Hello!
Ez ilyen,hogy állítgatni kell rajta,türelemjáték....
De az is lehetséges h a húzóék van elkopva(de gondolom ezt összerakáskor ellenőrizted).
Váltódob hézagolása.
De ha csak a kettest veszi nehezen azaz felfele kapcsoláskor akkor állíts még rajt.
a váltóm nekem is szarakodik néha, de még nem próbáltam állítani rajta :D a kettest néha nehezen veszi, vagyis főleg akkor ha túl laza a lánc. De amúgy akkor jól veszi hha kicsit felpörgetem 1ben, úgyh inkább még nem nyúltam hozzá, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot :D
Hello!
A karburátor ülepítőjénál van egy M8-as csavar alátéttel azt lelazítot alátét le azon belül pedig egy hasított anya annak a jobbra balra tekerésével tudod állítani a váltót.
Ehhez van egy spec szerszám azzal a legegyszerűbb ha ilyened nincs akkor kicsi csavarhúzóval,dróttal vagy ami éppen oda befér azzal tudod hajtani.
Ha felfele kapcsoláskor nem akad be vagy kiugrik akkor BALRA kell hajtani 1/2......1 fordulatot,de valamikor elég kevesebbet is.
Ha pedig lefele kapcsoláskor nem akad be vagy kiugrik akkor pedig JOBBRA kell hajtani 1/2 .......1 fordulatot de valamikor elég kevesebbet is.
A váltódob segítségével tudod kapcsolgatni a sebességeket.
1 kép húzóék
2 kép csőtengely