Eladó egy pár jó állapotú Simson első teleszkóp. Jó állapotban, nemrég volt cserélve a rugó és az olaj benn. Gumiharmonikával. 7000 helyett 6000Ft-ért! Érd: adatlapomon lévő msn vagy e-mail: evil1937@citromail.hu
Hali
Ami a képen van csak az van meg
működik semmi baja,nincs is kikopva. Bowdennel együtt van.És nincs leszutykosodva mint a képen 4500huf-ba odaadom +posta
Hali mindenkinek!
Van egy karbim bing 18-as 5000huf-ra tartom . Működő motorról vettem le, ráadásul meg lett takarítva valakit érdekel ,írjon! Nincs kikopva
hol találok ilyen árban elfogadható ruhát?
gondolom overál (egyrészes kellene)?
illetve a pontos méretet sem tudom milyen paraméterek alapján keressek(pl farmer méret?)
a 80w 90 nagyon vastag olaj...Nem ide való..
A gyár GL-4-est ír,de ha jól tudom /javítsatok ki ha tévednék/ a 75W80 synt olaj lenne belevaló...
Valamikor TRABANT hajtómű-olajat,ill általános HIDRAULIKA-OLAJAT használtunk...
Széles utat !
Eladó egy pár hátsó MZ teleszkóp. Kicsit rozsdás a belseje és az állító része letörött, de jól rugózik. Gond nem volt vele. Ár: 3000Ft, persze kicsit engedhetek. Még eladó egy Simson kilométeróra is. Jó állapotban, mükszik, 80km/h-s. Ár: 6000Ft.
Érd: msn (adatlapomon) vagy e-mail: evil1937@citromail.hu
Persze dobok képet arról is! ha valameik komolyabben érdekel posta is megoldható és irsz megbeszéljük! gyulavar@citromail.hu u.i.:a teló erössége állitható!
Helló!
Igen 3-4ezerért lett jeledó véve hozzá ez a kicsi nem az a baszott nagy mint a régieken! Elektronika jó! Müdő motorról szedtem le! Van hozzá közdarab! Az aluba az ékpálya is át van esztergálva!
Üdv Gyula!
valakit érdekel ?