Helo!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy schwalbem és nem igazán szereti a 3.-at, vagy kidobja vagy nem is veszi csak nehezen. Azt szeretném kérdezni, hogy a váltó állító csavarokat ilyenkor merre kell tekerni hogy jobb legyen.
Mostmár tényleg úgy néz ki a helyzet hogy storno az éves futam, legalább is számomra(anyagi okok miatt).
Viszont a kecskeméti versenyen el tudnék indulni mivel ott lakom.(nincsen szállítási költség)Ha egy versenyen akarok indulni, akkor mennyire fáj anyagilag?
Illetve mikor kell akkor ezt jeleznem?
Bocs most olvastam,hogy van alapjarat ezek szerint nem kap sokat.probáld meg ugy hogy ha huzod a gázt fogd be egy kicsit a karbit igy kevesebb levegot kap es ha igy felporog biztos kevés benyot kap.az meg uszoszint vagy fuvoka lesz.
üdv!úszószintet nézted már?alapjarat van?ha igen akkor nem kap sokat.ha keveset kap alapjáratnál felpörög egyenletlenül jár!gyertyát nézd meg milyen szinü.
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van a karbival, hogy ha húzok neki 1 kis gázt egyböl lehörög, nagyon sok levegőt kap, de nem tudom miért, a síbertű a legalsó pöcökben van, vagyis a legtöbb anyagot engedi be...az alapjárat az príma, de ha gázt húzok még fel se pörög csak hörög. Ja és a karbi n1es, most cseréltem le n3asról. Ha valaki tudna valami tanácsot adni azt megköszönném:))
üdv!te restauráltad?akkor neked biztos sokat ér.sztem konkrét ára nincs egy restaurált motornak.nagymértékben függ a restaurálás minöségétöl!na meg persze a vevőtől.akik ezeket a mocikat értékelik nekik sokat ér.érdemes várni vele.van kép rola?
ha a felfogatós villát bal oldalra teszed, akkor pont van hozzá 1 patent 3 dugós 2 áteresztőcsavaros nyergem, szinte új fékbetétekkel. ha valaki megvenné
Kell egy 4 sebességes csőtengely, két pár fogaskerék( a végáttétel azonos a3-4 sebisben, tehát a 2-es cseréleendő, és beépítendő egy harmadik)
kell 3 darab 7mm es golyó, 1 hézagoló a csőtengelyre ls egy 4 sebis váltódob, ebből gyárit keress feltétlenül(új nem lesz, használtban keress)
Lehet,hogy volt már téma,de meg tudnátok nekem mondani,hogy 51-es Simsonba hogyan tudnék 4 sebességes váltót szerelni?Milyen átalakítások és alkatrészek szükségesek?
Kecskeméten tuti találkozunk!
üdv:Zoli