Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy eladó 3 dugattyús Grimeca féknyergem kevesebb mint 500 kmert futott. semmi festék hiány abszolút makulátlan, kb 95%os fékbetétekkel.

valakit érdekel ?
mibe volt benne? és simsonba belemegy a villahid?
Rendben ,de majd csak hétfőn reggel tudom feladni mert Karcagon van a karbi (apáméknál) Ha megfelel
m.fecsu@freemail.hu
eladó!
Showa első teleszkóp kompletten 10.000ft
megbeszéltük :D adj egy emailt és írom hogy hova postázd ;)
Figyu!
4000huf +posta
Ennél olcsóbban nem adom!
Eladó egy pár jó állapotú Simson első teleszkóp. Jó állapotban, nemrég volt cserélve a rugó és az olaj benn. Gumiharmonikával. 7000 helyett 6000Ft-ért! Érd: adatlapomon lévő msn vagy e-mail: evil1937@citromail.hu
felezzük a postát? az ugy megfelelne?
Hali
Ami a képen van csak az van meg
működik semmi baja,nincs is kikopva. Bowdennel együtt van.És nincs leszutykosodva mint a képen 4500huf-ba odaadom +posta
szia, engem érdekel, az a fele megvan ami a hengerhez csatlakozik? 4500ért? semmi baja nincsen? mindene megvan?
Hali mindenkinek!
Van egy karbim bing 18-as 5000huf-ra tartom . Működő motorról vettem le, ráadásul meg lett takarítva valakit érdekel ,írjon! Nincs kikopva
én 8ezerre tertom poste nélkül de ha tényleg érdekel 7e-ért lehet vinni!
a fesz.szabályzó ?
mennyi az ára?
nem kötelező az egyrészes("nem veszik észre") a kétrészest nekem is az van
bele vankötve a ekercses szabáűlyozógenyó?
Ha nem, pereze hogy leveri
helló!

hol találok ilyen árban elfogadható ruhát?
gondolom overál (egyrészes kellene)?
illetve a pontos méretet sem tudom milyen paraméterek alapján keressek(pl farmer méret?)

köszi!

üdv:Zoli
80w90 autóba is sokszor nehéz kapcsolást okoz hidegen...
én mindig 80w90et használtam eddig nemvolt vele gond
de mióta magasabb fordulatszámba kapcsoltam azóta vannak problémák a kuplunggal.
:D
a 80w 90 nagyon vastag olaj...Nem ide való..
A gyár GL-4-est ír,de ha jól tudom /javítsatok ki ha tévednék/ a 75W80 synt olaj lenne belevaló...
Valamikor TRABANT hajtómű-olajat,ill általános HIDRAULIKA-OLAJAT használtunk...
Széles utat !
Üdv!

Eladó egy pár hátsó MZ teleszkóp. Kicsit rozsdás a belseje és az állító része letörött, de jól rugózik. Gond nem volt vele. Ár: 3000Ft, persze kicsit engedhetek. Még eladó egy Simson kilométeróra is. Jó állapotban, mükszik, 80km/h-s. Ár: 6000Ft.
Érd: msn (adatlapomon) vagy e-mail: evil1937@citromail.hu
Köszönöm a választ !

És a világításra tudsz valami tippet mondani ?
mi lehet az oka h nem jó ?
0,4mm
(zárásszög több mint 180 fok legyen)
Persze dobok képet arról is! ha valameik komolyabben érdekel posta is megoldható és irsz megbeszéljük! gyulavar@citromail.hu u.i.:a teló erössége állitható!
Helló!
Igen 3-4ezerért lett jeledó véve hozzá ez a kicsi nem az a baszott nagy mint a régieken! Elektronika jó! Müdő motorról szedtem le! Van hozzá közdarab! Az aluba az ékpálya is át van esztergálva!
Üdv Gyula!