De Zoli azért valamit kellene lépni, mert így kanyarvadász topicnak annyi, tuningolásnak annyi.
Meghát felnőtt emberek vagytok, sztem inkább dűlőre kellene jutni, bár gondolom sok mindenről nem tudok...
Kanyarvadász.hu-t kellene beizzítani, ha tényleg nem jöttök vissza, meg amúgy is.
Hallottam róluk.
Nélkületek elég komoly hanyatlásnak fog indulni az oldal, főleg a tuning topic.
Egyrészt sajnálom, de másrészt viszont megértelek titeket.
Humorba alakítottunk egy listát a leggyakoribb simsonnal kapcsolatos kérdésekből. :)
1. A babetta gyújtástól mennyivel fog többet forogni a motorom?
2. Mennyi a vége?
3. Hány felömlős?
4. Hol a 10es kulcs?
5. Mennyit költöttél rá?
6. Jók ezek a kiöntött sonkafuratos főtengelyek?
7. Mennyi az a 10 méter?
8. Mi az hogy "PIPA!" ?
9. A kanyarvadászok tényleg búzerek?
10. Mi az hogy hsz?
11. A Gyulai Faktor bele van építve?
12. Létezik a fucktor? :)
13. A Miki féle fojtást hogy kell kivenni?:)
14. Tud az ember ívesen javítani ha a Faktor benne lakozik? Vagy még azt is elrontja? :) :)
Valaki mondja már meg a tuningfórumban, hogy:
marót a turbómaró.hu ról lehe venni például, vagy fogtecjnikai boltban, és hogy üreggelő sprét kell használni.
csak bénáznak nélkülem:)
Köszi szépen a választ. Csak nálad tudok ilyenekről érdeklődni, mert elmondod hogy miért jó, vagy éppen miért szar az a bizonyos dolog. :)
Ha kíváncsi vagy rá hogy hogy szól, abban tudok segíteni. Mert holnap megyek érte. :)
Az melyik, a háromutas aktív studiómonitor?
Anak afejlesztésénél ott voltam:)
Már nem emlékszem melyik neves cég monitora lett lekoppintva, talán KEF , persze magyar hangszórókészlettel:)
Marha jól szól, csak studiómunkára teljesen alkaalmatlan, minden egyformán szól róla.
Igen de sajnos ez egy girbegurba csatornában más közegben megint más.
A csatornában lehet hogy értelme nem lenne megvalósítani a golflabdás felületet mert a csatorna falán kisebb a nyomás mint a közepén, lehet hogy nem tudna működni.
Ha gondoljátok grafikában, honlapmókolásban tudok segíteni.
Nem vagyok egy profi fotóshoppolós, de értek egy s máshoz. :)