személyes átvétel megoldhatatlan , mert bács . Kiskun megyei vagyok .
A postázásról meg annyit h levélként elküldhető mert 2 kg-ig levélként lehet küldeni a dolgokat ! és így olcsóbb !
Hali mindenki valakit nemérdekel 1 heidenhau 16 os sport guma simora? kicst széles de szerintem elfér 100/80-16 3000 forint ha valakinek kell ujszerü 80 90 os gumit és elég puha a futo felülete valszeg jol tapad:D ha kel tárcsafékes kerékkel is tudom adnni ugy 7000 az ár
hello puchinátor !
eladó holmijaid között találtam lendkerekeket , az lenne a kérdésem , hogy 50-es vagy 51-es simsonra van -e közülük ? ha van akkor küldj róla egy képet és egy árat ! köszi .
Üdv.
segítsetek pls, keresek simosnra:-üléshuzatot deojant aminek zöld a vége tudjátok van több színben sárgában, pirosban, de zöldben sehol sem találok.
Akkor érdeklődnék hogy, 60 sima hengerhez valamien rezot tudtok e mindneképpen újat, néztem vrezot is azis jó csak drága esetleg ha tudtok ien rezokat ahol lehet venni újat 10 körül.
Meg még amal karbi érdekel. ha valakinek van vagy tud iet, vagy weboldalt pls irjon
kössz:)
váz
üzemanyagtank
sárvédők
kerekek(gum
ival)
kormány
kezelőszervek
kipufogó
középállv
ány
első lámpa
ülés
komplett eleje
gyújtás
stb...
Érdeklődni:motorsokk@citroma
il.hu
A postázásról meg annyit h levélként elküldhető mert 2 kg-ig levélként lehet küldeni a dolgokat ! és így olcsóbb !
Majd írok elérhetőségeket.Jobb lenne ha személyesen jönnél mert nem akarok 1690-ért póstázni.(Tatabánya)
annyira nem fontos a dolog csak megláttam hirdetésed és gondoltam rákérdezek !
Azért köszönöm
Nem üzlet helye a fórum tudom de ha tényleg nagyon kell utánajárok.
Tudtommal csak puch lendkerekem van.
eladó holmijaid között találtam lendkerekeket , az lenne a kérdésem , hogy 50-es vagy 51-es simsonra van -e közülük ? ha van akkor küldj róla egy képet és egy árat ! köszi .
ezeknél jobb karbit nemnagyon találsz most így. jah és olcsóbban kijössz mint 1 amallal való szenvedéssel
ne vegyél amalt, vegyél dellortot van nekem eladó 2 is, 19es és 21es. 19es black, 21es natúr.
segítsetek pls, keresek simosnra:-üléshuzatot deojant aminek zöld a vége tudjátok van több színben sárgában, pirosban, de zöldben sehol sem találok.
Akkor érdeklődnék hogy, 60 sima hengerhez valamien rezot tudtok e mindneképpen újat, néztem vrezot is azis jó csak drága esetleg ha tudtok ien rezokat ahol lehet venni újat 10 körül.
Meg még amal karbi érdekel. ha valakinek van vagy tud iet, vagy weboldalt pls irjon
kössz:)