így már vágom. csak azthittem a lánckerék miatt beljebb van és kissebb a dob térfogata. de mostmár beugrott hogy ezért vannak csavarok a "dísztárcsa" alatt
valaki nemtudja hogy az első és a hátsó fékdobnak mekkora a szélessége? azt tudom hogy átmérőre 14-15 körűl van, de a fal méretét írja már le nekem valaki. és még annyit hogy a hátsó fék kissebb mint az első ?
Hali srácok! Kellene egy kis segitségék légyszi ha valaki tudja, hogy 51-es simó blokba hova való ez a lemezke az segitsen mert tegnap kiesett összerakás közben és az istennek nem birok rájönni hová való. Ha valaki a robbntott rajzon bejelölné és vissza feltöltené azt nayon megköszönném.
hamár valaki leszójja a simsont mer jobb a robogó akkor ajállom neki hogy vegyen sokat
nekem volt robogóm de többet falura nem lessz robogóm mer azt biztos hogy nem ide találták ki
a földesuton nemtuttam vele menni mer mindíg ki akart menni az eleje meg a gyertyát csak ugy tuttam kivenni hogy alá kellett feküdni
olvastam teszteket a kínai pitbike-ról és több embernek kiszakatt a kerékagyból a fogaskerék
ugyhogy én inkább maradok a simsonnál még ha 30 éves akkor is
Zoli hagyd, van 1-2 ismerősöm az oldalon akik szerint a simson nem motor, mert 1 láda szar ami más kategóriába tartozik, mert gondolom annyira egyszerű hogy 3x többet megy mint a csúcsszuper kevaj robogó :))
egyébbként meg egy pilanaatig ne zavarjon, hogy nem fog illleszkedni a simson generátorához, de vedd csak meg, haneked a sznobizmus előrébbvaló mint az észerűség.
Valaki tudna adni Tábori tuning elérhetőségett e-mail vagy valami.
köszi
kérnék egy pár jó tanácsot tőletek, én a gyári 50-es hengeremet szeretném kicsit megbolondítani:D, és ehhez szeretnék segítságet kérni köszi
Akekeek felcserélhetőek
2.Vagy 4db van itthon
És nem tudom mért kell le ugatnod? mikor csak kérdeztem valamit!
minden blokkban ott a helye, de nem mindben van beszherelve.
nekem volt robogóm de többet falura nem lessz robogóm mer azt biztos hogy nem ide találták ki
a földesuton nemtuttam vele menni mer mindíg ki akart menni az eleje meg a gyertyát csak ugy tuttam kivenni hogy alá kellett feküdni
olvastam teszteket a kínai pitbike-ról és több embernek kiszakatt a kerékagyból a fogaskerék
ugyhogy én inkább maradok a simsonnál még ha 30 éves akkor is