azbeszztgyűrű + síkbacsiszoltam az új leömlőt ( merugye kisiaros szar) bepiroshőálló ragasztóztam, oszt igy is megjelent a ganaj, de tán már csak lent a kipu meg könyök összetételnél, mondjuk ott meg még lehet tömitési hiba .. de akkor is soknak találom mer majdnem folyik..
de bakker mielőtt elraktam 100km et sem ment a blokk a felújítás után
atomjaira szedtem, homokszóróztam , kijavítottam a meneteket, vettem mindenhová új csavart meg pár gumi cuccot kicseréltem holnap lövöm a kész képet szerintem fajin lett
ja amugy indul csak nem nagyon akar felpörögni akkor valószinű a szimering mi? ahoz meg húzhatom szét?
s50es blokk ha sokat áll beinditom oszt majdnem folyik az olaj a könyöknél. hol tud az befolyni a forgattyúsházba? holnap lövök képet mert egy felújításról van szó, aztán sokáig ált de most meg baszakszik előtte jó vót
én nem azt montam hogy szar hanem azt hogy kicsit hüjénn néz ki az a nagy henger
biztos sokat dob majd a tejjesítményenn a henger
a hengernek ugyan akkora a lökete mint a simson hengernek vagy átt lett alakítva?
vagy csak levetted a simson hengert aztánn rátetted az apriliát?
persze működik.
csak egy kis konstukciós hiba végett elhajlott a főtengely.
most kapott egy újat és a probléma megoldás folyamatban.
jövőhét közepe fele beszámolok a fejleményekről(akkor tudom vázba építeni)
hangyabőrülés
Nézd, ez kicsi motor, sokkal kisebb tömegű és ezért lehűlő kipugázzal.
maj kitalálom , csak mondom hátha van valami "szokásos" tünet
köszi azé
Szagold meg a váltóolajat, ha szimeringes, bagy a karter ténylegesen ereszt, akkor az olaj benzinszagú lesz.
meg tudod, ez a távgyógyitás téma ez tippelős játék
atomjaira szedtem, homokszóróztam , kijavítottam a meneteket, vettem mindenhová új csavart meg pár gumi cuccot kicseréltem holnap lövöm a kész képet szerintem fajin lett
ja amugy indul csak nem nagyon akar felpörögni akkor valószinű a szimering mi? ahoz meg húzhatom szét?
Ez még belsőszimmeringews, a főci csapágyat a váltoolaj keni.
s50es blokk ha sokat áll beinditom oszt majdnem folyik az olaj a könyöknél. hol tud az befolyni a forgattyúsházba? holnap lövök képet mert egy felújításról van szó, aztán sokáig ált de most meg baszakszik előtte jó vót
biztos sokat dob majd a tejjesítményenn a henger
a hengernek ugyan akkora a lökete mint a simson hengernek vagy átt lett alakítva?
vagy csak levetted a simson hengert aztánn rátetted az apriliát?
csak egy kis konstukciós hiba végett elhajlott a főtengely.
most kapott egy újat és a probléma megoldás folyamatban.
jövőhét közepe fele beszámolok a fejleményekről(akkor tudom vázba építeni)
Valami aprilia henger oldalára van írva...
lefikázod és még meséljek róla?
irjál rólla valamit hogy mijen motorrol van a henger meg hogy mi van átt alakítva rajta