Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem minden esetben ,mert ha elbacca akor teljesítmény romlás lesz a vége,egyébként csak egy reszelés sztem önmagába hangyafacnit jelent vagy még annyit sem!
helló!

persze van, szinte minden.
szerinted akkor miért tuning a neve ha nemjár teljesítmény növekedéssel ?

mostanába sokmindent félre értenek az emberek
Akkor félreértettük egymást , mert én úgy értelmeztem ,hogy kötszködésnek szántad.
kipufogód van? csak gyári kell,az se baj ha csak a legvége van!
nemtudom hogy értelmezdted a válaszom, de abba egyértelműen benne van hogy 1 reszelés teljesítménynövekedést okoz. kellemes meglepetés már 1 reszelés a motoron...
Nem az a tervem,hogy 4.dikben is emelje az elejét... hanem arra lettem volna kíváncsi , hogy miylen teljesítményjavulás várható , ha várható egyáltalán.
Hello!
Valakinek S51N gyári henger? dugóval, fúrva még nem volt
Hali!

Eladó Simson alkatrészek!
Szinte minden van!

Továbbá eladó Simson S51 Enduró(vázmerevítős) 4sebbeséges(rövid) 60ccm-es henger, rengeteg új alkatrész van benne(főleg motorikus) új kuplung komplettan
50ezer ft egyben
képet készítek kérésre

üdv:Zoli
szép tükörpolíros ?
SZiasztok!
Eladó egy pár alufelni gumival.
Részletek msnen: Huszar92.11.12(kukac)hotmail(pont)com
a minituning konyhai nyelven gondolom a reszelés.

persze nagy teljesítmény javulás érhető el vele
Helósztok! Valaki megtudná mondani , hogy a minituningot érdemes e megcsinálni egy 70esen és ,hogy mennyivel lenne jobb.
Vészhelyzet esetén ez is megteszi...
Na most lenne jó a simsonchat!
Ja.
Nekem nem a kedven múlik sajna
És ha úgy mondom, hogy elmegy tíz alatt is, akkor már megérted?:)
Hát nekem ez annyit mond, hogy el sem hiszed
185°-os kipu, szóval még barátságos, bár mire összedolgozom az alut a hüvellyel addigra lesz az 190 is
Nekem is meg kellene csinálni de nincs kedvem levenni a hengert
Én még a minituning elkészítésére sem tudom rávenni magam ez a része nekem nem igen megy
Véletlen vagy pedig szándékosan? Olyan GI fajta nyomatékos lesz?
Van, csak elfelejtettem használni. Igazából csak méregettem, meg forgattam a perselyt a kezemben aztán azon kaptam magam, hogy osztott kipu osztott szívó lett belőle
Mikor lesz már fórum ? . . . . . . . . .