Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello mindenkinek lenne egy kérdésem ha gyári szimszonra babetta gyujtást teszek lessz valami baja tönkre mehet valami elöre is köszi hello
Találtál még valami említésre méltót a service könyvben?
Egyébbként meg kérem a százalékom nigger:)
köszi
Már multkor is volt fél napig ilyen, én már meg sem lepődöm.
Asszem vargagyuri felhívta marcikát, de asszem kivételesen semmit sem tehetett volna, ha érdekelné az oldal akkor sem, ez szerintem szerverhiba.
MSN: roleee@windowslive.com
Te Zsoli.

Mi a kutya f@ sza lett az SKM-el?
Talán nem lett kifizetve a szerver, azt Marci szarik ránk? Mert ezt sem tartom lehetetlennek.
valami elérhetőséget tudnál adni?msn? email?
köszi előre is!
Itt is vagyok. Esetleg magánban megbeszélhetjük.
Posta.
az nincs is olyan mesze végülis!
én kalocsán lakok innen kecskemét egy 100kilométer!
Ónodi Róland, Kecskeréten.
értem én!
és tudsz aki válal ilyen átalakítást Bácsmegyében?
Volt olyan hengerem motoron aminek az illető csak nekiment reszelővel de szó szerint.Látszott milyen gömbreszelője volt mert olyan vájúkat csinált az ökör.
Majdnem jó:)

Nem, nem kell fúrni, ha nem kaszabolod össze a reszelővel,maróval, akármivel.
Reszelés után a nyílás érintett éleit le kell sorjázni, és az éleket el kell venni, ne legyen vágóéle.
Ha felfelé mész, 15,5-16 fölé ne menj, ha a motor más tekintetben széria, mert alul elgyengül, cserében fent sem lesz jobb sokkal.
Ha a kiput emeled, célszerű a szívót is kissé növelni, de azt lefelé.

Persze, a tuning az nem úgy megy, hogy nekimegyek a reszelővel...
Nem én csinálom!
Nem.Viszont szépen megkell munkálni a lehető legfinomabb felületet létrehozva.Sorja meg semmi ne mardjon a hengrbe.És miaelőtt lehúzod a hengert eltakarítani ez egész blokkot hogy szennyeződés ne kerüljön bele.
Merre is akarsz reszelni?
Üdv
Kár hogy póstázni kéne de nemfogy menni.Odaadtam volna szívesen nincs ismerős erre?
Puchoz cuccod nincs véletlenül vagy valakinek itt?
ha a henger kipufogó nyílását nagyobra reszelik utánna újra kell fúrni a hengert?
Ha magyarul írsz, válaszolok.
hello
most veszek egy kipufogót ami belsőrezős a muki aki csinálja azt mondta kéne reszelni a kipunyíláson!eddig oké
de utánna újra kéne furni a hengert nem?
sztem igen. De akkor megint járassam be akkor ínk nem reszel rajta!
valaki nemtudja az első és hátsó fékdob belső átmérőjét és mélységét?
semmi csak hogy nem lenne egyszerübb venni 1 hengert...
probléma ?