Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ha fordulatszámfüggővé akarom tenni a villogások számát
петрушка
szoktatok szimóba akku nélkül irányjelzőt csinálni?
ja ok akkor nem fogom először a féklámpa árnyék viszahúzó rúgó szimering homálytizedelőjénél kezdeni.

hangyabőrülés
Ha nem tömít, egészen erősen tud folyni.
Nézd, ez kicsi motor, sokkal kisebb tömegű és ezért lehűlő kipugázzal.
azbeszztgyűrű + síkbacsiszoltam az új leömlőt ( merugye kisiaros szar) bepiroshőálló ragasztóztam, oszt igy is megjelent a ganaj, de tán már csak lent a kipu meg könyök összetételnél, mondjuk ott meg még lehet tömitési hiba .. de akkor is soknak találom mer majdnem folyik..
jaa persze, csak kicsit idegesít ez a szar mert mindig 51es blokkjaim voltak azokat már csukott szemmel dobtam össze 5éve ez meg rémálom..

maj kitalálom , csak mondom hátha van valami "szokásos" tünet

köszi azé
Szóval akkor kedjél aggódni, ha az olaj benzinszagu, vagy ha fogy.
Ráadásul, ha kihagytAD, VAGY nem tömít a könyöknél a rézasztbeszt basz, akkor folyik az olaj a könyökön akkor is ha a motor tökéletes.
Azért egyből ne belezd ki.

Szagold meg a váltóolajat, ha szimeringes, bagy a karter ténylegesen ereszt, akkor az olaj benzinszagú lesz.

meg tudod, ez a távgyógyitás téma ez tippelős játék
nem lesz ez olyan csúnya simson
csak szépen
de bakker mielőtt elraktam 100km et sem ment a blokk a felújítás után

atomjaira szedtem, homokszóróztam , kijavítottam a meneteket, vettem mindenhová új csavart meg pár gumi cuccot kicseréltem holnap lövöm a kész képet szerintem fajin lett
ja amugy indul csak nem nagyon akar felpörögni akkor valószinű a szimering mi? ahoz meg húzhatom szét?
kartertömike, de valószynűbb a szimering.
Ez még belsőszimmeringews, a főci csapágyat a váltoolaj keni.
HELP

s50es blokk ha sokat áll beinditom oszt majdnem folyik az olaj a könyöknél. hol tud az befolyni a forgattyúsházba? holnap lövök képet mert egy felújításról van szó, aztán sokáig ált de most meg baszakszik előtte jó vót
én nem azt montam hogy szar hanem azt hogy kicsit hüjénn néz ki az a nagy henger
biztos sokat dob majd a tejjesítményenn a henger
a hengernek ugyan akkora a lökete mint a simson hengernek vagy átt lett alakítva?
vagy csak levetted a simson hengert aztánn rátetted az apriliát?
persze működik.
csak egy kis konstukciós hiba végett elhajlott a főtengely.
most kapott egy újat és a probléma megoldás folyamatban.
jövőhét közepe fele beszámolok a fejleményekről(akkor tudom vázba építeni)
jo a szemed.
ktm 50?
Valami aprilia henger oldalára van írva...
ktm 50 es henger van rajta?dicseretre melto munka.mükszik is?loket minden stimm?vagy fotengelyt is mahinaltad?
jó az hidd el!
lefikázod és még meséljek róla?
ezt hogyan sikerült összehozni? nagyon butánn néz ki
irjál rólla valamit hogy mijen motorrol van a henger meg hogy mi van átt alakítva rajta
bótba' öccá' forint...