nem.
A helyzetjelző 5watt az a fénytekercsről megy, a féklámpa a töltőről.
A töltőtekercs leágazása a töltés, a teljes tekercs a féklámpa.
(6voltosnál.
Sajna nálunk 1400-ért adja a boltosnéni
A burzsuj fajtáját... Brrrrrrr
Az alkatrészek viszonylag jó áron vannak, de a szerszámok már drágábbak
Mind1... gondoltam valakinek feleslegessé vált.
Ezt a mocit alkatrésznek vettem ('84-es), de inkább összerakom. A váza jobb állapotban van, mint amivel most járok('90-es). A hengert 4K-ért fúrták, meg adták bele a dugót, gyűrűt, csapszeget, zégert. A festés fog a legtöbbe kerülni
http://mofaker.hu/index.php?te...
szeritnem 390 ft-ért nem érdemes kavarni... Igaz, ehhez pest kell, de szerintem minden kisvárosba van simsonoos bolt, meg kell ott is érdeklődni...
valóban nem vagyok az, csak próbálok mindenből pénzt csinálni elég sok cuccot kéne vennem a motoromra, csak most nincs miből viszont ha megmarad azt se bánom, mert valószínű fater rámruházza a Szinyóját. kb két éve vett egy 1 éves CG125-öt, nem egész 2000km-el, azóta az a kedvenc.
a karbiról nem tudok mit mondani, hülyeséget meg nem akarok írni sztem kb 1literrel fog többet zabálni, a lánckereket cseréld ki 15ösre, lehet h úgy jobb lesz, max nem fog úgy gyorsulni :)
Jelenleg mivel még bejáratós kb 2,5 l-t de hát finoman is megyek vele de járatás után tuti a 3,5 és még akár 4 l is mert a régi 51-es hengerrel is bekapta a 3,5 mikor hajtottam, bár valószínű azért mert csak 12-es lánckeró van rajta.
hello!
hát pl. membrán, meg akkor már lehet h sportlégszűrő is ér valamit, meg babetta gyújtás:D na mind1 nem is írok többet majd jön valami okos és megmondja hogy mit vegyél még rá meg h mennyi lesz kb a fogyasztás, most mennyit zabál?
Tehát mind2 világítótekercsből 1-1 vezeték jön fel
és ezekre kötök tested és müxik?