Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A húzóék a csőtengelyben található.
A váltódob segítségével tudod kapcsolgatni a sebességeket.
1 kép húzóék
2 kép csőtengely
hol van a húzóék és mi az a váltó dob ?
Akkor ha szétszedés előtt jó volt,akkor addig tekerd azt a hasított fejű anyát BALRA amíg nem lesz 2,3 vagy ha 4 sebességes akkor 4.
Igen. De vigyázz vele, mert a kis előgyújtás miatt leolvadhat a kipufogó hollander.
akkor ugy mondom hogy egyes és üres van csak
Hello!
Ez ilyen,hogy állítgatni kell rajta,türelemjáték....
De az is lehetséges h a húzóék van elkopva(de gondolom ezt összerakáskor ellenőrizted).
Váltódob hézagolása.
De ha csak a kettest veszi nehezen azaz felfele kapcsoláskor akkor állíts még rajt.
az előgyujtás akkor lessz kisebb ha az alaplapot a motor járásával megegyező irányba forgatom, tehát jobbra?
a váltóm nekem is szarakodik néha, de még nem próbáltam állítani rajta :D a kettest néha nehezen veszi, vagyis főleg akkor ha túl laza a lánc. De amúgy akkor jól veszi hha kicsit felpörgetem 1ben, úgyh inkább még nem nyúltam hozzá, nehogy több kárt csináljak, mint hasznot :D
Álitottam rajta de igy sem veszi :S be kattan de nem veszi be sebességbe:s mit csináljak vele?:S
Köszönöm! holnap megnézem!
Hello!
A karburátor ülepítőjénál van egy M8-as csavar alátéttel azt lelazítot alátét le azon belül pedig egy hasított anya annak a jobbra balra tekerésével tudod állítani a váltót.
Ehhez van egy spec szerszám azzal a legegyszerűbb ha ilyened nincs akkor kicsi csavarhúzóval,dróttal vagy ami éppen oda befér azzal tudod hajtani.

Ha felfele kapcsoláskor nem akad be vagy kiugrik akkor BALRA kell hajtani 1/2......1 fordulatot,de valamikor elég kevesebbet is.
Ha pedig lefele kapcsoláskor nem akad be vagy kiugrik akkor pedig JOBBRA kell hajtani 1/2 .......1 fordulatot de valamikor elég kevesebbet is.
Sziasztok! hogy tudom beállitani a váltót pontosra? mert miután szét szedtük összeraktuk a kettest nagyon ritkán veszi
eladó még mindig! este postolok képet! 3500ft ba kerül
Igen én kérdeztem, hogy nem-e adod el külön, mert lehet vevő lennék rá.
nem
nekem!
Kellett a ford szám mérőd
dobfékkel
neked kellet a ford.szám mérőm?:D
http://www.youtube.com/watch?v...

Hamár simson tuning...
Hangja így is van mert rezo van rajta. Ha teljesítményen nem javít akkor nem érdemes vennem.
google a barátod.
Max annyi, hogy optikailag, tetszik vagy nemtetszik, illetve a hangja lesz nagyobb a motornak.
hello
sok helyen olvastam hogy ez a leo vince kipufogó télleg sokat dob a mocin meg minden de mégis mit és hol tudo k1 iet rendelni
Ja, főleg pénztárcára érezném meg...:D Szóval azt mondod nem éri meg vennem rá sportlégszűrőt...
Tuti nem érzed meg rajta... Amit megéreznél az egy 30ezres leo vince rezos kipu...