Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tehát mind2 világítótekercsből 1-1 vezeték jön fel
és ezekre kötök tested és müxik?
nem.
A helyzetjelző 5watt az a fénytekercsről megy, a féklámpa a töltőről.
A töltőtekercs leágazása a töltés, a teljes tekercs a féklámpa.
(6voltosnál.
A 21 es tekercs akkor féklámpa is meg helyzetjelző is a hátsónál?
Hátsó teló kéne, meg egy ülés, vagy üléslemez.
Igen... a 35 W-os az első lámpa, a 21W-os a féklámpa.
köszi a rajzok!
Kérdésem a következő
Azért van 2 Világítótekercs mert az egyik az első lámpa a másik a hátsó?
S51 tirisztoros 4 Sebességes
Sziasztok
az érdekel engem h a gyújtás alapon melyik tekercs hol is van
válaszokat előre is köszönöm...
Mid van?
Sajna nálunk 1400-ért adja a boltosnéni
A burzsuj fajtáját... Brrrrrrr
Az alkatrészek viszonylag jó áron vannak, de a szerszámok már drágábbak

Mind1... gondoltam valakinek feleslegessé vált.
Ezt a mocit alkatrésznek vettem ('84-es), de inkább összerakom. A váza jobb állapotban van, mint amivel most járok('90-es). A hengert 4K-ért fúrták, meg adták bele a dugót, gyűrűt, csapszeget, zégert. A festés fog a legtöbbe kerülni
http://mofaker.hu/index.php?te...
szeritnem 390 ft-ért nem érdemes kavarni... Igaz, ehhez pest kell, de szerintem minden kisvárosba van simsonoos bolt, meg kell ott is érdeklődni...
Feleslegessé vált lendkeréklehúzót keresek.
10e-ért vettem egy 3 gangos s51-et és meg van szorulva a főtengely.

Kalapálni nem szeretném... még gyári illesztés (főtengely deformálódás).
valóban nem vagyok az, csak próbálok mindenből pénzt csinálni elég sok cuccot kéne vennem a motoromra, csak most nincs miből viszont ha megmarad azt se bánom, mert valószínű fater rámruházza a Szinyóját. kb két éve vett egy 1 éves CG125-öt, nem egész 2000km-el, azóta az a kedvenc.
Tudom, hogy te nem vagy nepper.
csak az baj hogy nem néztem meg mielőtt megvettem, és sokkal többe volt ennél
Ennyi az ára a bótban.
Hello mindenki!
Érdekel valakit? 7500Ft
új, 0-km-es 16N3
Kössz szépen
a karbiról nem tudok mit mondani, hülyeséget meg nem akarok írni sztem kb 1literrel fog többet zabálni, a lánckereket cseréld ki 15ösre, lehet h úgy jobb lesz, max nem fog úgy gyorsulni :)
Hali!Ma műszakizott a mocim,eladó 2005-ös 9200Km-el kategória váltás miatt.Ár 600 ezerFt
Bár főleg a karbira lennék kiváncsi,de érdekel bármien más javaslat
Jelenleg mivel még bejáratós kb 2,5 l-t de hát finoman is megyek vele de járatás után tuti a 3,5 és még akár 4 l is mert a régi 51-es hengerrel is bekapta a 3,5 mikor hajtottam, bár valószínű azért mert csak 12-es lánckeró van rajta.
hello!
hát pl. membrán, meg akkor már lehet h sportlégszűrő is ér valamit, meg babetta gyújtás:D na mind1 nem is írok többet majd jön valami okos és megmondja hogy mit vegyél még rá meg h mennyi lesz kb a fogyasztás, most mennyit zabál?

Üdv!
Sziasztok. Valakinek lenne e egy 51-es 4 sebességes blokkhoz elado lendkereke? Sürgös. Elöre is köszönöm