Szia!
Az sr50-es bowdenes hátsófékkel rendelkezik, nézz meg egyet közelebbről és talán rájössz hogyan lehet megvalósítani a kormányra való szerelését. Szerintem egy hosszabb bowdennel simán megoldható, csak jó minőségű legyen - ne nagyon nyúljon.
Ha szeretnétek szépen megépített motorokat látni akkor nézzétek meg a www.simson5w.fw.hu oldalt!
Ha viszont olcsó de jó minőségü alkatrész kell akkor a www.kelemenmotor.gportal.hu oldalt ajánlom a figyelmetekbe!
Eladó Simson robogó! Gyári fényezéssel, bontatlan motorral, kevés km-rel!
Szép újszerü állapot! Hivjon bizalommal! 06304220077 a délutáni órákban!
egész nap:06304299090!
Mosolyra fakasztotta az arcomat a mai esti postaláda tartalma:)
Wabard Biztosító Zrt. tavalyi egész éves kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjam a rendszámra nem kötelezett segédmotoros kerékpárra 2500ft volt. 2010es ajánlatukban 28500Ft szerepel:) Elég vicc:)
Eladó egy jó állapotban lévő elektromos fordulatszámmérő 12 000-ig mér. Nem kell hozzá akkumlátor.
Az sr50-es bowdenes hátsófékkel rendelkezik, nézz meg egyet közelebbről és talán rájössz hogyan lehet megvalósítani a kormányra való szerelését. Szerintem egy hosszabb bowdennel simán megoldható, csak jó minőségű legyen - ne nagyon nyúljon.
budakalászon vagy környékén 10 km-ig keresek olyan embert,aki segítene átépíteni a simsonomat!
nagyon megöszönném!
Nekem "pálcás" a hátsó fékem. Nem bowdenes. Hogy oldjam meg?
Ha viszont olcsó de jó minőségü alkatrész kell akkor a www.kelemenmotor.gportal.hu oldalt ajánlom a figyelmetekbe!
Szép újszerü állapot! Hivjon bizalommal! 06304220077 a délutáni órákban!
egész nap:06304299090!
Wabard Biztosító Zrt. tavalyi egész éves kötelező gépjármű felelősségbiztosítási díjam a rendszámra nem kötelezett segédmotoros kerékpárra 2500ft volt. 2010es ajánlatukban 28500Ft szerepel:) Elég vicc:)
szóval emiatt kicsit óckodtam tőle.