Lakitelek és pont kétszer annyira lesz színvonalas. Így mindenki tud választani, hogy hova akar menni. Zavar ez téged?

(Bocs, hogy itt reagálok, de a simson.hu-n kicenzúráznak.)
Így lesz a tüntetésből baráti motorozás.

Gondolom az elnök akkor is röhögött volna, ha vki barátilag bézbólütővel bírja jobb belátásra a lelkes tüntetőket, hogy esetleg máshol szimpatizáljanak, ne az ő ablaka alatt. Vagy egy üres mező közepén kell tüntetni, ahol senki nem látja/hallja? Szerintem fel sem fogta, hogy ez mennyi veszélyt rejt magában.
Nekem a gyávánál kezdődött és ott is fejeződött be :) mostmár csak felujítgatok ezt azt.