Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, volna egy kérdésem. Van egy 60/4f hengerem még kb kell 100-150 km és be van járatva, a henger nyílásai ki vannak reszelve az lenne a kérdés hogy bejáratás után mivel tudnám növelni a teljesítményt? Jelenleg van rajta egy "ki spécizett gagyirezo" 16n1-es karbi és megszakítós gyújtás. Ja és még valami tervbe van egy amal karbi beszerzése én 18mm-esre gondoltam. Fogyasztása sokat nőne vele? Megéri megvenni ? Kössz szépen
Hellosztok!
Van egy simson robogóm És egyserűen nem tudom beállítani az alapjáratot meg a levegőt és ha huzom a gázt és elngedem akkor még egy pár másodpercig ugy marad Pedig a karbinak sincs semmi baja és a bovdennek sem.
Akkor éljen.
Gondolom, a gyujtást, utánaállítottad a nagyobb hézagnak:)
Robeszra a Vee Rubber nekem igencsak bevált! De már meséltem! Még vizes úton is lehetett karcolgatni a trepnivel az aszfaltot a parkolóban :D De az jogos, hogy nem szól, mielőtt megcsúszik. De én Simson robeszra csak javasolni tudom!

Érdekes, hogy ez még hóban is kiszórta magából a havas trutyit, míg a Suzukival vett snowfox téligumi (jó az auztó) teleragadt vele... Érdekes volt...
nekem 0,6 körül van nagyon rég óta, és olyan szépen jár hogy az csak...
Csak próbáld ki, vedd fel a hézagot 0,4 ről mondjuk 0,8 ra, kihagyásokkal fog járni a motor.
Viszont, a gyujtásenergia, az továbbra is rendelkezésre áll minden megszakításkor.
Ezt a trafó nem sokáig fogja tolerálni.
Ha a dugó már olyan közel van a gyertyához, ott nagy gondok lehetnek, mert ha a gyertya teljesen be van hajtva, éppen csak az elektródája ér be az égéstérbe.
Annyira nagyra csak nem veszi már, hogy a dugó állítson rajta visszább
sziasztok. van valakinek elado 51-es blokkhoz lendkereke? ha igen légyszi jelezzétek.
Jah, és végül, ha már jó nagyra vette a hézagot, akkor majd szép lassan átüt a trafó
Van gyertya hézagoló. (nekem sincs igazából, de már ránézésre kb. tudom mikor jó.)

Kicsit játsz vele. Vedd kicsire a hézagot, ha még mindig, akkor nagyobbra, ha akkor is akkor még nagyobbra.

Tesztelgess, és majd belejössz
kormánykapcsolók érdekel, ha olyan mint az enyém
valakit a közeljövőbe nem érdekelnek széria tartozékok ?
51es első hátsó lámpa, elsőfék, elsővilla, kormánykapcsolók, visszapillantó etc...ha valami kell írj.
Köszi a tippeket, a gyertyát még nem cseréltem, és nem is néztem, nincsen gyertyakulcsom, az viszont érdekelne, hogy a hézagot hogyan kell beállítani, ha le tudtam szedni? Bocs a láma kérdésekért, de még csak most kezdtem A kipufogót meg szerintem a héten kitakarítom a benzintankkal együtt.
Szerintem a kipufogót takarítsd ki.
Ja és persze a gyertya hézagot állítsd be pötykére
Szia!

Gyertya cserét próbáltál már? Ha nem akkor szedd ki ami benne van, nézd meg, hogy szép kék szikra van-e, ott ahol kell, ha igen akkor drótkefe ilyesmi, takarítsd meg. Ha ezek után is, akkor szvsz a gyújtáson kell majd állítanod.
Halihó!

Nemrég vettem egy Schwalbet, turbóhűtéseset, de egy ideje jelentkezett egy hibajelenség, amivel nem tudok mit kezdeni:
Előfordul olyan, sajnos gyakran, hogy megyek a motorral, és az minden ok nélkül lefullad, ilyenkor hiába próbálom berúgni, nem indul. kb a 2-3 rúgás után szisszen-pukkan egyet, és a kipufogóból kijön egy kis permet, gondolom benzin, ezután -ha szerencsém van- a 3-5 rúgásra beindul, ha nem akkor betolással se tudok bele életet lehelni, várni kell vele egy darabot, és utána lehet menni tovább.. valameddig..
Tegnap szétszedtem a karburátor, kitisztítottam, a subertű legfelső állásban volt (a tűs végétől legtávolabbira volt beállítva), ezt egyel lejjebb raktam, összeszereltem, de még mindig fennáll a hibajelenség, de most legalább nagyobb aránnyal sikerül berúgnom újra ha lefullad, és nem kell hazatolni :D

Remélem tudtok tanácsot adni, mitől fulladhat le, és mi lehet ez a 'szisszenés', mit nézzek meg/tisztítsak/cseréljek ki, hogy rendesen menjen :)

Válaszotokat előre is köszönöm:
Márk
olcsó pénzből mók lessz
Sós Antal Vagy Simsonbolt.hu
Valaki nem tud valahonnan 70/4f, vagy esetleg 70/6f hengert? Újonnan szeretnék rendelni. Valami webshop lenne jó.

Előre is köszi.
Ár/érték arányban a legjobb gumi!
mellesleg a simsonkupások 90 százaléka is iylet használ.
Strapabíró, és egészen jól tapad, van valamennyi visszajelzése is, nem csak meglepetésszerűen elereszt mint a vee rubberek, és hasonló szarok.
Vegyes utcai/sárdagasztó használatra jobb választás a h06
hello mindenkinek!Simsont keresek ajka környékéröl,ésszerü áron(100.000 nem érdekel)
na ez engem is érdekelne...