Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Szerintetek egy napi használatú S51N-et meg egy 80%-ban komplett másik egyben mennyiért lehet eladni? Nem árulgatni szeretném fél évig...
ja még annyi h mekkora legyen a megszakító hézag ?
sziasztok !
olyan problémám akadt a simsonomon h : a világításom nem akar jó lenni 6V-os a rendszer a hátsó vilűágításomba volt 6v-os 5w-os meg 6v-os 10w-os izzó is de mindkettő 2 perc alatt kiégett :S kipróbáltam 12v-ossal is(halványan világított) , az nem égett ki de az első világításom teljesen elment , kivettem az izzót és az első megint világított ! arra szeretnék választ kapni h mit tegyek ? milyen hátsó izzót próbáljak még ki vagy lehet h az első lámpába kéne erőssebb ? vagy nem tudom
légyszi segítsetek mert esténként nem merek motorozni !
Hello!

Polírozást vállalok korrekt áron! Képen megtekinthetők adatlap/fotógalériák.
Ha valakit érdekel e-mailban vagy telefonon érdeklődjön.
Üdv!
"zz4" megjött a csomagod, köszi szépen
Szakszerűen becsomagoltad , úgy ahogy kell
Ha netán kellesz majd még valami akkor, itt a fórumon vagy e-mailbe meg beszéljük megint
eseményenként a nevezés egy tizes
Hát ja, mert a többi kupás mind csiliárdos, és ha elfogy a szén, tízezressel fűtenek:)

A követelmény:bőrruci(mi zömmel használtakat vettünk 15-25 között) bőrkesztyű, csizma , motorsportegyesületi tagság sportorvosi, C licenc(9rugó)
Ha a felszerelés megvan, azt nem kellmégegyszer megvenni, a mi tempónkban ahasznált is lasan fogy.
Az év egy huszassal indul kb ha fizetős sportorvoshoz mész(mint én) de van ingyenes is, ahol meg sokat kell várni(sporkorház)
köszönöm szépen!
a kupával kapcsolatban lenne még kérdésem.
az anyagiak érdekelnének hogy az egész évad mennyibe fájna?
gondoltam hogy indulnék, de nekem nem mindegy hogy mennyibe kerül.

előre is köszönöm szépen!
1,6 os a vastagabb rugó amimár elég.
mésik verzió, az 5 lamellás kuplung
A harmadik a hoszabb primer.
helló!

4f-es 70es henger és vrezó és a kuplung elcsúszik magas fordulaton,
80W90-es hajtóműolaj van benne.
10W40 segítene a kérdésen vagy 1,5-ös nyolólap?

válaszokat előre is köszönöm!
Központi telóról képet tudsz mutatni hogy milyen ?
De főleg a babi érdekelne
Szia mennyibe adod a babi gyulát ?
Át van alakítva simora ?
Az elektronikája milyen,cserélve lett hogy jó legyen (jeladód vagy mit szoktak)?
Működőképes ?
Válaszod várom előre !
Üdv. István
Sziasztok!
Van pár eladó alkatrészem:
Enduro rács,felfogatók hozzá,16n3-as karbi újszerű állapotban szivatóval,3-as dekli,első lánckerék 17-es újszerű,hátsó csomagtartó,3-as csőtengely,S51-es alaplap. Ha valami érdekel írj és küldök képet.
van egy rezom simsonra, és azon gondolkozom hogy a könyököt nem hegesztem hanem a gyári lent menös könyököt teszem bele mert a belső mérete akkora mint a rezó hegesztet leömlöé!
szerintetek úgy működni fog? persze ahol tágul a le ömlő ott tágulni fog!
sziasztok! van eladó vázam kompletten, babi gyulám é központi telóm meg egy két apróság ha valakinek valami kell irjon köszi!
FEribácsi nem számítógépmágus.
és e-mail címük nincs?
és még 1 ha akril szinröl van szo ami nem metál és lakkot se igényel csak 1 szép fényezésre van igény az is megoldható idötálóó és az elözö ár feléért.....
ha nem becserélt szett röl van szók akkor ugyhogy tank deknik minden fujva gyönyörüen 15 20 ezer forintért eladoak (enyéirt karcosat sem kapsz az ár szintöl függ) 1 óra fele teszek fel ide képet 06 70 262 60 46
Sziasztok lenne 1 kérdésem valakit érdekelne ojan h ujrafényezet simszon tank 2 dekni(fényezö által metél fény kamrában fujt igény esetén bármijen szinben most van 1 szett kérésre tolok fel képet metál kék ha jol tudom seatnak a gyári szine lakozott polirozott) ha lenne rá igény ojan is müködne hogy te elhozod a tankodat meg a deknidet és én adom a kérésre fényezetett és ráfizetsz ha valakit érdekel kérem jelezze délután teszek ide fel képet is h mien ami most van...
szikra van?
ha van jókor?
tömítettség jó?(nem fúj ki sehol)
szimeringek?
eredeti karbival se csinál semmit?(esetleg karbi le és a szívónyílásba meg a gyertyára egy kis benzin.gyertya vissza(karbit ne rakd vissza)-- rárúg 1-2-őt és ha nem pöffen akkor gyújtás környéke)!Figyelem ilyenkor ha beindul teljes fordulattal indul el a motor!Ezért ne sok benzint adj neki!
nekem ez szokott bejönni, mert ha kiveszem a gyertyát és benyó rá és megnézni hogy begyújtja-e az nem mindig ad teljes képet(jó gyújtás se mindig gyújtja be nyomás nélkül ezeket a mai hitvány benyókat)
gyakorolni, gyakorolni
nem szóllak le,ccsak nem étem miért akarsz szénát szalmávalpárosítani.
Egy másik motor generátora legfeljebb csak véletlenül lesz hasonló mint a simsoné, ez a feszabályzónak nem fog teetszeni
Hello
Motor:Simson
A motorom 70/4f-ősre lett megcsinálva p20 as karbival de mielőtt ezt meg csináltam előtte tökéletesen működött most meg semmi életjelet nem ad nem is pöffen semmi nem tudom mi a baja segítsetek..
/A helyes írásért semmilyen felelőséget nem vállalok/