Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legolcsóbb porvédő maszk is jó Csak legyen valami.
Még mindig fémpor jön az orromból, csíp mint az atom Legközelebb felveszem a permetezős maszkomat
Szerdán veszek egy vázat amivel elég sok meló lesz még,azt akarom kanyargépnek megépíteni,most hétvégén szabad leszek épp így jön ki melóhelyen akkor majd lesz mit szerelgetni.
De még ahhoz is kell egy kerék,hogy valahogyan üzemképes legyen.
Péntek 11 óta .
Jobban tetszett volna az a válasz, hogy péntek délután óta:)
KB 11 óra.
Amúgy mióta nem megy az oldal?
Én meg nem voltam netközelben péntek óta... viszont az eltelt idő alatt hengert faragtam, hómunkás voltam, kocsmáztam fát vágtam és úgy gondoltam, hogy hazaérve megkoronázom a hétvégét egy kis fórumozással, de hát ez a bambi geci beszívatott...
Én a csapágyakat meg a szimeringeket várom elvileg holnap megérkeznek. A vázat kellene festeni de olyan hideg van, hogy odafagyok a műhely kövére annyira meg nem tudom felfűten, hogy festeni lehessen.
Én meg végignéztem már az összes torrent oldalt,motoros hirdetési oldalakat,aztán meguntam kimentem szerelni,de mocskos hideg volt azt mondom hátha jó lesz az oldal mire bejövök,de még nem,most meg már nem tudom mit csináljak
Mondjuk a Stronghold 2 vel elvoltam egy ideig
Akkor látom nem vagyok egyedül ezzel
A kanyarvadászok hiányoznak neked, nem más.. :)
Én sem tudok már magammal mit kezdeni
Hiányzik a fórum, bambit meg inkább a bográcsba nézegetném egy jó fröccsel a kezembe....
Zoli!
Nem értekeztél esetleg az illetékesekkel,hogy előre láthatólag mikor indul be újra az SKM?
Macerás.Nem érek rája.Nincs tesztelve fúratni kéne.Sok érte a póstaköltség is.
Oké:)
álom a postát de jó lenne egy msn vagy email cím h tudjunk beszélni!
Igen itt a képes motoron hirdeti magát.
valaki magyar adja annyiért?
3000 pénzért találtam service manualt. Meg van 200-400 RD DX service manual.
ink msn!d.gergely@citromail.hu
én már felvetek!de nem igazoltál visza még!
Szétnézek.
Csak csinált valaki RD fan clubot .
Persze, nagyon hasznos az iylesmi.
Nagyon borzasztóan még nem rágtam át magam rajta, tekintve, hogy ezek a buzi franciák semmit sem szabványosan mértek vagy jelöltek, vagy ábrázoltak grafikonban.
Majd, ha hazajöttem a kh ból.
Ha lesz időd, keresel iylen szép fasza részletes szervízkönyvet a xamaha rd dx 125 höz nekem?