Nekem is lenne egy kérdésem. 70-es hengert szeretnék feltenni az 51-esemre. Ehhez a blokkot is maratni kell? Ha igen, akkor hol tudom megcsináltatni, és kb. mennyiért? :)
Heló!
Tudná valaki arra a választ,hogy s51n 3 seb.-s simsonnál a váltó fogaskerekein a körkörös bemarások merre álljanak?Kuplung felé, vagy a lendkerék felé.Esetleg nem mind egy irányba?
keresnék egy pár alkatrészt s51es simsonhoz..pl.:első teleszkóp, meg olyan középső szerszámtartós müanyagot.ha valakinek esetleg van az írjon...meg egy olyan kérdésem lenne h létezik e tárcsaféktartós simson elő teleszkóp?
meg tudod mondani hogy a berúgó tengely külső és a csőtengely belső átmérői megegyeznek e az 50es ével? tehát hogy lekoppinthatom e az O-gyűrű helyét egy 51esről?
Sziasztok! Simson-t vennék! Egyben, nem muszáj szépnek lennie. Lényeg, hogy minden meglegyen rajta. (ami alapvető) CSAK 51-es érdekel. Azon belül mind1... Lehet az B-N-E, nem érdekel, csak 51-es legyen :D
Ha valakinek van eladó, akkor szóljon, és megnézem :)
Előre is köszönöm!
Tudná valaki arra a választ,hogy s51n 3 seb.-s simsonnál a váltó fogaskerekein a körkörös bemarások merre álljanak?Kuplung felé, vagy a lendkerék felé.Esetleg nem mind egy irányba?
van s50em!
keresnék egy pár alkatrészt s51es simsonhoz..pl.:első teleszkóp, meg olyan középső szerszámtartós müanyagot.ha valakinek esetleg van az írjon...meg egy olyan kérdésem lenne h létezik e tárcsaféktartós simson elő teleszkóp?
http://www.vatera.h
u/listings/...
nézd meg ezeket hátha mész velük valamire.
Tehát?!
Akkor paszoolk, pasztával amit összeraktam nem folyt.
Van ott a berugótengelyen egy O gyűrű, az a helyén van?
Ha valakinek van eladó, akkor szóljon, és megnézem :)
kis amatőr homokszóró cucc, de ilyen motorfelújításokhoz kiváló