Szerdán veszek egy vázat amivel elég sok meló lesz még,azt akarom kanyargépnek megépíteni,most hétvégén szabad leszek épp így jön ki melóhelyen akkor majd lesz mit szerelgetni.
De még ahhoz is kell egy kerék,hogy valahogyan üzemképes legyen.
Én meg nem voltam netközelben péntek óta... viszont az eltelt idő alatt hengert faragtam, hómunkás voltam, kocsmáztam fát vágtam és úgy gondoltam, hogy hazaérve megkoronázom a hétvégét egy kis fórumozással, de hát ez a bambi geci beszívatott...
Én a csapágyakat meg a szimeringeket várom elvileg holnap megérkeznek. A vázat kellene festeni de olyan hideg van, hogy odafagyok a műhely kövére annyira meg nem tudom felfűten, hogy festeni lehessen.
Én meg végignéztem már az összes torrent oldalt,motoros hirdetési oldalakat,aztán meguntam kimentem szerelni,de mocskos hideg volt azt mondom hátha jó lesz az oldal mire bejövök,de még nem,most meg már nem tudom mit csináljak
Persze, nagyon hasznos az iylesmi.
Nagyon borzasztóan még nem rágtam át magam rajta, tekintve, hogy ezek a buzi franciák semmit sem szabványosan mértek vagy jelöltek, vagy ábrázoltak grafikonban.
Majd, ha hazajöttem a kh ból.
Ha lesz időd, keresel iylen szép fasza részletes szervízkönyvet a xamaha rd dx 125 höz nekem?
De még ahhoz is kell egy kerék,hogy valahogyan üzemképes legyen.
Nem értekeztél esetleg az illetékesekkel,hogy előre láthatólag mikor indul be újra az SKM?
én már felvetek!de nem igazoltál visza még!
Csak csinált valaki RD fan clubot .
Nagyon borzasztóan még nem rágtam át magam rajta, tekintve, hogy ezek a buzi franciák semmit sem szabványosan mértek vagy jelöltek, vagy ábrázoltak grafikonban.
Majd, ha hazajöttem a kh ból.
Ha lesz időd, keresel iylen szép fasza részletes szervízkönyvet a xamaha rd dx 125 höz nekem?