Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-6 rugó, pl tábori.
70es hengerhez kell marni a blokköntvényt.
Nekem is lenne egy kérdésem. 70-es hengert szeretnék feltenni az 51-esemre. Ehhez a blokkot is maratni kell? Ha igen, akkor hol tudom megcsináltatni, és kb. mennyiért? :)

Előre is köszönöm!
Szerintem, csak 1 féle képpen tudod összerakni. De ha nincs igazam, akkor majd javítanak
Heló!
Tudná valaki arra a választ,hogy s51n 3 seb.-s simsonnál a váltó fogaskerekein a körkörös bemarások merre álljanak?Kuplung felé, vagy a lendkerék felé.Esetleg nem mind egy irányba?
habár nálad jobbam úgyse tudom.
mi a gond?
van s50em!
nemtom sajna, és nincs itthon régi blokk
választ küldtem :D
Csáó

keresnék egy pár alkatrészt s51es simsonhoz..pl.:első teleszkóp, meg olyan középső szerszámtartós müanyagot.ha valakinek esetleg van az írjon...meg egy olyan kérdésem lenne h létezik e tárcsaféktartós simson elő teleszkóp?
Köszi, de közben már én is találtam, ráadásul itt a közelben Soltvadkerten
c_adam14@citromail.hu
http://simson.hu/index.php?mit...

http://www.vatera.h
u/listings/...

nézd meg ezeket hátha mész velük valamire.
szerintem minden motoros boltban lehet kapni
mondj egy email címet :)
70/4f hengert hol lehet venni? Valaki kérem segítsen egy kicsit :)
Mennyit kérsz érte? Ránézésre biztos sokat. Nagyon szép állapotban van!

Tehát?!
meg tudod mondani hogy a berúgó tengely külső és a csőtengely belső átmérői megegyeznek e az 50es ével? tehát hogy lekoppinthatom e az O-gyűrű helyét egy 51esről?
Ja, 50es....
Akkor paszoolk, pasztával amit összeraktam nem folyt.
áá ez 50es , o-gyűrűnek helye sincs! De ha nem tudom megoldani bele kellesz esztergálni ahoz meg szét kell húzni
Hmm.

Van ott a berugótengelyen egy O gyűrű, az a helyén van?
nekem pont van egy eladó S51 enduro :)
Sziasztok! Simson-t vennék! Egyben, nem muszáj szépnek lennie. Lényeg, hogy minden meglegyen rajta. (ami alapvető) CSAK 51-es érdekel. Azon belül mind1... Lehet az B-N-E, nem érdekel, csak 51-es legyen :D

Ha valakinek van eladó, akkor szóljon, és megnézem :)
Héjj emzoli bing 18-as at üresen mennyiért adsz?
Így van, homokszóróztam aztán fújtam

kis amatőr homokszóró cucc, de ilyen motorfelújításokhoz kiváló