Idézek a levélből, amit egyébként én nem kaptam meg...
" A baráti motorozások értelmét vesztették..."
Nóóóórmális? Komolyan mondom ennek a fasznak annyi esze nincs, mint egy marék virágfődnek. Asszem javasolni fogom neki az alapszabály tanulmányozását.
"Azt szerettük volna elérni, ha a régiókban barátságos, csoportos motorozással hívnák fel a figyelmet a tagok arra, hogy ..."
Ez nem a valóság, nem "barátságos motorozásra" akartak felhívni,
a valóság ez volt a vez topikban:(kép) erre mondtam először, hogy ez életveszélyes hülyeség.
Szkásos csúsztatás-hogy finoman fogalmazzak- magyarul a valóság elferdítése.
Nem értettem egyet, de nem kell mindennel egyetértenem, hiszen nem vagyunk egyformák. De ezzel együtt tudtam volna élni. Az egyszemélyes, magyarázat és név nélküli kidobással, a név nélküli moderálással már sajnos nem.
A napokban mindenki kézhez kapott egy hírlevelet, mely arról számolt be, hogy úgy látom jónak, ha idén nem lesz Simsonális, mert nem tudunk jobbat csinálni, mint amilyen a tavalyi volt…
A bejelentés hatására soha nem látott forgalom zúdult a fórumra, és nagyon sok olyan hozzászólást kaptunk, ami igen jól esett a szervezőknek, sőt jól használható ötletek is érkeztek szép számmal. Sajnos akadtak olyan hozzászólók is, akik nyomban a vezetőség leváltását követelték, úgy viselkedve, mintha az SKM csapatnak kutya kötelessége lenne minden füttyentésre ugrani és alázatosan szolgálni.
Nem titkolózhatunk tovább, hát kijelentjük: SIMONONÁLIS természetesen lesz!
A hír bejelentése, a félre tájékoztatások mind, egy szerintünk jól felépített marketing terv részei voltak. Azt szerettük volna elérni, ha a régiókban barátságos, csoportos motorozással hívnák fel a figyelmet a tagok arra, hogy mennyire fontos számukra ez az igen nagy hagyományokkal rendelkező rendezvény. Szeretnénk, ha minden résztvevő érezné, hogy miattuk szervezzük meg a Simsonálist, azért dolgozunk több hónapon át, hogy az ő igényüknek eleget tegyünk. Miattatok csináljuk, mert Ti szeretnétek, hogy legyen! Ezt szimbolizálta volna a sok kis találkozó a hétvégén. Emellett vártuk az ötleteket, azaz, hogy idén milyen témát dolgozzunk fel. Sajnos azonban az egyik volt vezetőségi tagunk tudomást szerzett a tervről és elárulta azt, ezért nem titkolózhattunk tovább. A baráti motorozások értelmét vesztették, de így is megtapasztaltuk azt, hogy mennyire fontos nektek ez a 4 nap, és igen jó ötleteket kaptunk, ami minket is inspirált. Köszönjük az ötleteket, a biztatást, és elnézést kérünk azoktól, akiknek okoztunk pár álmatlan éjszakát. Kárpótlásul megígérjük, hogy idén is legalább olyan remek rendezvénnyel várunk benneteket, mint amilyet megszokhattatok. A téma a „paraszti élet” lesz, az elkövetkezendő héten szívesen várunk minden ötletet ezzel kapcsolatban.a Simsonalis 2010 topikban.
Tehát vedd elő a naptárad, és karikázd be újra: 2010 július 8-12, Simsonális, 8. országos Simsonos találkozó… mert Nekünk 8!
Azért az nemsemmi, ahogy az elnök mártírként állítja be magát. Viszont úgy látom Zolit állították ki bűnbaknak, de ha vki alaposan figyelt, akkor láthatta, hogy nem ő kezdte el pedzegetni a témát. Ez is elég aljas húzás...
Ezt Rólandnak csináltam, de nem harapott rá, úgyhogy még meg lehet cselekedni, akár a tőled sokat látott zebramintával is:) http://static.fotoalbum.hu/pic...
Bíró Dani elé multkor szegeden simán kikanyarodott a sorból az autó... Ráadásul ő a jobbra haladó sorba ment volna, az autós meg egyenesen... Csak a hídról lefele még pont egy sáv volt.
pár éve, elzúztam két rendőr mellett a buszsávban, eléggé mutogatak, meg kalimpáltak.(gyalog voltak)
Visszamentem, és kérdeztem mi a baj, mondták az, hogy a buszsávban megyek.
Erre elmagaráztam nekik, hogy a buszsáv tiltása életveszélyes, ha betaartom a 40 es sebességhatárt, és ott megek ahol kell, egyhétig sem élek, mert balrol egy autó, jobbról egy busz előz, igen gyorsan elkaszálnának.
Ezen láthatóan megütődtek, hümmögtek, és mondták, lehet benne valami.
Csak ugyan ott tudjuk megrendezni.
Tudom, hogy kicsi pálya, de pont ezért jó, egy nagyobbon már nem merném bevállalni mentő nélkül, ami önmagában50 rugó költség lenne..
Szóval ha lesz, ugyan ott lesz, iletve, ha a robisok mennek valahova esetleg, akkor catlakozunk.
Hát Zsoli azt szokták mondani: " A prófétákat sem értették meg soha a saját hazájukban."
Lehet ,hogy van benne valami.
2 órás balhéról kérdeznék még.
Ha esetleg lesz még ilyen akkor az melyik pályán várható?
Az rémlik hogy Kecsó drága , meg talán Kakucs is , Pancsi ringen még nem kérdeztem meg.
Naja, ez igaz. Ettől függetlenül az autósokon múlik, hogy előre tudunk-e menni, mert elég egy autó, aki direkt közelebb áll a mellette lévőhöz, és akkor már biciklivel sem mész előre.
Amúgy szia, nem gondoltam volna, hogy többek között veled is itt fogok újra találkozni.
Én akkor is előrecsorogtam, amikor ez még bunkóságnak számított. Mindenesetre örülök, hogy a motorosok számára kedvezett a változás.
Jó, hogy ezt beírtad ide is, de szerintem ezt inkább az autósok agyába kéne bevésni, ők lesznek azok, akik hajlamosak lesznek elfelejteni, és a dudára tenyerelve tudatni velem, hogy a kurvaanyám.
" A baráti motorozások értelmét vesztették..."
Nóóóórmális? Komolyan mondom ennek a fasznak annyi esze nincs, mint egy marék virágfődnek. Asszem javasolni fogom neki az alapszabály tanulmányozását.