Valamiért azt érzem, hogy ebből videózgatás lesz. Nem szeretem ha hazugnak neveznek. Nem adtam rá okot. Amit mondtam, az tényleg úgy volt. Na majd ha jobb idő lesz, feldobom megint a GPS-t meg a kamerát a szinyóra
Az, jó... Nekem volt eddig 2db simó, amelyik 80 fölött ment. Az egyik gyári 50ccm, csörgött zörgött, minden baja volt, de 82 volt a vége.
A másik egy jó állapotú 60ccm-es, és azzal 80-nál álltam neki előzni. Szóval szerintem egy jól összerakott 70-ccm-es szimónak 90 fölött kellene teljesítenie...
Ki a karod tömetni vele a hátsó kúp és a tompítóbetét közötti teret?
Nembaj, hogy tökre elhangolja a kipufogót?
Nem véletlenül vannak a hátsó kúpon likak, és a tompítóbetét és a hátsó kúp közötti tér sem véletlenül akkora.
Leveszed a végdobot.
Kiveszed a benne található tompítót.
Találsz a végdob végében egy kis csövet,amit hosszú és vastag csavarhúzóval kör alakúra tágítasz.
A dob végében is van egy kúp.
A kettő közé keresel egy vékony falú csövet,/ bicajpumpa csöve/ vagy lyuggatott lemezt,amiből csövet formálsz.Autó levegőszűrőjéből is ki lehet szedni a lyuggatott lemezt.A cső iszonyú hangon ha nincs rajta lyuk...
Szóval beszabod,és kezdődhet a tömés.
Régen gyapottal tömtünk úgy,hogy a lemezt ,csövet a végdobba tettük,és csavarhúzóval tömtük a gyapotot.
Ma már törölközőt tekerek a perforált lemezre.
Minél lazább a tömés,annál tompább a hang...
Ha benedvesedik a rongy,cserélni kell..
Üdv: csaba
Hello mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem.
Üveggyapotot ha bele akarom rakni a kipufogóba, akkor azt a végdobba rakjam?És mennyi kell kb?Hogy rakjam bele?
Csak simán beletuszkoljam?
Én csak és kizárólag hajtómű olajjal használom. Azt hiszem egyszer tettem bele 10W40-est mert nem volt más itthon, de azzal folyamat megcsúszott a kuplung 4.-ben erős gáznál...
olvass el 1et.
másik : inkább mind1..
A másik egy jó állapotú 60ccm-es, és azzal 80-nál álltam neki előzni. Szóval szerintem egy jól összerakott 70-ccm-es szimónak 90 fölött kellene teljesítenie...
80-85 1 jó minőségü almot hengerrel a vége.
Nembaj, hogy tökre elhangolja a kipufogót?
Nem véletlenül vannak a hátsó kúpon likak, és a tompítóbetét és a hátsó kúp közötti tér sem véletlenül akkora.
Kiveszed a benne található tompítót.
Találsz a végdob végében egy kis csövet,amit hosszú és vastag csavarhúzóval kör alakúra tágítasz.
A dob végében is van egy kúp.
A kettő közé keresel egy vékony falú csövet,/ bicajpumpa csöve/ vagy lyuggatott lemezt,amiből csövet formálsz.Autó levegőszűrőjéből is ki lehet szedni a lyuggatott lemezt.A cső iszonyú hangon ha nincs rajta lyuk...
Szóval beszabod,és kezdődhet a tömés.
Régen gyapottal tömtünk úgy,hogy a lemezt ,csövet a végdobba tettük,és csavarhúzóval tömtük a gyapotot.
Ma már törölközőt tekerek a perforált lemezre.
Minél lazább a tömés,annál tompább a hang...
Ha benedvesedik a rongy,cserélni kell..
Üdv: csaba
dugó gyűrű, henger.
33 rugó
lenne egy kérdésem tőletek
ha valaki tudna mondani egy netes oldalt ahonnan tudnék venni egy 90-es hengerszettet azt nagyon megköszönném
mi van akkor,hogy ha a simonak barnafüstje van és égett szagú a füst?
Lenne 1 kérdésem.
Üveggyapotot ha bele akarom rakni a kipufogóba, akkor azt a végdobba rakjam?És mennyi kell kb?Hogy rakjam bele?
Csak simán beletuszkoljam?