Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem most tescos 15w40 van benne de régebben volt benne hajtómű olaj is én nem érzek külömbséget a 2 között
igen,majd meglátod
Akár.
Én nyáronis 30-40 essel küldöm
Meg itt írta v.ki, hogy a 20w50-es 4t olaj bele a legjobb.
Ki milyet használ?
Tehát akkor mondhatjuk,hogy nyárra jó a 80w90?
Télen meg tegyek bele vékonyabbat?
ja.
30 éve még volt eredeti gyári alkatrész olcsón, ahhoz még csak hasonlót sem tudott produkálni a magyar ipar.
(még pár éve is lehetett kapni szabados féle hajtókart, ami öntött volt, némi használat után kézzel el lehetett törni mint a ropit)
tudtommal a speciál gépekben is az utcaiba szerelt főtengelyt használták, jól tudom, vagy téves infó?
Lehet hogy furi, de a gyári eredetiek abszolút világszinvonalúak voltak, csapágyak, görgők, és hajtórúd tekintetében.
igen Neked meg 28 lóerős simsonod vna .....
ya,28 lovas szinyóba nem is kell csak a gyári
Ha már csak két jóminőségű tűgörgőt veszel, az több mint 1000Ft.
háát, egy rendes kzk görgő alulra, az önmagában kb 2500.
szerinted mennyi 1 felújító szett? 25 ezer? gondolkozz már ez SIMSON !
2500ért biztos izmos felújító szettet kapsz.
nem kell hozzá 70, újíttasd fel a gyárit kb 2500 a felújító szett.
télen-hidegben- tűl vastaG LESZ nem emel ki, és egyben csúszik is tőle a kuplung.
Agyári ajánlás sem ilyen bazi vastag hajtóműolaj, hanem30-40 es mezei motorolaj.
(az eredeti német könyvben, a magyar fordításban máer ez a80-90 es marhaság van)
Milyen olajat ajánlotok egy 25 éves simsonhoz, amiben még talán gyári a váltó meg a kuplung?80w90-et vettem, még nem öntöttem bele.A boltba is ezt kérdeztem és ezt ajánlották ,miután mondtam, hogy kivan mindene.
hali

simsonbolt.hu-nál van MZAs 70es főtengő.... 10Kért...
Nos valaki nem tud olcsóbban? Lehetőleg ne utángyártottat....
mofaker henger wr-es nehogy onnan vegyél.
Köszi!

Úgy is oda megyek a 70-es hengerért, meg a többi cuccért is a Mo-Fa-Ker-be
Helloósztok!
lenne egy olyan kérdésem h létezik e simsonhoz tárcsafékkonzolos első teleszkóp?és esetleg nicns e valakinek...
általában esztergályosok megtudják csinálni neked.
aki henger fúrást vállal az álltalában megcsinálja

!arra kell figyelni hogy ne csak a hüvely aljáig marasd ki hanem kicsit lentebb mivel a dugó szoknya a hüvely alá jár!

Soltvadkerten megtudják csinálni az viszonylag közel van hozzád

sok sikert üdv:Zoli
kluboldal bácsmegyei lórumán kérdezz
Biztos akad a közeledben valami gépműhely, és megérdeklődöd ott, hogy megtudják-e csinálni.
Csak az a baj, hogy Bács-kiskun megyei vagyok, és feljuttatni Pestre, többe kerül, mint amennyiért megcsinálják...

Mindenesetre köszönöm!