Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3,6 ló, 5500 on, 4 sebesség,és minima 150 kiló(motor+pilóta) ebből a képletből nem lesz 80, demég70 sem.
A kézikönyvnek annyi köze hozzá, hogy a pontosan ott leírtakat nyújtja egy teljesen széria simson.
szval akkor a 70-es henger megy 90 fölött?
A kézikönyvnek mi köze a végsebességhez? Nem értem az összefüggést
Valamiért azt érzem, hogy ebből videózgatás lesz. Nem szeretem ha hazugnak neveznek. Nem adtam rá okot. Amit mondtam, az tényleg úgy volt. Na majd ha jobb idő lesz, feldobom megint a GPS-t meg a kamerát a szinyóra
Valahogy csak én voltam olyan szerencsétlen, hogy az enyém az csak 60at ment se többet se kevesebbet.
láttál te már gyári simson kézikönyvet?

olvass el 1et.

másik : inkább mind1..
kezdődik a téma, a 80 felett tudó széria simsonokról :)
ühüm, ja...
Az, jó... Nekem volt eddig 2db simó, amelyik 80 fölött ment. Az egyik gyári 50ccm, csörgött zörgött, minden baja volt, de 82 volt a vége.

A másik egy jó állapotú 60ccm-es, és azzal 80-nál álltam neki előzni. Szóval szerintem egy jól összerakott 70-ccm-es szimónak 90 fölött kellene teljesítenie...
ok kössz
lehetséges, ha tesz bele egy 90 es hüvelyt:)
jahm és még egy kérdés haverom mondta volt egy gyerek aki a 70-es hengert 90-re furatta fel az lehetséges?
szakadékban, hátszéllel

80-85 1 jó minőségü almot hengerrel a vége.
a 70-es hengerszettel menne 100km7h-t a motorom?
Ki a karod tömetni vele a hátsó kúp és a tompítóbetét közötti teret?
Nembaj, hogy tökre elhangolja a kipufogót?
Nem véletlenül vannak a hátsó kúpon likak, és a tompítóbetét és a hátsó kúp közötti tér sem véletlenül akkora.
Mindegy,csak az olaj miatt kell,dea hézagolókat ki ne hagyd!
Leveszed a végdobot.
Kiveszed a benne található tompítót.
Találsz a végdob végében egy kis csövet,amit hosszú és vastag csavarhúzóval kör alakúra tágítasz.
A dob végében is van egy kúp.
A kettő közé keresel egy vékony falú csövet,/ bicajpumpa csöve/ vagy lyuggatott lemezt,amiből csövet formálsz.Autó levegőszűrőjéből is ki lehet szedni a lyuggatott lemezt.A cső iszonyú hangon ha nincs rajta lyuk...
Szóval beszabod,és kezdődhet a tömés.
Régen gyapottal tömtünk úgy,hogy a lemezt ,csövet a végdobba tettük,és csavarhúzóval tömtük a gyapotot.
Ma már törölközőt tekerek a perforált lemezre.
Minél lazább a tömés,annál tompább a hang...
Ha benedvesedik a rongy,cserélni kell..
Üdv: csaba
pölö tőlem.
dugó gyűrű, henger.
33 rugó
Ég a cucc a kipufogódban...
HELLO
lenne egy kérdésem tőletek
ha valaki tudna mondani egy netes oldalt ahonnan tudnék venni egy 90-es hengerszettet azt nagyon megköszönném
Hello!
mi van akkor,hogy ha a simonak barnafüstje van és égett szagú a füst?
de mijen kipufogód van mer nem mindegy?
Hello mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem.
Üveggyapotot ha bele akarom rakni a kipufogóba, akkor azt a végdobba rakjam?És mennyi kell kb?Hogy rakjam bele?
Csak simán beletuszkoljam?
Én csak és kizárólag hajtómű olajjal használom. Azt hiszem egyszer tettem bele 10W40-est mert nem volt más itthon, de azzal folyamat megcsúszott a kuplung 4.-ben erős gáznál...