Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karácsonyra gondoltam meglepem magam valami zsír kis kipuffal, kinéztem eggyet de eladták... most nézem hogy 6ezerért nekem nagyon gyanús h ez csak egy gagyi rezó, de azt mondja a tulaja, váltig álitja hogy leo vince. Szakik véleményt :D
http://www.simson.hu/adokalkat...
Állítani kellene a váltón, egy nagyon kicsit, mert nem tud beakadni teljesen.
Vélhetően negyed fordulatnál kevesebb elég neki.
Annyi hozzátartozik, hogy nagyon ritkán van használva, általában télen amikor más motorral nem lehet közlekedni.
Szia Zoli! Lenne egy segítségkérő kérdésem, Sr 50 hidegen néha kidobálja az első sebességet, lábbal kell tartania váltókart, nem mindig csinálja, ha bemelegszik nem jelentkezik a jelenség. Mi lehet a hiba, ha egyáltalán van? Köszönöm előre is a válaszod.
szerintem meg mások szerint is kár volt felraknod ezt a hirdetést mert a kutyám sem fog itt vásárolni
meg 82rugó az 5.-sebesség hát nevetséges én dunaújváros mellett lakok nem 2üzletet tudok ahol pl.index 1200ft itt 800pénzbe megáll/db.na ez nem mindegy
kicsit el vannak ezek szállva nem tudják minek ,mennyi az ára
hajtóműolaj ,annyi hogy a az ellenőrző/control oil/s51 -nél a bal oldali dekninél kell kiszedni a csavart és ott jelennyen meg
Nem, tök kész, beépítésre kész henger, dugóval gyűrűvel.
Nem akarok már megint vitatkozni veled, de a 30 rugós kerék, az tényleg vicc.
A városban több boltban is 15-16 rugó egy kerék, és ők is a nagykerből dolgoznak (R-máyer, moped, stb)

25 rugó a listaára a ROZSDAMENTES radelli felnis, rozsdamentes küllős keréknek, nálad meg a közönséges 30....

És ne mond, hogy kiszúrtam valamit, mert kiszedhetnék még akárhány terméket az oldaladról, ami erősen túlárazott.

Ráadásul, ez neked sem jó, mert a kutya nem fog tőled ilyen áron vásárolni.

aműgy, olvastam, más topikokban az írásaidat, láttam, hogy segítőkész ember vagy, nem kötözködni akarok, csak egyszerűen túl drága vagy.
Nézz be mondjuk a mofaker oldalára, ugyan azt a tajvani cuccot árulják mint te, csak sokkal olcsóbban.
olvasom a fórumot ne bántsátok egymást segítsetek inkább ,nem mindenki ért a motorokhoz mint ti. nem mindenkinek van ilyen-olyan gépe.kérdezzetek minnél többet egy bizonyos problémáról,járjátok körbe hiszen azért van a fórum,hogy megbeszéljetek mindent .
20w50 es vagy iylesmi motorolaj jó bele, vagy 60as hajtóműolaj, s50be 5 deci 51be 4deci.
Hali
Egy olyat szeretnék kérdezni hogy a simson váltójába mennyi olaj kel és hogy mijen jó bele ?
Kösziiii!
Hali
Jesszus...
Volt neked egy rendkívül ritka tipusod, magyarországon talán ha 5 darab van.
szevasztok!nekem olyan gondom van hogy nem indul a vas! !tetem bele másik gyujtást ,belsö trafos,mert elötte tilisztoros volt csak ahoz nem tudtam szerezni trafot! !(jah ha valakit érdekel a tilisztoros gyujtás szoljon+lendkerék)nah min1 nem tom mi a baj ha öntök a hengerbe benzint akkor meggy amig ki nem foggy.A karbit már többször is pucoltam,én még a tankra gyanakszom!Ténleg azt hogy lehet ki pucolni valaki irja le segitsen nekem!please!jah meg az elektronikát hogy kösem be mert elötte ami volt elektronika azt szét szedtem!de am jo motor Simson s50 b2 electronik!na kössz hyyyyyyyyyy
Ne csinálj hülyeséget, mert meg fogod bánni mint a kutya. Én villanyszerelő szakmunkásként kezdtem, és később jött meg az eszem. Munka mellett tettem le a gép és villamosiparit, majd 52 évesen új szakmát tanultam, és nem nekem kellett munkát keresnem, hanem engem kerestek. Most nyugdíjasként sem szeretem ha valamivel nem vagyok tisztában. Érettségi után jöttem rá milyen keveset tudok. Szóval jöjjön meg az eszed.
nem volt semmi ilyesmi, pedig én is érzem, hogy a gimnáziummal nem sokra megyek, főleg mivel semmit nem tanulok ott sem...
Szakközép nem volt? Mert egy gépipari , vagy villamosiparival fényévekkel beljebb lennél.
mindent(gimnáziumba járok) a motorokhoz csak néhány véletlen balszerencse folytán értek valamennyit.
mzoli a 100as henger amit csinálsz az megvan perselyezve 50-es furatú persellyel ablakolás nélkül vagy hogyan?
Zoli tudnál kicsit segíteni. most csinálgattam délelőtt a villabefogót, de hogy a picsába csináljam meg hogy elférjen a bal oldali kormánybefogó ?
Mit tanulsz?
egy motornak a blokkjával szerintem már nem lehet olyan baj amit ne tudnék orvosolni. Persze ez is egy erős túlzás.
Gondoltam, hogy lustaság van fennforogva,nem baj lesz az még rosszabb is.
emzoli szokott nekem segíteni, biztos most is fog, csak ritkán ér rá mostanában (gondolom megunta hogy folyton csak a gond van velem:D ) De az életben még minimum 1x találkozni fogok vele, az már most zicher, mert nálam van az 50 ből az egyik gyertyakulcsa, és ő meg tartozik nekem 2 cincogóval. Szóval csak idő kérdése, és a simson is menni fog. Meg ha nem lenne ilyen hideg akkor én sem lennék lusta megnézni, hogy mi a baja.