a minap szedtem szét a legújabb simsonomat és elég érdekes dolgokat tapasztaltam.
ezek közül az egyik gyöngyszemet mutatom meg nektek!
tanulságos nagyon
babetta gyújtás simsonra
pl megfelelő krovafejjel, ami nem középen nyomja.
Valamint csak anyire kellmeghúzni, hogymagától ne csavarodjon ki, nem kell megtépni, hogy megforogjon.
Jó, de kézzel nem megy bele az a baj.
Ha meg sokáig nyomom és lecsúszik a kezem, az nekem eléggé nagy fájdalmakat szokott okozni, aminek az lesz a végeredménye, hogy káromkodások közepette bebaszom a helyére, aztán másnap újra megpróbálom.
De ha csak simán valamivel elkezdem nyomni?
Mondjuk egy vascsővel?
Azt hiszem el is férne.
ELADÓ vagy cserélhet amid van és engem érdekel!:D
Új henger,dugó szett,lamellák,csapágyak,szimeringek!
Tel:06-70 408 4398
Msn:easyrider_16@citromail.hu
Sziasztok!
Van ötletetek hogy hogyan tömítsem el a kipufogó és a hangtompító közötti illeszkedést, mert már mindent megpróbáltam de akkor is kifúj. Új gumigyűrű van közte és már kínomban vékony azbeszt zsinórt is tekertem rá de ez sem segít. Azt hozzátenném hogy után gyártott kipufogóról beszélek, az eredetin az illeszkedésnél nincs megszakítva a kipufogó lemez ennél meg sajnos igen. Talán össze kellene hegeszteni?
sziasztok ingyen nyeremény
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
Heló mindenki! Azt szeretném megkérdezni h 1 olyan csapágyfészekben, amiben azért nem olyan durva h forogjon a csapágy benne csak ha beleteszem a tengelyt akkor mozog 1 kicsit, mennyire tartós a pontozás? Akkor megnéztük nagyon szépen megfogta de ez mennyire tartós?
azt nemtudom hogy a trabiba mijen kondi van de az bisztos hogy a simsonba jó az utángyártott csak arra figyelj hogy ne ussed a kondit mer akkor az már kuka
csak kézzel, finoman nyomjad be
és mi az hogy elforog a közepe nekem még nem volt ojan
multiméterrel mérd meg mielőtt belerakod az a biztos, nem pont annyit fog mutatni a műszer de 1-2 tized uF nem lényeg
Hellóztok.
Eléggé unom már ezt az örökös kondenzátor vételt, mert vagy nagyon kevés ideig bírja, vagy pedig mikor húznám meg a csavart vagy az anyát rajta, akkor elkezd forogni a közepe.
Nem tud valaki Kecskeméten egy jó motorosboltot?
Úgy felidegesítenek ezek a fos minőségű alkatrészek.
Trabant kondi jó?Vagy Wartburg?
a legújabb fejlesztésem!
Apson
ezek közül az egyik gyöngyszemet mutatom meg nektek!
tanulságos nagyon
babetta gyújtás simsonra
Valamint csak anyire kellmeghúzni, hogymagától ne csavarodjon ki, nem kell megtépni, hogy megforogjon.
Ha meg sokáig nyomom és lecsúszik a kezem, az nekem eléggé nagy fájdalmakat szokott okozni, aminek az lesz a végeredménye, hogy káromkodások közepette bebaszom a helyére, aztán másnap újra megpróbálom.
De ha csak simán valamivel elkezdem nyomni?
Mondjuk egy vascsővel?
Azt hiszem el is férne.
S51Enduro
új karbi, kuplung kompletten, kormány, csapágyak, szimeringek, 60as henger
50ezer ft,vagy csere is érdekel!
Nincs valakinek 18as bing hez a hengerhez csatlakozó közdarabja?
Új henger,dugó szett,lamellák,csapágyak,szimeringek!
Tel:06-70 408 4398
Msn:easyrider_16@citromail.hu
Összerekáskor nem árt neki egy adag paszta sem
Van ötletetek hogy hogyan tömítsem el a kipufogó és a hangtompító közötti illeszkedést, mert már mindent megpróbáltam de akkor is kifúj. Új gumigyűrű van közte és már kínomban vékony azbeszt zsinórt is tekertem rá de ez sem segít. Azt hozzátenném hogy után gyártott kipufogóról beszélek, az eredetin az illeszkedésnél nincs megszakítva a kipufogó lemez ennél meg sajnos igen. Talán össze kellene hegeszteni?
Egy- két képet dobhatnál fel, mert akkor talán lenne kiindulási alap egyáltalán.
Van egy eladó SR-em, ha esetleg valakit érdekel.
Motorját most újítattam fel!
Ar ára 54,000.
Kicsi alku belefér, de csak módjával!
20/2611817
ha érdekel valakit a dolog irjon egy emailt erre küldhetitek yamaha450wrf@freemail.hu hogy melyik emailra küldejm a meghívót szerintem érdemes vele foglakozni semmit sem vesztetek vele olvasátok el amit linkeltem de elöbb le kel menteni ha nem hiszitek el olvasatok utánna
http://data.hu/get/2258204/Hog...
csak kézzel, finoman nyomjad be
és mi az hogy elforog a közepe nekem még nem volt ojan
multiméterrel mérd meg mielőtt belerakod az a biztos, nem pont annyit fog mutatni a műszer de 1-2 tized uF nem lényeg
Eléggé unom már ezt az örökös kondenzátor vételt, mert vagy nagyon kevés ideig bírja, vagy pedig mikor húznám meg a csavart vagy az anyát rajta, akkor elkezd forogni a közepe.
Nem tud valaki Kecskeméten egy jó motorosboltot?
Úgy felidegesítenek ezek a fos minőségű alkatrészek.
Trabant kondi jó?Vagy Wartburg?